- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
válasz
Puma K #18864 üzenetére
Hát ha ez megnyugtat nálam is ez van, viszont msi afterburnerrel jobban tudod tuningolni legalábbis én ezt tapasztalom. - memória órajelet gpu tweak2 "csak" 400-at enged húzni míg msi-vel 500-at is enged.
Amit még csinálj meg hogyha meghagyod a gpu tweaket a gépen hogy a ventiprofil "silence" módot kikapcsolod, így már 30 fok körül minimálisan pörgeti a ventiket így 65 fok fölé ha órákig maxon hajtod a vga-t akkor sem megy feljebb.
Mindegy melyik profil van beállítva ezt a kapcsolót tedd a bal oldali állapotba (0db Fan): -
Ragnar_
addikt
válasz
Puma K #17555 üzenetére
Én ugyanezt mondom, csak fordítva. Megnézném 760-al a Skyrim Spec edition FPSt (nekem akadt elég erősen), meg a Doom FPSt is, 60FPS-hez 720p-re kellett butítani a grafikát és foundry részen úgy is akadt.1070-el 100FPS alá se nagyon megy, nemhogy 720-ban 40FPS.. Ilyen ez, én úgy láttam nekem VGA oldalról volt szűk keresztmetszet, te úgy gondolod proci oldalról. Nekem most már egyértelműen proci oldal a szűk keresztmetszet, de lett 2x-2.5x FPS-em..
-
speed471
aktív tag
válasz
Puma K #17555 üzenetére
Akkor már 2-en nem osztujuk véleményed! I5 4670k val tolom maxon és felesleges a i7! Mindegy online vagy ofline tolod ne is ragozok túl! 15 eve építek gépeket a gtx 760 édes kevés játékra főleg a általad felsorolt játékokr! ki se hatja rendesen a i5 - öt! Nekem a gtx 970 nem hajtotta ki a procimat! Multkor grafikus tervező gépébe lett i5 proci de még ő se használja ki nem hogy te a nyavatt gamekel. Már várom a 1070 az talán elég lesz a proci alapos kihajtására, részemről lezártam.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Puma K #17520 üzenetére
Látom, bocsi.
@gurubefree: Olyat is írtak még, hogy NV panel-ban állítsd át a Maximum pre-rendered frames-et 1-re ne pedig a 3D applikáció határozza meg. Szintén NV panel-ban mondták azt, hogy nézegesd a V-sync beállításokat. Próbálgasd ki. Amúgy az egyik tanács volt a Geforce Experience is.
Fallout 4 fórumon találtam ezeket meg NV fórumon.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Puma K #17520 üzenetére
Azért ez általában pont úgy van, hogy minél kisebb a terület, látómező annál nagyobb az fps. Nem látom az összefüggést a logikádban.
Steam-en lehet fájlellenőrzést csinálni, ha korrupt a fájl javítja. Valamint lehet, hogy pont az Experience túrkált bele a fájlokba. Google-éztad a problémád? Dobott ki valamit?
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Puma K #14638 üzenetére
Köszönöm ez tökéletesen működik
Mielőtt beírtam már kipróbáltam a hardware-es gyorsítás kikapcsolását firefoxban, de ez nem vált be. A sima görgetés kikapcsolása igen (azt ma reggel találtam), de úgy elég darabos volt a látvány. Most viszont tökéletes visszakapcsolt opciókkal is
-
-
ffodi
veterán
válasz
Puma K #11586 üzenetére
Az az oka, hogy modBIOS-t eddig is csak "tört" nvflash-sel tudtál feltenni, amiben ki voltak játszva/iktatva a gyári tanúsítványok ellenőrzésére hivatott programrészek. A pascal BIOS-okban vannak újfajta tanúsítványok, így a régi módszereknek csak egy része működik a többit még nem sikerült megkerülni.
-
Rasiel
senior tag
válasz
Puma K #10715 üzenetére
Megy régebbi gépeken is élvezhető sebességgel, ez tény. Viszont mai komoly konfigokon is szépen be tud esni többször az FPS érték, mivel sok esetben nagyon gyéren használja a GPU-t. Összességében egy hulladék, összecsapott port, amivel még úgy sem tudtak mit kezdeni, hogy egy rakat patch-et kiadtak hozzá.
A beépített benchmark-ot meg inkább hagyjuk.Az 5. részért viszont elismerés a Rockstarnak.
(#10718) lavorka: Nekem is van benne jó pár órám, viszont én olyannal nem találkoztam a játék során NV kártyával, mint, ami a videóban is látható volt.
-
ffodi
veterán
Érdekes is lenne, ha ilyen keresőszavakra találna valamit. Erre nem úgy kell tekinteni, mint egy bárki számára érthető folyószövegre, hanem mint egy strukturált adathalmazra, amit elég ha első körben a hardver ért.
Tipp a PowerTarget értékek megtalálásához: Hex formátumban nézelődj, 4 bájton tárolt számértékeket keress. (bájtsorrend: little-endian)
-
BladePocok
tag
Köszönöm a választ! +(#9732) Tomassy00
Még annyi,hogy ugye 8 pines tápcsatlakozót írnak hozzájuk általában,viszont nekem egy nem moduláris tápegységem van,2+6 pines megoldással.Mekkora galibát érhetek el,ha íj módon akarnám használni? Olvasgattam,hogy ugyan az a kettő,de azért mégis szeretnék megerősítést.
-
Kashim
őstag
Úgy néz ki enyémnek ez lesz a vége: (6401 Graphics Score)
[Time Spy eredmények]Összességében elégedett vagyok, a kártya halk, jól néz ki, nem cicereg, eredmény nem rossz. Hűtésnél felülírva az alap venti görbét már elég hatékony. Chip lottón végül nem nyertem, vannak ennél jobb tuningpotenciállal rendelkező példányok ebből a típusból, de ez ilyen műfaj. Nem azon a néhány %-nyi teljesítményen fog múlni amit még ki lehet belőle csikarni. Plusz EVGA supportja legendás, ha bármi baj lenne nagyon gyorsan és rugalmasan reagálnak.
Ha nagyon OC-zni akarsz akkor inkább az MSI típust vedd, azoknak jobb a tápellátása és stabilabbak.
Hogy megéri-e a felárat azt neked kell eldöntened.Kártyát amúgy direktben EVGA-tól rendeltem, mert itthon akkor egy darab nem volt sehol, plusz végignézve az itthoni árakat, onnan a legolcsóbb megvenni még úgy is, ha a szállítást is beleveszed... Németektől indítják, nekem a rendelés utáni 3. napon itt volt.
@ (#8374) ffodi
Így van, ez sem elhanyagolható szempont. 1070 SC-nek például 112% a power limit, látom tomas51 lenti screenshotjából, hogy az ő MSI Gaming X-ének meg egészen 126%-ig lehet húzni a csúszkát. -
kenwood
veterán
-
-
deicide
veterán
2db M.2-es SSD-t használok a 6700K mellett és 2db 1080-at. A 1080-ak vezetékei a prociból "jönnek" az adattárolók (M.2, Sata, PCIe x1) vezetékei pedig a chipsetben levő 20db-ból.
Azaz simán meg 2x8-on a 2 kártya és 2x32GB/s-el a 2 SSD, semmi közük egymáshoz. Ez volt a legfőbb oka, hogy Z170-re váltottam.
szunya1: hétvégén megcsinálom, ha túlélem a szombati versenyt.
-
Tomassy00
senior tag
Én a hétvégén váltottam win 7 ről win 10 re (pro-verzió), és szemmel láthatóan jobban futnak a játékok, most csak a bf4 et fogom említeni sokat bf4 ezek és ott egyből észrevettem mikor először futtattam win 10 en hogy simábban megy és átlag 5 FPS el többet mérek. És kevesebbszer esik be az fps, egyszóval észre lehet venni. Win 10 el a proci (I7 4770K) kihasználtsága is dinamikusabb, látni hogy használja mind a 8 szálat aktívan, win7 csak a nyers 4 magot nyúzta, a maradék 4 szál meg csak ugy ott volt... De mondom ez eddig csak bf4 et méregettem.
-
Dyingsoul
veterán
pont most linkeltem be a két tulajt, akiknek van kártyájuk.
Westében van ASICQ. CTRL+F ASICQ
(#2312) demmer123: Pont tőlem kérdezed?
Én nem állok kapcsolatban semmilyen bolttal, szóval passz, szimplán kiszámoltam, hogy mennyire várható de korábban hatalmas off volt az árakról ezért nem kezdek bele újra, bocsi.
Szerintem olvass vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest