Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb55
őstag
[link]
megszakadok a röhögéstől[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
GTA helyett csak ez van sajna: [link]
De itt is lesz anyázás. -
F34R
nagyúr
válasz ScomComputer #1093 üzenetére
o sosem vasarolt pcgeartol.
a tobbieknek eleg bukta.
-
norb55
őstag
Menjél már pöcsömöccse
-
ScomComputer
veterán
F34R: ja, most beszéltem a pesti haverral skypon azt mondja, valami balhéba keveredett a csákó,oszt ez miatt lett vége(de ezt is csak pletyka szinten hallotta),akkor ezt sokan beszopálták.....akkor a garinak vége....
Hey TriRexxi fogtad amit írtam?? -
norb55
őstag
Érdekes kuckó . Ti laknádok ilyenbe?
-
-
norb55
őstag
válasz ScomComputer #1081 üzenetére
Imádkozz, hogy nem memyjen tönkre semmi.
-
F34R
nagyúr
válasz ScomComputer #1078 üzenetére
lehuzta a rolot, az gaz mert akkor veszett a garid. ha jol tudom kulfoldrol rendelte a cuccokat (caseking)
[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
válasz ScomComputer #1081 üzenetére
Attól, hogy megszűntek a törvény szerint a garis ügyekkel foglalkozniuk kell. Nekem volt pár éve ilyen gondom, és rendezték a garit, ahová szólt...
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
ScomComputer
veterán
Nagyon köszönöm hogy válaszoltatok, de mi van ha garis problémám lesz,mert van amire 5 év gart is adtak,ez szopás lenne....
-
BlackSoft
addikt
Megszűnt a PC Gear már egy jó ideje, nem tudom miért...
-
Macka
veterán
Már nem működnek...
-
ScomComputer
veterán
Gyerekek, nem tudjátok mi lett a PC GEAR-el, nagyon fasza cuccokat rendeltem onnan a mostani víz is onnan van és faszányosan dübörög a BF4 alatt....nem megy a weboldal sem, pedig a tulaj Engusz, nagy PH-s...
Tirexi,jöhet a többi ps4 videó, a fiam,meg a haverja nagy T-rex fan...
-
norb55
őstag
válasz westlake #1065 üzenetére
Szétoszthatná a pénzét, de kin tudna segíteni?
Pár emberen, és jót röhögne a bank, hogy még aki nem szorúl hitelfelvételre, még attól is kitudjuk csalni a pénzt. Meg a kampós f@omat, azt a bankoknakMagyarországot egy birka nyájhoz tudnám hasonlítani. Van 1-2 juhász, és a többi úgy beget ahogy ő fütyül nekik.
Tirexi Én nem a politikusokról beszélek. Engem azok nemérdekelnek.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
Az oké, hogy off topic de semmit nem rühellek jobban mint a politikát szal emberek ezt sztem hanyagoljuk ne kelljen kipuccantani ezt a topic-ot is.
Meg úgy tudom amúgy sem tolerálják ezt a PH-n. [link] -
BlackSoft
addikt
Sokan szidják a bankokat, pedig ők írták alá a szerződést, amit ha elolvastak volna, akkor nem lenne helye reklamációnak.
Ha aláírsz nekem egy olyan papírt, amin az áll a csicskám leszel, és a havi fizetésed nekem adod, akkor utána nincs mit felháborodni, te szeretted volna aláírni, meg is tetted.---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
westlake
félisten
válasz #35434496 #1062 üzenetére
Sajnálom, ha nem érted meg azt amit leírtam. Pedig nem volt annyira bonyolult.
Nem fogok lesullyedni a szintedre, hogy személyeskedjek. Nagyon véded a devizahiteleseket. Miért nem osztogatod a rászorulóknak a millióidat? Szemét állam, szemét bankok. A szájkarate megint nagyon megy.#1067: Felül tudok ezen emelkedni. Erre még képes vagyok.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
norb55
őstag
válasz cyberkind #1058 üzenetére
Én már nem is foglalkozok vele, 780-at lecseréli 7990-re.
Akkor már 780Ti-re váltott volna, 1GPU olyan erős mint a 7990, valahol még erősebb is .westlake Én 9nm-es szobába élek. és engem nem zavar az hogy kicsi.
Persze vannaok olyan emberek, akik nem is akarnak változtatni az életükön, de van aki megszakad , a legjobbat hozza ki magából, és semmibe vesznek. Tudod milyen szar ?
Annyi a fizetésed, mint aki szarik az egész munkába, te meg megszakadsz .
És azt mondja a főnököd, nem birunk emelni, mert a cég nem bírja el, közbe azt se tudják, milyen hűtés fűtést szerelnek a luxus lakásukba,
Ez a másikfele amiért egyszerüen nem tudsz jobban élni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westlake #1056 üzenetére
Közel egymillió devizahiteles van bajban, tíz százalékuk már fizetésképtelen legalább három hónapja. westlake te szoci vagy liberális vagy? Mert a szöveged őket idézi. Magyarországon az emberek többsége miből takarékoskodjon westake? Téged tuti a fejedreejtettek születésed után.
-
cyberkind
félisten
Tuti direkt csinálja.
(nem bankos téma) -
keIdor
titán
Viszont az még nem jelenti azt, hogy kötelező tovább nyújtózkodni a takarónál...
Én is vágyom sok mindenre, új F10 (5) BMW, kanadai, amerikai, ausztrál meg új zélandi kirándulásra (arra még nem volt szerencsém, csak EU, de nagyon mennék), mégse megyek a bankhoz. Ha az embernek van egy életcélja, máshogy is el lehet érni, nem csak hitellel. Akár külföldön, akár itthon.
Azt is megértem, hogy sokan már 40 évesen nem mernek elindulni semerre, mert vagy nyelvtudás nincs, vagy normális szakma, tőke, vagy egyik sem, meg önbizalom sincs, de akkor sem kötelezte őket senki, hogy menjenek hitelért. Sajnos azt is el kell fogadni, hogy nem fog minden úgy összejönni, ahogy az ember akarta.
Ha hiteles vagy más helyébe lennék, inkább panel életem végéig, mint x millió adósság..."És mikor felveszed a hitelt, nem dupla annyiról szól a törlesztés, ja szerződés feltétele meg olyan apróval van nyomtatva hogy nagyitóval se birod elolvasni, meg úgy van megfogalmazva, hogy átlag ember megse érti sokszor, főleg ha nyomdahibás a lap és kimarad pár lényeges szó a végtelen hosszú apróbetüs szövegből ."
Erre csak azt tudom mondani, hogy igaza van westlake-nek. Szemét a bank az emberek meg hülyék. És nem azért hülyék az emberek, mert nem értik, hanem mert nem értik és annak ellenére mégis aláírja. Nem mindegy.
Aki felvesz x milliót, annak akkor legyen pénze ügyvédre is, hogy annak jelenlétében, majd közös és alapos megbeszélés után írja csak alá. Tudja mit ír alá...westlake: Na ja, forint alapú. Családban van, aki 2002-ben azt vett fel. Mai napig ugyanúgy 20k a havi törlesztője. Felvette 15 évre, de az legalább nem változik és mindjárt le is jár.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
westlake
félisten
válasz #35434496 #1053 üzenetére
Hibáztasd az államot, ne a bankokat.
Mindig egyszerűbb mást okolni ahelyett, hogy végigondolnánk azt, hogy esetleg nem mi döntöttünk-e rosszul.norb55: Ismétlem: forint alapú hitel!
Be kellene végre ismerni, hogy nem az a normális gondolkozás, hogy nincs semmi tőkém, de szeretnék házat/lakást/felújítást. Vagy szerintetek az a normális, hogy minden takarékoskodás nélkül egyből bekérünk a banktól 5-10 millió forintot? Hát nem. A normálisan gondolkozó ember meghúzza magát a kicsi, vagy leamortizált lakásában, takarékoskodik több évet, majd belevág egy jól megfontolt hitelbe. Ezt nem olyan nehéz belátni. Aki meg azonnal akar mindent, az vessen magára.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
norb55
őstag
válasz westlake #1054 üzenetére
Ezt amit leírtál érezd annak a bőrébe aki épp olyan gondokkal küzd, hogy bármelyik nap kilakoltathatják .
Kíváncsi lennék ha te ilyen sorsra jutnál, akkor is ezt mondanád, csak magamnak köszönhetem .
Mikor semmiről nem tehetnél, csak a kis lakásod szeretted volna felújítani 4millió FT hitelből, és visszafizetnél 12 milliót , ha meg nem a házadat elvinnék.F34R Ezzel nincs is semmi gond, a gond ott kezdődik hogy az albérlő nem fog semmit fizetni, és a drága ismerősöd nem tehet semmit ellene.
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
Mindig is volt forint alapú hitel. Ja, hogy a svájci frank olcsóbb volt? Neszek, olcsóbb hitel. Etikátlanok a bankok? Lehet. Követtek el törvénysértést? Nem. Nincs miről beszélni. Sajnálom én is azokat, akiknek még a házát is elveszik, de maguknak köszönhetik az egészet.
Play nice!
-
F34R
nagyúr
masik valasztas, egyik ismerosom uj kapcsolata van , a regibol kilepven eladta a csaladi hazat es vett belole varoson egy az egyben masik lakast igaz panelban. O nem ott lakik ki van adva alberletnek hosszu idore, most azon gondolkozik hogy hitelre vesz egy masikat es azt is kiadja masoknak. hitelt fizeti az elozo alberlet dijbol es igy is lesz + befolyo osszeg. A vegen meg lesz ket lakasa
-
norb55
őstag
válasz westlake #1045 üzenetére
A mai világba hogy házat tudjál venni, építeni, ahhoz álltalába hitel kell . most nem filléres videókártyákról beszélünk ami 200.000FT , hanem milliokról .
És mikor felveszed a hitelt, nem dupla annyiról szól a törlesztés, ja szerződés feltétele meg olyan apróval van nyomtatva hogy nagyitóval se birod elolvasni, meg úgy van megfogalmazva, hogy átlag ember megse érti sokszor, főleg ha nyomdahibás a lap és kimarad pár lényeges szó a végtelen hosszú apróbetüs szövegből .
Sajnos kötelezik az emberek hitelfelvételét, csak nem mondják, hanem rákényszerítik az embereket.
Nyomorék fizetésekkel,players111 A megélhetés még hadján, de rakjál félre belőle , próbálj meg belőle lakást felújítani, vagy építeni, vagy autót venni, vagy esetleg egy évi sporolás után egy jó nyaralásra elmenni.
És még a bank simán kitesz saját házadból, mert a törlesztést nem tudod fizetni, miez már, a cigányok kirabolnak, de legalább a házat a fejed fölött hadják, Bank meg simán kiveséz.
Sok munkahelyen meg még hülyének is akarnak nézni, na ez Magyarország.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
És a német minimálbér! Vicc az egész. Egy nyolcórás, teljes munkaidős dolgozó minimálbére magasabb lehet 1400 eurónál - azaz 290 forintos euróárfolyamon átszámítva 406 ezer forintnak megfelelő összeg.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez önmagáért beszél szerintem. Próbáljon megélni ebből az a politikus aki kitalálta, hogy ennyi pénz elég 1 hónapra. Ez az ország szégyene. Közben a közüzemi árak megeggyeznek pl: a német árakkal.
-
keIdor
titán
válasz #35434496 #1043 üzenetére
Hibás a bank, a magánszemély meg a kormány is, hogy engedte ezt, maradjunk annyiban, mindenkinek jókora felelőssége benne van/volt.
Megértem a költözést, de azt nem, hogy hogyan tud valaki felvenni 20 évekre hitelt majd utána nyugodtan aludni.
Azt se tudom én hogy mi lesz 3 év múlva, amilyen a mai világ, nem hogy 20 év múlva... ez 2008 előtt sem volt másképp. Ez a rész nekem magas, de mindegy hagyom ezt a témát.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
westlake
félisten
-
norb55
őstag
válasz #35434496 #1043 üzenetére
Nem azzal van a gond hogy felvesz hitelt szerencsétlen de 35.000FT helyett hírtelen 70.000FT-ra emelik mert gyengült a Forint. Azért álljunk meg egy szóra, mire fől duplázzák meg a törlesztőrészletet?
Főleg akinek úgy gondolta 35K törlesztés még belefér persze, ingadozzon, 32-38K között de duplázni?
Miez , dupla vagy semmi ?
Gyülölöm a bankokat mert kib@asztak rengeteg emberrel. Épp ezért én még tehetem kerülöm mindet .Munkatársam felvett 3és fél milliót, befizettet már 3milliót, és még mindig tartozik a bankbak 8millió FT-al.
42.000FT törlesztés helyett felemelték neki 85.000FT-ra és keres 115K-t.
Éljé meg és a tartozásod nemhogy csökken még nől. -
törölt tag
Srácok ne már! Hitelt azért vettek fel mert a szar kis panelből el szeretett vola költözni a 2x éves ember és egyetem után kb volt 0Forint a zsebében. Nem mindenki lakik nagy családi házban vagy hívják Csányi Sándornak az apukáját. Én megértem őket. (Legalább is a nagy részüket)
[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
válasz #35434496 #1037 üzenetére
Azért azt én is megnézném
(#1038) norb55: Egyszerű a dolog: Nem kell felvenni hitelt
Soha nem vettem fel, és nem is fogok, amíg nekem olyan szerződést adnak, amiben az áll, hogy ők kedvükre módosíthatják bármelyik pontot az időjárástól függően[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
válasz BlackSoft #1034 üzenetére
Ez mind szép és jó amit felsoroltál
De a bankok kicsit máshogy gondolkodnak, egy undorító ,visszaélnek az emberek gyengeségeivel .felveszel 3millió hitelt és 11milliót fizetsz vissza, és ahogy ők pattognak, úgy bollogatnak a magam és magadféle emberek
Elég is volt ebből a témából .
-
BlackSoft
addikt
Az én számlám pont olyan, hogy felvenni/befizetni bankban 1.000.000.000-t is ingyen lehet, ATM-ben 150k-ig ingyen lehet felvenni (havi 1x, de leszarom a 300ft-os kezelési költséget is a 2. alkalomnál). Számlavezetési díjam 0ft
És én szeretek kártyával is fizetni, mert matekból szar vagyok, így nem kell gondolkodni, hogy át akarnak ba*zni
-
keIdor
titán
válasz BlackSoft #1015 üzenetére
Nalam egy ideje mar csak gepen kivul vannak HDD-k, ket USB 3-asom van. Csak tarhelyre, akkor mikor kell, csak akkor futnak. No meg ha filmet szeretnek nezni azt siman radugom a TV-re es mehet a moka. Nagygep mar nem kell fusson ilyenek miatt. Ez a legkenyelmesebb szamomra.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Tirexi
addikt
-
norb55
őstag
Nemérdekel valakit egy GTX 780 DCU2 videókártya?
3hónapos, hardverkeres garanciával . -
WaterWawe
őstag
-
westlake
félisten
Jó, ezt a magyarázatot el tudom fogadni. A beállított érték plusz ~5% az még normális. Egyébként ez is ki fog derülni, mivel tegnap otthagytam a gépet 95C/106%-on. Akkor ezek szerint engem is egy ~111%-os érték fog fogadni.
Lépjük akkor a következő témára.
Adott két egyforma (még mindig EVGA SC) 780 Ti, egyforma BIOS-szal. Még mindig semmilyen szoftveres módosítás nem lépett életbe.
Megjegyzem, az egész vizsgálódásom onnan indult, hogy valakivel beszélgettem erről és olyan dolgokat mondott, amit nem tudtam elhinni. Ő azt mondta, hogy a base clock-hoz képest csak 8 szin van, amiből a 4.-et garantálják a gyártók, mint biztos boost érték. Szerinte pont ebből következik, hogy nincs két egyforma VGA. Egyébként ilyet Abu is írt több cikkben is. Még mielőtt valaki megint belekötne a szavakba, én jelenleg csak tejlesítmény szempontjából vizsgálom a ártyákat.
VGA0, VGA1
Az első szembetűnő dolog: megegyező GPU sebességek. Kénytelen vagyok azt mondani, hogy nem 8 szint van, hanem "végtelen". A végtelen alatt jelen esetben azt kell érteni, ami a BIOS-ban be lett állítva boost limit-nek, vagy ahol nincs limit beállítva, ott pedig boost table utolsó értéke a limit. Egyébként ennél a BIOS-nál sincs limit, az utolsó érték pedig 1306MHz, ami ugye nem sokat jelent.
Nincs PerfCap, de joggal feltételezhetjük, hogy a TDP limit lépett életbe (~104.7%) és ezért lett a legmagasabb (vagy az átlag) érték 1124MHz. A véleményem az, hogy a két kártya sebesség szempontjából is megegyezik, elég csak a GPU-Z értékeiből kiindulni, ráadásul vannak Metro 99 körös eredményeim is. Amiknél 0.085% az eltérés.VGA1:
Average Framerate: 59.07
Max. Framerate: 150.01
Min. Framerate: 4.07VGA2:
Average Framerate: 59.02
Max. Framerate: 137.59
Min. Framerate: 2.98[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
BlackSoft
addikt
válasz WaterWawe #1002 üzenetére
Fekvőházas korszakban elég sok vinyóm halt meg... 3db 5,25-ös hely volt elől, ott volt egy 5,25-ös floppy, és egy 3,5 floppy, és egy cd olvasó. 3,5-es vinyónak hely csak oldalot volt, és oda eldöntve lehetett csak betenni. Legalább 3x cseréltem 2 év alatt.
-
F34R
nagyúr
lolol, nem csak a 780 nak volt az ellenfele azt mindenki tudta hogy a 780 ti al szemben labdaba sem rug.
Kar hogy az server cpu szoval nem, de majd jon valami excavator 16 maggal , ami kb again bulldozer fail.
lassan ott tartunk hogy egy 8350-t letol egy 4-gen i3 isEn mar lattam mas haznal is a hdd-t. megsulni nem fog, ellenben nem kell kiszedni a hdd blokkot hogy a levego aramoljon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest