-
LOGOUT
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon77
őstag
válasz
crowgun #13178 üzenetére
Szia!
Meghallgattam többször is, szerintem egyértelmű, hogy a venti beleér valamibe. Ilyesmire gondolok, ami a képen is látszik, szerintem vedd ki és kézzel pörgessed őket, látni is fogod, hogy, mibe ér bele. Szerintem egyszerűen odébb kell tenni egy kábelt, vagy valami hasonló, a szerviz pont ugyanezt tenné vele.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
crowgun #13178 üzenetére
Sz kemeény, ez már rövid időn belül itt a második ilyen eset a gigával....nem véletlenül mondom (és no offense) de olcsó húsnak híg a leve...de hogy segítsek is:
Hasonló volt nálam a Sapphire Tri-X 290-el, ott is a gagyi műanyag kártyaborítás rezonált be bizonyos fokú ventiszázslék hatására. Mivel itt is műanyag a borítás és ugyanaz a szitu mint nálam erre gyanakodnék. Szégyen de egy kis papirgalacsint kellett a borda meg a műanyag ház közé ékelni, hogy megszűnjön a rezonálás.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
crowgun #13178 üzenetére
Inkább cseréljék, mint javítsák. Valakinek volt hasonló problémája itt ezekkel a felpörgésekkel, valami szoftveres volt, talán NV panelban kellett valamit beállítani nem emlékszem már. Az a hang nagyon nem szimpatikus. Ahogy egyre többen vesznek olcsó Gigát egyre jobban állok el tőle.
Amúgy az el lett mondva, hogy a 980Ti párja majd a 1080Ti lesz/lenne, felesleges a többihez mérni, pláne ha olyan combos az a Ti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest