Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdei88
veterán
Uraim akkor most merjek 980at venni vagy sem? Mekkora bukta lesz ha kijön a 390X?!
-
Asbee
veterán
válasz Televan74 #26695 üzenetére
Egyébként egyre inkább olyan érzésem van, hogy az elvakult amd fanok abban a topikban, kérik szinte számon azt vagy azokat az embereket akik több éve végig lépkedték mindkét oldalt és bátran leírták a véleményüket mindegyik kártyáról, majd kialakult bennük egy kép, melyiket jobb, kényelmesebb a gyakorlatban használni.
-
törölt tag
Abu leírta a tutit. " Nem a takarékosságon volt a hangsúly, hanem a hatékonyságon. Nem ugyanaz" 390X= 1000w fogysztás.
-
SzlobiG
félisten
válasz Balathruin #26688 üzenetére
Szvsz ott se lesz másképp inkább vegyék vkitol aki ért is hozzá, lásd ref amd hűtők...
-
h1mpi
félisten
-
Balathruin
veterán
Ha a 390X kompakt vízzel jön, akkor a gyártók mit csinálnak a hűtéssel? Kicserélik és a radi 1080-as külső lesz?
-
TTomax
félisten
válasz daveoff #26680 üzenetére
Hát ha 8GB-os lesz meg elveri a Titan Xet,és még olcsóbb is lesz jóval akkor kettőt rögtön...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz #35434496 #26677 üzenetére
No meg 50%al gyorsabb next rev. GCN azonos fogyasztással... esti meséhez már öreg vagyok...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Asbee
veterán
-
törölt tag
Nálam lehet fogadni a 390X teljesítményére. Kategóriák:
1. 980-nál 30%-al gyorsabb lesz ( 1:4) fizet
2. Az első 6 hónapban naponta random bs-t dob. (1:3)
3. A megjelenést követő első két héten visszaviszik a kártyàk 50%-át (1:2) -
törölt tag
Nem fukarkodik az Nvidia.
-
Televan74
nagyúr
De itt a kedvenc gyöngyszem.[link]
Mindenbe beleugatok!!!
-
keIdor
titán
Sötét buta nyugdíjasok.[link] Csak az nézze meg, akit nem idegesít fel.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
daveoff
veterán
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
keIdor
titán
Én azt mondom az a legjobb, ha mindkét platform ott van az embernél, de elismerem ez itthon keveseknek járható út, de ha választanom kéne, akkor konzol, mert azzal kevesebb a probléma és biztos jövő elé néz, míg PC-n ez kérdéses mi meddig fog még elérhető lenni az egyre zsugorodó tábor miatt.
Bár én már szinte csak Single játékot játszom, arra meg bármilyen irányítás untig elég, de hozzáteszem én már a Super Nintendo 64 és Playstation 1-el is játszottam FPS/TPS játékot controlerrel, szóval sosem volt tőlem idegen az irányítás, bár a 90-es években mindkét tábort erősítettem.Moddolni meg csak RPG-t moddoltam eddig, de azok is tartalmat állítottak csak vissza, egyetlen kivétel ahol a grafikához is hozzányúltam azok a Bethesda játékai voltak, azaz Fallout és TES szériák, de ott is csak grafika, nálam a Tirexi féle Skyrim már játszhatatlan és nevetség tárgyát képezné. Az nem is TES, hanem valami japán manga hybrid szar már.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
daveoff
veterán
válasz WaterWawe #26649 üzenetére
Ez zsír lehet, de ez nem túl korrekt a többiekkel szemben, durván lehet vele alázni...
Nem tudom, én a kezdetektől nyomom az FPS játékokat, lassan 20 éve, próbáltam a kontrollert, majdnem azzal a lendülettel, ahogy a kezembe vettem, hajítottam is ki az ablakon, szörnyű volt, és ezen szerintem nem lehet változtatni. A másik, hogy én ezen nőttem fel, a kezdetek óta PC-m van, nem tudok róla lemondani...........de egyszer majd biztos le kell....
-
SzlobiG
félisten
válasz hszilard666 #26642 üzenetére
Engem nem is fogsz tudni meggyőzni jó pár év pc gaming van mögöttem szóval van tapasztalatom benne mi hogy működik pc fronton. Na meg ha tényleg van olyan gém ami PC-n tényleg jobb, akkor úgy is ott fogom tolni ezért se építem le, de az utóbbi időbe max ilyen stratégia volt pl FC4-et is PC-re akartam, de milyen jól tettem, hogy PS-re vettem meg kb bugmentesen vittem végig ellenben veletek PC-n.
Nekem amúgy tök8 ki mivel tolja számomra bizonyított a konzol ennyi és a 30fps se zavar.
(#26649) freestyée Na nekem ez már nem is kéne kontroller bevált olyannyira, hogy már egér billel nincs kedvem tolni...Ez amúgy eléggé csalás a kontrolleresekkel szemben.
(#26652) daveoff Én is PC-n nőttem fel, de belefáradtam a sok mókolásba meg a sok kidobott pénz a hardverekre.
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz cyberkind #26645 üzenetére
Én csak multizok, single playert végig se szoktam vinni, kontroller a bill+egér után egy vicc...
Értem, hogy konzolon mindenki azzal tolja, de szerintem egy akkora korlát a játékban, hogy hihetetlen.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz hszilard666 #26642 üzenetére
Ez fordított, mi mindannyian törzsgyökeres pc masterrace hc kocka gamerek voltunk.
Szerinted ha annyira isteni volna a pécé nem azt tolnánk?
Úgyse érted meg, amíg jól esik szórakozni a géppel, ellenben a konzollal hogy hazaérsz, megcsinálod a dolgokat, leteszed a segged és játszol nyugiban.[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz hszilard666 #26636 üzenetére
Hát nekem meg pont, hogy nem hiányzik a moddolás azokkal is általában csak a baj van mert ilyen olyan userek készítik nincsenek letesztelve stb. Tisztelet a kivételnek persze, na meg az ezernyi bug pc-n nekem bevált a ps nagyon azóta nem is játszok pc-n nincs már kedvem a driverekkel, optimalizálatlan játékokkal szenvedni.
Na meg 50 colon sokkal jobb élmény mint monitoron. ( tudom pc-n is megoldható)
-
Neoteric
addikt
Ja hát igen, mostani konzolokon nem tudsz warezolni, hogy kipróbáld day0 mennyire sz@r egy játék. Bf4 pont rossz példa, multijába simán bele lehet tolni több száz órát.
Gyári HDD-n 8 játék kényelmesen elfér, én pl soha a büdös életben nem játszottam egyszerre ennél több játékkal.. de ha mégis ilyen fétised van, akkor box esetén rádugsz egy külső vinyót, ps4 esetén meg bepattintasz egy nagyobbat.
Nem tudom honnan ez a konzol fóbia nálad.. meg hogy lenézed azt, aki esetleg használni meri ezeket az ördögtől való dobozokat. (és itt most nem magamra gondolok, mert nekem történetesen még nincs)
mod: Valóban, multiért kell gold vagy ps+, de cserébe minden hónapban kapsz legalább egy játékot ingyen. Havi szintre lebontva bő ezer Ft. Sose értettem azokat, akik ki tudnak pengetni x százezret pcre, konzolra, tvre/monitorra, de havi egy Mátyás királytól padlót fognak.
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
hszilard666
veterán
válasz cyberkind #26637 üzenetére
Nem hiszem hogy fizetős lesz a multi, felgyújtanák őket a ge.ibe. A lasztofász meg azért nincs pc re mert sony tejelt hogy el lehessen adni a konzolt. Biztos vagyok benne hgy a fejlesztők ki akarták adni PC re is.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
cyberkind
félisten
Moddolás nekem is nagy kincs volt, régen.
Indie játékok meg pfeej, ott van a Ps4 arra.Meg ugye azt tudod hogy a MS már erősen gondolkozott a Win 10 bevezetésével a Gold-on pécére is?
Mert pécén nem telepítesz?
Én mindig mindent feldobtam, a boxhoz pedig hamarosan érkezik a 4TB-os külső vinyó.Nem mellesleg TLoU soha nem lesz pécére, amiért már megéri PS4-et venni, ez a játék mindent visz, olyan mint autósban a Forza.
-----------
Hol, én még a Ps3-on is telepítettem.
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz Neoteric #26634 üzenetére
Szar játékért nem adunk pénzt! Forixempöl:
Battlefield 4 et 2 hónapja vettem meg, a dying lightot meg egy hete, most azt mondom hogy megérték az árukat.
Ami konzolból pokolian hiányzik (géming szinten) az a moddolás és az indie játékok. Ha lennének mondanám hogy van valami jó bennük, de így! El is felejtettem hogy még a multiért is fizetni kell, telepítgetni kell és pokolian hamar betelik a HDD.(#26635) freestyée:
Utólag belegondolva, az élsimi hiánya emberfüggő, engem nem zavar, de lehet hogy van akit igen. Pokolian remélem hogy jó lesz a gta 5, day 1 vétel lesz nekem(#26637) cyberkind:
De. Telepítek. anno az volt a konzoljobbágyok mentsvára hogy nem kell telepíteni, ezt is elbukták[ Szerkesztve ]
-
WaterWawe
őstag
válasz hszilard666 #26629 üzenetére
Úgylátom nem érted. A 21:9-es monitornak nem nagyobb a pixelsűrűsége a 16:9-esnél ezért élsimítás oda is fog kelleni, ha csak nem akarod 1M-ről nézni a 24"-os monitor magasságával megegyező monitort.
Amit te most tervezel, én azokon már mind túlvagyok, volt 21:9-es monitorom nem a Jóska-Pista vagyok aki csak beszél a világba. Nem beszélve hogy igencsak meglepődnék ha a GTA V bugok nélkül támogatná a 21:9-et.
-
Neoteric
addikt
válasz hszilard666 #26631 üzenetére
Mert a legtöbbje pár óra alatt kivihető, multija meg vagy nincs, vagy fosch.
-
cyberkind
félisten
-
Asbee
veterán
Én most elpasszoltam gta v-öt és megvettem PC-re. Haverok annyira cseszegettek, hogy multizzunk majd együtt, azt mondtam adok egy esélyt. Úgyis játszottam vele eleget, rám fér kis pihi. Kiderül majd mennyire lesz gázos az indulás HA a jelenlegi hivatalos időpontban jön. Amúgy erre az április megjelenésre mondtak év számot?
Én amúgy így hogy mindkettőt használom, így nem értem a konzol vs pc vitát. Szerintem a kettő jól kiegészíti egymást. Ha már csak PC-m lenne hiányérzetem lenne és csak boxal is az lenne. Mondjuk én főleg forza játékok és sport játékok miatt vettem az xboxot. Nincs is rá sok játékom, forza fh2, forza5, nba 2k15, fifa 15, meg ea access pvz. De csak első 4-el játszom.
Amit nagyon bírok, hogy néha egy fáradt nap után, csak ledöglök a TV elé és lazulok egyet konzollal. Ilyenkor a PC monitor előtt ülés nem esne jól. Olyankor nem érdekel sem fps, sem felbontás.[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz Neoteric #26630 üzenetére
Költői túlzás volt, és kezded a személyeskedést. Jó srác vagy látom.
Nem!
Akkor maradjunk a 2 hónapnál:
Várok 2 hónapot, és 10k helyett 6 ért veszem a játékot. Miért kéne bármelyik gammát tovább adni?[ Szerkesztve ]
-
Neoteric
addikt
válasz hszilard666 #26629 üzenetére
Ja mer a 2 hónap = 40 év. Értelmes vagy te is látom..
-
hszilard666
veterán
válasz WaterWawe #26624 üzenetére
Wut? Nem azért veszek nagyobb felbontású monitort hogy ne lássam az élsimi offot! Azért, mert ki szeretném próbálni a 21:9 et. Oda is bőven elég lesz 1 kártya én nem halok bele ha valami nem kimaxolva megy. Konzolon nem azért nincs élsimi mert "úgyse látod" hanem azért mert nem bírja az a
cucc.pointless shit
Nem is értem. Általános takaró hogy a PC drága. Mondják azok akik megveszik csillió dollárért a konzolt és a játékokat. Amúgy lefogadom hogy ha a gta 5 ugyanakkor jön ki konzolokra mint Pc- r akkor az eladósok negyed ennyiek sem lennének.(#26628) Neoteric:
Akkor várok 40 évet és kukátok egy GTX titan XXX tri SLI-t az apróról 40 fillérért és akor olcsóbb volt.
Általánosságban beszélünk, nagyon király hogy van iylen lehetőséged, de nem mindenkinek van.[ Szerkesztve ]
-
Neoteric
addikt
válasz hszilard666 #26621 üzenetére
20k-ért vegyen az játékot akinek két anyja van.. felesbe ismerőssel bő 8k day1, ha meg bírsz várni 2-3 hónapot megjelenés után, akkor lemezeset simán megkapod 10 körül apróról. Mivel már nincs online pass, így a használt hibátlan állapotú lemezzel ugyanott vagy, mint az újjal. + a lemezt utána el tudod adni, nincs hozzáláncolva steamhez/originhez/uplayhez/etc.
[ Szerkesztve ]
-
WaterWawe
őstag
válasz hszilard666 #26617 üzenetére
Ha nincs élsimítás, vehetsz FullHD 24"-nál nagyobb felbontású monitort hogy ne lásd a recéket, tehát kell a VGA csere, avagy vehetsz egy nagy FullHD TV-t és nézheted távolról, tehát ugyanott vagy mint a konzollal.
Televan: Ha a konzolos eladásokat vesszük akkor igen kevés az a 300k
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
válasz cyberkind #26622 üzenetére
Ha kint lett volna a PC -s verzió a next gennel együtt már nem lenne ilyen szép a kép.És a végén a Rockstar megint elmondhatja a 300.000 db -os PC -s eladásra,hogy ugye mennyire nem érdemes PC -re játékot kiadni.
Köszönjük Rockszar!A PC -s portot odadobja mint egy gumicsontot.De van egy olyan érzésem hogy ezt is inkább csak az NV -nek köszönhetjük.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
cyberkind
félisten
válasz hszilard666 #26621 üzenetére
Én se adtam, kintről hozatom jó áron a játékokat.
Steam machine annyiért megnézem mikor terjed el, az olyasmi mint ez az NV Shield vagy mi.
Gtx 780-al mindenhogy szar volt.
(#26620) Televan
A nextgenből is 20-25 milla fogyott elvileg, innentől kezdve nincs kérdés.
Egyébként sokkal többen lopták el a régi konzolokra a játékot mint akik megvették, és az is hatalmas szám.[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz cyberkind #26619 üzenetére
Én SOHA! nem adnék 20k-t egy játékért! Azaz 50milla prostituált sok idő alatt ment el és abban az is benne van aki csak azért vett konzolt hogy GTA-zon. Sikerült megdobni vele a konzol eladásokat, gratu nekik Bízom benne hogy a mostnában esedékes steam machine feláldozza a konzolokat a sátánnak és a kanapé gémerek is átjönnek a pc- sek hatalmas családjába.
Cyberkind:
Nekem az Fc3 hibátlanul futott 7870xt-vel! (day 1)[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Mi van összejött "az utáljuk a pc -s GTA V portot" csoport!
Nem tudom,én várom türelmesen pc tulajként a GTA V -t, és nem szólóm le a konzolos verziókat. Az hogy nem jött és ilyen későn eltolva jön az nem más mint üzletpolitika.Egy biztos a X360/PS3 tulajokon jól megtömte a rockstar a zsebét.Nem véletlenül altatta a Xone/PS4 verziókat is.Mindenbe beleugatok!!!
-
cyberkind
félisten
Erre csak azt tudom írni, hogy várjuk meg az eladásokat, eddig 50 milla ment el a két generációra, na most?
Meg persze hogy csak az exkluzívok miatt, de ha már ott van, akkor jobban költ arra az ember mint a pécére, legalábbis én, nem tagadom pont ezért merült fel bennem a gamer vga újfent, de minek, így is megy a gép egész nap szinte, nem érzek késztetést a netezésen meg hasonlókon kívül.
Nem mellesleg jó autósjáték nincs pécére, a Forza egymaga eladja a boxot, nem beszélve a Halo-ról.Egyébként ha nem szarjuk tele szűrővel meg egyéb ökörségekkel a játékot, egy Gtx 780 2-3 évig simán elég, viszont ha teletoljuk, akkor minden évben fejlődni kell.
A faszt nem, a Far Cry 3-at nem tudtam játszani mert mindenhogy laggolt, így az kimaradt és tolom a 4-et.
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Javítom:
2560x1080Órákat bújni a fórumot? Minek? Ha nem AMD van a gépedben nincs probléma!
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz cyberkind #26615 üzenetére
Na ezért fordul fel a gyomrom némely konzolostól.
Sírtok hogy ne adja ki pc re a rockstar a játékot. Fullgáz. Mikor volt olyan hogy a pc sek mondták hogy ne legyen valami konzolra? A konzol csak az exkluzív címek miatt adható el.Nem rólad van szó Miből gondolod hogy minden évben vga-t kell cserélni? Egyszerűen ki kell nőni az upgrade kényszert.
Ha valakinek fáj hogy nem kimaxolva megy a játék azt csak sajnálni tudom. Nem véletlenül adtam el a 2. kártyámat. Nincs ré szükség, még 2060x1080 ban sem. Vissza veszek az élsiiből és minden gyönyörűen fut. A konzolnál meg nem tudsz semmit tenni annak érdekében hogy jól fusson valamiJa, de. Vehetsz PC-t. [ Szerkesztve ]
-
WaterWawe
őstag
válasz hszilard666 #26610 üzenetére
Valóban zavaró a 30FPS. De inkább akkor hozzászokok, mint hogy órákat kelljen bújnom a fórumokat, hogy ugyan mért van ez meg az a bug. Nem beszélve az évi VGA cserékről, főleg 1440p esetében.
Én nem fogok GTA Online-ozni csalókkal, elég volt a GTA 4 PC-s vàltozatából hogy egy versenyt nem lehet tolni anélkül hogy valaki ne pakolna eléd 4 falat.
-
Devid_81
félisten
-
törölt tag
válasz hszilard666 #26605 üzenetére
"ratyihardveres nappalidobozokon"
-
cyberkind
félisten
válasz hszilard666 #26610 üzenetére
Látni lát, mint írtam engem zavar is, így észreveszem, így én jobban szeretem a 30-at, untig elég.
Inkább a 100+ centis tv-k.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz hszilard666 #26607 üzenetére
Engem az a kurva 60 fps annyira nem izgat, hogy zavar is, egyszerűen amikben az van túlhúzom mindig a célkeresztet, az 1080p már annál inkább, de nem dőlök a kardomba ha nincs meg, annyira nem érdekel már ez a pixelhajhászás meg társai Kft.
De az annál jobban hogy én már valamikor unom a Gta-t, pc-re meg az április se biztos, meg persze jó autósjáték újfent nincsen, Project Cars hulladék.
-
hszilard666
veterán
-
cyberkind
félisten
válasz hszilard666 #26605 üzenetére
Dehogy, csak felizgultam a Gtx 980-ra.
Aztán lehiggadtam.
Konzolból soha se lesz elegem, rohadt jó.
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz cyberkind #26604 üzenetére
Eleged lett a konzolokból mi? #konzoljobbágythings
Most fog jönni kedden-szerdán az új házam, fractal define r5. Pokolian várom
#pcmasterracethingsCyberkind:
Nekünk több minden lesz a játékban mint nektek! És a grafika is király lesz, nem úgy mint a ratyihardveres nappalidobozokon![ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz hszilard666 #26603 üzenetére
Pont a napokban gondolkodtam, mi lenne ha újra lenne gamer vga-m, de aztán gyorsan levettem ezt az ötletet a palettáról.
Egyébként rohadt jó a bankrablásos téma a Gta-ban.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Harman/Kardon Onyx Studio 7
- Eredeti Dell Laptop Töltők 130-180 Watt !
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest