- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
keIdor #102096 üzenetére
arra gondoltam inkabb, hogy a Maxwell GPU eleg erzekeny volt a koritesre. 970nel emlekszem, hogy par kartyaval orultek az 1400as OCnek, az enyem meg gyarilag afolott ment a jobb hutes es a magasabb fogyasztasi limit miatt.
egyebkent nekem is volt egy ilyen visszavasarlasom, anno egy HIS HD6950 ICEQ 2GBt vettem vissza, ami aztan azota is megy anyam gepeben. az egy teljesen csendes kartya volt (kb Noctua minosegu gyari hutessel).
ja, ennyi idosen mar ne gyilkold, lassan ugyis kb gyujtoi modellrol beszelunk
ja, fel 1080ti, de ugy is nezheted, hogy kb egy 2060 szintjet jo kozelitessel meg tartja, ugy meg nem rossz ennyiert. ha megvan en akar a Cyberpunkra is raprobalnek vele, 1080p medium kornyeket meg birnia kene, a postprocess es az RTX az ami kb haromszorozza a GPU igenyet. konkretan csak az RTX ahogy nezem felezi az FPSt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Rendszergazda topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ujjbegyes vérnyomásmérés és EKG az Asus karkötőjében
- 80 TOPS a Vivo új ISP-jében
- Melyik tápegységet vegyem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Független Fehér Titán
- Samsung Galaxy A12 64GB Blue független mobiltelefon, dobozában, nagyon szép állapotban
- Galaxy Buds 3 pro 2027.03 ig gari
- Apple Iphone 12 BLUE 128GB független mobiltelefon, dobozában, újszerű állapotban
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Huawei Nova 10 128/8GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest