Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
VTom
veterán
válasz M@trixfan #21935 üzenetére
Azt írta, hogy néha droppol 50 alá, mert kevés neki a cpu. Ha dsr-rel leterheli a gpu-t, lehet, hogy kiegyenlítettebb teljesítményt kap, és a gpu vagy a 60fps v-sync lesz a szűk keresztmetszet ( feltételezem, hogy azon játszik)
Egy próbát szerintem megér.De a bf1 alá mindenképpen nyer az i7-tel.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
keIdor
titán
válasz M@trixfan #22042 üzenetére
Arra gondolok, hogy API-tól függetlenül az SLI skálázódása nagyon rossz a friss címeknél, 1 évre kb. visszamenőleg, van ahol egyáltalán nem megy, szélsőséges esetben még inkább lassít is egy második VGA.
Ezért írtam, hogy most semmiképpen nem érdemes kipróbálni, egy GPU kell, de az legyen marha erős.
Nem is beszélve egyébként a hűtési gondokról, most a 1080Ti esetében 2x300W-ot kell megint lehűteni egy kb. söröskorsó nagyságú területen, ami borzasztó nehéz léggel. Vagy ordítani fognak a ventik, vagy megfő a két videókártya. Tapasztaltabb fórumozók már ezt tudják a 980Ti, 780Ti stb. óta és eleve csak AiO vagy FC blokk mellett vállalnák be.
Őszintén szólva nem tudom mi vesz rá embereket 2017-ben az SLI-re, én nekem is volt, tapasztalatból mondom: nekem aztán jelenleg nem kéne, nem hogy még pénzt és energiát is tegyek bele. Annyira rossz a skálázódás.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
Ferdzsoo
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest