- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aprósólyom #2581 üzenetére
Igen.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Aprósólyom #2587 üzenetére
DDU stb után is fakó volt AMD-vel, egy másik topikban ha emlékszel beszéltünk is.
Monitor menüjében szoktam állítani, igazából megvan a fix, amit szeretnék, innentől kezdve Windowson belül nem kell semmi mást módosítani.
-
Pehi
senior tag
válasz
Aprósólyom #2566 üzenetére
Tényleg nem fér el. Meg már nyúltam bele bányász kártyába, többet inkább nem kínlódnék vele. Ismerős helyről most lenne egy Giga is, de mostanában ha hűtésükről nem hallottam túl sok jót. Lett volna egy Tuf Gaming is itt a közelben, de azt írták, hogy süvítenek a ventik. PNy, és Gainwardot meg nem ismerem.
-
Pehi
senior tag
válasz
Aprósólyom #2539 üzenetére
Azért érdekes, hogy az i9 se tudott nagyon többet kihozni az 570-ből. Olvasatomban ez annyit jelent, hogy ennyit tud a kártya is.
-
Pehi
senior tag
válasz
Aprósólyom #2537 üzenetére
Jelenleg egy RX 570-em van, de visszaállnék nVidiára, habár nincs bajom evvel sem. Talán jobb vétel lenne egy 1060 6Gb. Köszönöm a segítséged!
-
válasz
Aprósólyom #2518 üzenetére
Nyilván egy félpasszív modell lenne a legjobb, de az vagy 2 ventis, vagy 1 ventis Gigabyte, ami kb. fehér elefánt.
-
válasz
Aprósólyom #2516 üzenetére
Igen, 1000rpm-el megy, de nem hallom a 120mm-es Nanoxia házventi mellett... ami mondjuk kicsit rezegteti a házat, szóval meh. Nekem halk.
-
TeeJay
félisten
válasz
Aprósólyom #2445 üzenetére
Tudnál nekem is írni pár 1660-as kártyát aminek megáll a ventilátor alacsony terhelésen?
Gigabyte Windforce-ot nézem azok elég jónak tűnnek -
Aprósólyom
addikt
válasz
Aprósólyom #2442 üzenetére
Visszajöttem megosztani a tapasztalatokat.
Gyanúm szerint a dwm.exe (desktop windows maganer), ami rosszul kezeli a GPU energy managementet. A képfrissítés mértéke is befolyással van rá, de a "windows teljesítménybeállítások" szintén. Finomhangoltam kicsit, így még fürgébbnek is látszik a windows, a lassító animációk helyett, Viszont nem igen van vizuális hátránya: [kép]Jelentős GPU tuning is javít a helyzeten, úgyhogy köze lehet a terhelésnek és beragadásnak, hogy mennyire erős/modern GPU van a gépben, de ettől még beszédes, hogy full screen 1080p60fps videó kevésbé terheli meg a GPU-t, mint ahogy a Win10 UI... kell valami bibinek lennie a folyamatban.
Írtam egy visszajelzést insiderben. Akinek van rá pár másodperce dobjon rá egy lájkot pls.
https://aka.ms/AAi2sse
Bár nem tudom, hogy számít-e. Számít, ha többen lájkolják?Remélem javítják.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Aprósólyom #2438 üzenetére
Szerintem törölj le mindent (driver, msi afterburner stb) és telepítsd újra.
Afterburner profilok menthetőek.Legújabb drivert töltsd le és a DDU-t. Csatlakozz le a netről és úgy futtasd először a törlést, aztán szintén internet nélkül telepítsd a drivert és végül a 3rd party programokat.
-
Corsa02
őstag
válasz
Aprósólyom #2438 üzenetére
Én most csak annyit írtam be, hogy "1660 idle clock" jött is info, keress rá Te is. MSI Aftnerburner, EVGA progi is okozhatja, driver cserélgetés, van amelyikkel jó van amelyikkel nem. (kicsit valóban katyvasz egyébként) Geforce Game Ready topic kell neked.
-
Corsa02
őstag
válasz
Aprósólyom #2436 üzenetére
Nehezen tudtam csak előidézni a felugrást is, de ha fel is ugrik, akkor rögtön vissza is megy idle-be. (60Hz-es monitor)
Úgy emlékszem, hogy ez ismert hiba és ahogy írod összefüggésben van a monitorral. Javította is már az nvidia párszor, a Geforce hivatalos fórumon tudsz utánaolvasni. Driver cserék voltak nálad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest