Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Tesla Smart Plug Dual SD300 -as okoskonnektorok avagy fogyasztásmérés evolúció
- lezso6: Frutiger Aero
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: 1992-1993, a játék folytatódik
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Tegnap reggel adtam fel a Giga lapot OCUK-nak,ma reggel megérkezett,felvették és két órája már vissza is utaltak paypal...igaz a lap tényleg odavolt,bár egy vgaval sosem derült volna ki...kiengedniük se volna szabad...
[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
Hát nekem az a 2 nap nem ér meg + 200 millió forintot sehogy sem
Gyár meg, hogy ne adna? Azonnal ad, amint jön egy hülye vevő, akinek ennyi pénze van kocsira, még a segged is kinyalják
McLaren-t egyszer volt szerencsém gyártóhoz vinni ellenőrzésre. Sütivel kínáltak azonnal, meg beszélgetni akartak, mert örülnek, hogy nem a "laliszervíz"-hez vittem, ahol ugyan azt az ellenőrzést 4000%-kal olcsóbban csinálták volna meg
-
Neoteric
addikt
-
TTomax
félisten
válasz
daveoff #23582 üzenetére
Igen, feljebb megy de a TDP megfogja,furmark msaa nélkól pl nem is boostol 1329 fölé,megfogja a tdp limit,és akkor bizony röccen egyet ogl alatt amikkor visszavágja az órajelet meg a feszt is!!Ha így csinálja dx alatt is akkor ebből lehet ám microlag hegy!
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz
Anubris #23578 üzenetére
Most elvileg volt egy matrica az egyik csavaron,de azt elég jól le lehet szedni,szóval megy is vissza ha valami gond van matricástól... nincs bevagdalva a matrica,és elég pici,mint egy csavar feje,szóval e miatt nem fáj a fejem... mondjuk ha nem tudnám visszatenni kétséges a gari.
Ha most itt 1566on nem tudom 40Cfokra vinni,akkor azt hiszem SLI-ben házba rakva leszabályzott ventikkel szénné húzva is menni fog 1500felett bőven.. a bűvös 63Cfok még igen messze van...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz
daveoff #23576 üzenetére
Rajta maradt!
A G10en levő 80as venti közvetlen fúj rá... csak a 4 gpu csavart kellett leszedni, még a paszta is az az inteles gyári van rajta... 1566on megy most persze csak egymaga,de 38Cfok fölé ezzel a tdp-vel nem tudok menni... a nyákot nézegettem ilyen "kézrátétellel"... langyos...
a H55ön két venti push-pull... az egyik az mondjuk scythe ami elég hangos,de brutális...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Felraktam ma az egyik H55öt...vacak ventikkel,meg csak úgy log kifelé a Haf-Xböl... amikor a H55 elindult majdnem dobtam egy hátast,de aztán lecsendesedett...
Az eredmények megdöbbentőek... Nem tud 40Cfokra felmenni.. idle 27,max 38... 1550en a kártyát megfogja a TDP limit mindegy mit írok be AB-ba ...ez hihetetlen jó lesz így... -
törölt tag
Húúú de gyorsan jön az új csodafegyver!
AMD R9 390X To Launch in Q2 With 4096 Cores [link] Még 6hónap és már elő is rendelhető.
[ Szerkesztve ]
-
gabor0077
aktív tag
Én is vlogolok, és vállalom az arcom, szóval csak ezért filózok azon, hogy ő miért nem. Engem az sem érdekel, ha felismernek az utcán, bár annyira sajnos nem vagyok ismert...
De legrosszabb esetben mi történik ha felismernek? A bátrabbak odajönnek, hogy "szia te vagy az xy", aztán ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz
gabor0077 #23565 üzenetére
Most ennyi erovel a lovat sem engedik ki futni mert latszik a foga allandoan, es nem jo fenyben tunteti fel a hasznalojat?
Volna onbizalma akkor kb mindegy mit irkalnak a csatornam alam, es midegy hogy nezek ki.
A legnagyobbak is megkapjak az ivet, csak ok ellensulyozzak a szemelyisegukkel, es ez pont elegendo.
-
Neoteric
addikt
-
keIdor
titán
De milyen autó volt? Jettaval csak én járok.
-
-
keIdor
titán
válasz
TTomax #23526 üzenetére
Én is benéztem mikor láttam, bár én már talpon vagyok egy ideje, azt se tudom merre van előre, megyek is elájulni.
players111: Tőle vettem annó egy 800D-t, szóval én láttam Tirexit, meg voltam is náluk. HSM-el is üzleteltem már, végtelenül korrekt ember, régen amúgy fórumon se volt ilyen. LiZRRR jelenlegi lapja meg tőle van.
-
daveoff
veterán
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Ha más is benézte akkor még nem is vagyok olyan öreg.Ehhh mikor lesz már péntek....
-
Anubris
őstag
válasz
TTomax #23523 üzenetére
???
Szerintem te félreértetted az írásom, nem rólad beszéltem hanem HSM-ről.
És igen nem ismerem őt, ehhez nem kell valakit ismerni, mert nem a szakmai hozzáértését kritizáltam hanem arról van szó, hogy mindig ha valakivel nem ért egyet, vagy valaki kevésbé vágja a témát mint ő, akkor azzal szemben látványosan lenéző, ezer hangulatjelet tesz be a hozzászólásaiba.
-
TTomax
félisten
válasz
Anubris #23522 üzenetére
Az jó ha van véleményed,csak ha valakiröl teszed,akkor ismeretlenül ne alkosd.
Jut eszembe cpu?A vga topicon kivül nem is látogatok mást....
Most azon gondolkodom éppen,hogy egy "rajongót" tisztelhetek-e vagy csak keversz valakivel...
No mindegy break vége,back to work...[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
Lamborghini, amiből por - se - lett
Amúgy visszatérve erre, szerintem a sofőr elfelejtette hogy ez Magyarország
-
TTomax
félisten
Szerintetek HSM tud hosszabb hszt irni mint amit most irt a 290es topicba?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest