Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
És az az amit a fejlesztők/kiadók nem nagyon szeretnek,amikor extra optimalizáció kell valamihez...az extraa idö/pénzt stb... no de hát miről beszélünk amikor a mostani játékokban a normális működéshez 6-7patch kell..
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Asbee
veterán
Nevetséges az egész. Mantle idején még jó volt az amd-hez most már nem jó. De hát megszokhattuk. Ugyanaz lesz mint mindig. AMD-re majd külön optimalizálni kell ezerrel és akkor talán picivel gyorsabb lesz mint az nv, de inkább egál, ami meg optimalizálatlan ott meg gyengébb lesz. Nem kell itt csodákat várni.
-
törölt tag
HSM a grafikonra ezt írta. "Az is látszik, hogy jelen állapotában a DX12-ben picivel több potenciál van, mint Mantle-vel"
-
törölt tag
Csak nem ww3 lett a grafikonból.
-
CJ4567
nagyúr
-
Asbee
veterán
válasz TTomax #24693 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, de ha jól emlékeszem 5-6 éve , valahol valaki biztos vissza tudja keresni, abu megmondta pár év és jön a low level programozás, apu-k ideje, vége a vga-k korszakának. Már akkor mindenki hülyének nézte, kerek perec kimondva. Most szinte megint ezt fújja, csak kisebb mértékben. Valószínű...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Az AMD ezt képzeli,ezért nem fejlesztenek,hanem a fejlesztés költségének tizedét apikra meg evolvedre költik... úgy gondolják ez így el fog menni... a 390X-re se fog jutni komoly architekturális fejlesztés,ezt világosan lekommunikálták.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Asbee
veterán
válasz TTomax #24691 üzenetére
Nem tudom ezek mit hisznek Jó példa erre a két új konzol. Ott is vannak különbségek, low lvl api fix hardver. Ahogy ők elképzelik, évekig nem lesznek új hardverek? Vicces.
(#24689) Balathruin: Érdekes mantle-nál jó volt demózni. Még HSM tanítvány is hivatkozott rá nem rég...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz Balathruin #24689 üzenetére
És amikor az AMD demozott vele akkor neki nem volt fontos?Mert a mantle sebessége is harmatgyenge a Dx12höz képest... de mindegy is,én ezen a ponton rá is hagytam,mert amikor valaki azt állitja hogy a "low-level API-val a hardver sebessége kismértékben szól bele az eredménybe." arra nem tudok mit mondani,Én még emlékszem a DX elötti idökre,akkkor még low level volt szinte mindenre,ha ez igaz lenne még most is P1-esem lenne...
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
[link]
Mára ennyi. -
Asbee
veterán
[link] Tanítvány feladta, mester jön és megmondja.
-
TTomax
félisten
Az a baj,hogy ennek itt,igy semmi értelme,nem a tesztekkel vagy a kártyákkal van a gond... fejekben van káosz... amikkor kapitalista cégekről azt gondolják ingyen adnak bármit is...
-
Asbee
veterán
Az a baj, HSM-nek kellett volna egy külön topik ezzel a tesztel. Mert a többiek nem értik mi a lényeg. Le lett szarozva, eldobhatónak, gyengének nevezve a maxwell, velem még úgymond fogadott is HSM, hogy nem időtálló, a 290 egy év múlva simán gyorsabb, jobb lesz mint egy 970. Erre nesze. Egy béta 0. tesztben is odavág a maxwell. Ennyit erről.
-
Asbee
veterán
Megjött!!
-
h1mpi
félisten
Mikor reked az összes AMD troll a saját kis fórumában. Nem érted meg, ha duplára verné a 980-at se vennék még fél áron se
Fully electric lifestyle!
-
Asbee
veterán
válasz Balathruin #24677 üzenetére
Igen ez a reális.
Más:
Már megvan a magyarázat. Elfogult lefizetett teszt.
(#24674) kovsol: Én is. Egy 780-ra is.
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
válasz Balathruin #24667 üzenetére
Egy nulla lemaradt az egésznél mindenből a 290x-nél.
-
keIdor
titán
-
TTomax
félisten
válasz Balathruin #24667 üzenetére
A 750Ti elárulja valami nem stimmel... az is maxwell...
-
törölt tag
-
Balathruin
veterán
Javított eredmények.
-
törölt tag
Ami érdekes, hogy dx12 alatt a radeon nem gyorsul. Ha a 390x is rosszul megy dx12 alatt akkor lehet, hogy a 980-al is meggyûlik a baja. Vagy ez most nagyon troll on volt?
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Ja de azt azért megvárják,hogy mindenki jól bevásároljon 390X-böl,még véletlen sem lépne a két cég egymás tyúkszemére...mintha megbeszélnék egymás közt...kifelé meg a nagy művicsorgás a twitteren... az userek meg kajálják...
Amúgy pont ez a Star Swarm amivel demozták a mantlet hogy az de jó dolog...
(#24664) Asbee
Az nem fog előfordulni, bartell forever,,,,"PH! hivja HSMet...HSM jelentkezz..."
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz #35434496 #24658 üzenetére
Az egész világ a DX12 tesztet figyeli,de itt csak a szigetnevek kavarognak...[link]
(#24660) Asbee
Bizony nem,mert akkor még az is előfordulhat hogy jövőre 850Ti-t akarnak adni ezer dolcsiért,az nVt nem kell félteni amikor az árcédulát firkálják...Azért azt úgy bírom amikor a 290X/980 összehasonlításnál,az a végsö érv hogy a 290X már egy éve kinn van... persze az mellékes,hogy csíkszélességváltás nem történt...
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
válasz TTomax #24657 üzenetére
A szakmaiságában én sem kételkedtem soha, de egyszer nem jött be amit a jövőről mondott. Márpedig azt szinte tényként mondta. És ez a nem mindegy. Biztos lesz erre is magyarázat, de majd a gyakorlat megmutatja aztán hallgatás lesz. Nem tenne jót a piacnak ha nagy nv uralom törne ki. Azért ők is megérik a pénzüket.
Ebből az látszik, hogy AMD-nél jobb a Mantle mint a DX12. A kérdés csak az, hogy hol van a Mantle? Csak azért kérdezem, mert eddig nem sok játéknál látom támogatottként.
Én látok ebben mást is.
(#24658) players111: Szerintem is!
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Abu egy nagyon jó szakember,csak egy gond van vele,AMDre van drótja nVre nincs,és sajnos nagyon kajálja az AMD marketinget.Ha csak a felét hinné el annak ami drótot kap,és lenne egy kis nV fülese egészen más cikkeket írna.
De amúgy ez várható volt,az MS később kezdte a dx12öt,de hamarabb fog végezni vele... no meg, az nV majd épít egy maxwellt amire alapozni akarnak és az majd elvérzik dx12ben?Hát ez nem jön össze...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
CJ4567
nagyúr
-
törölt tag
Belinkeltem mint szakmai érdekességet. Benne van a 290x így nem moderálható.
-
Asbee
veterán
válasz TTomax #24650 üzenetére
Elég durva, hogy a mantle ezzel a star swarmal volt reklámozva, a maxwell specifikációja meg nincs kiadva, amire ugye abu is mindig sírt, hogy a fejlesztők nem tudnak rá optimalizálni. Ennek ellenére kicsit hihetetlen. Na meg igen, a mantleról nem is beszélve. Ennyi volt neki.
-
TTomax
félisten
Majd jönnek a magyarázatok.. a hozzászólások se semmik... ezen szakadtam...
"RIP Mantle, I've got cheese in my fridge that's lasted longer!'"
[ Szerkesztve ]
-
-
Asbee
veterán
the-directx-12-performance-preview-amd-nvidia-star-swarm
Öhöm,öhöm a gyenge eldobható maxwell és a csoda 290x ....
HSM magyarázatát várom.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz #35434496 #24643 üzenetére
Végül csak kiderült,hogy a srác 1600on tolja a G1nek,de fogalma sem volt róla.Azt hitte 1450... a vga meg sikítva kapaszkodik a PCI-E sínbe...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Hmmm,de nem nagyon megy a fiuknak a boost 2.0 értelmezése a 970/980 topicban.
-
TTomax
félisten
válasz #35434496 #24639 üzenetére
Sli-be? mert 1580 most is megvan 24/7,és egy fc blokk árából megvolt a pár H55 Meg a Karken G10.
(#24641) players111
Két gamingtöl szerintem is![ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz #35434496 #24637 üzenetére
Tudom. Az én szemeben azoknak van értékük amiket "átlag userek" érnek el,és tudják is ott hajtani játékokban.
-
TTomax
félisten
válasz keIdor #24634 üzenetére
Van az 2100 is [link] ...no de azt nem ilyen procival,meg nem ebben a környezetben,az már egy más világ... és nem az enyém.
-
TTomax
félisten
válasz keIdor #24630 üzenetére
Van már egy pár gamingem... 1580on mennek SLIbe... OCUKn nem is akarták elhinni,pedig validot linkeltem nekik,kellet egy +kép dupla gpu-zvel meg futó akármivel hogy látszódjon a boost...link Na most azért a második hely 2gpuval nem is olyan rossz 8_Pack után... [link]
Ehhez szerintem érdemben nem tudna hozzátenni se egy kingin,se egy matrix.Szerk:Még nem tudom az árakat...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Pakolgatok itthon összefelé,kezembe akadt a 780Ti Kingpin... mi brutális kártya ez,remélem jó kezekbe kerül.. én sosem néztem meg mi a vége...
-
SzlobiG
félisten
Note 4 in da house.
-
törölt tag
Küldjetek már valamit speciálba! [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ajjaj! Látom túl sok volt az off ebben az off topikban. cyberkind Jön a modi a hetesbéjjjeemwwévvel!
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz proci985 #24618 üzenetére
Tök jót elbeszélgettünk eddig itt...semmi személyes nem mondott,nem nevezett meg senkit...akinek inge...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz cyberkind #24616 üzenetére
"ezekről az Amd-s trollokról a homo.com jut eszembe"
Tenyleg el kell magyaraznom, hogy ezzel a resszel mi a baj es miert utkozik az alapelvekbe?
---
VeMaR™: ebben a topikban egy azaz egy szem hozzaszolast toroltem, mert az alapelvekbe utkozott.
a szakmai ontopikokban meg mostanaban nagyon sok lett az off, nagyon sok a flame, es semmi szukseg arra, hogy az osszes NV/AMD topikban folyamatosan ugyanazt a flamet olvassuk. tonkreteszi a topikokat.
TTomax: homofobia is tiltott, a sorok kozott meg en is tudok olvasni.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz proci985 #24615 üzenetére
Nem vágom miért kell ennyire diktatúra szerűen tisztogatásokat csinálni a topikban, még ha egy on topic lenne megérteném, de ez 1 off simán beleférnek a tréfák.
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
cyberkind
félisten
válasz proci985 #24615 üzenetére
Pont erről beszéltem tegnap, mindig azokat rakjátok ki, akik semmi rosszat nem csinálnak, de az ilyen VG meg társaival szinte vakok vagytok, nekik mindent lehet.
Jó az irány.Persze, ilyenkor nem tartozik rám, hogy aki anyázik stb miért nincs kirakva, csak figyelmeztetve, vagy az se.
[ Szerkesztve ]
-
-
cyberkind
félisten
Köszönjük moderátor úr a törlést, HSM meg a hasonlók tiltásával is lehetne foglalkozni ami talán fontosabb is lenne.
-
Anubris
őstag
Uccsó pár hozzászólást érdemes meglesni.
[link] -
BlackSoft
addikt
válasz Balathruin #24603 üzenetére
De, akkor kell legyen, különben az NV-nél valakit leváltottak
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Devid_81
félisten
válasz Balathruin #24603 üzenetére
Mindmeghalunk 3x
Szerk: amugy meg johetne vmi, mert a GTX 970-980 nem egy nagy elorelepes 780-780 ti rol.
Raadasul az elmult par uj jatekban mar igen csak felejtos lett FHD mellett a max graf...SLI-t meg nem szeretnek, szoval had jojjon csak az uj[ Szerkesztve ]
...
-
BlackSoft
addikt
Elemezgettem az NV kártyáinak eddigi megjelenéseit... A következő NV kari feb. 17-18-19 napokon várható
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest