Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9801) radir01 válasza hundai (#9798) üzenetére


radir01
tag

15% :R

(#9802) hundai válasza radir01 (#9801) üzenetére


hundai
aktív tag

Köszi :R

-Wake up Neo!

(#9803) Puma K válasza radir01 (#9800) üzenetére


Puma K
veterán

A videódat még egyszer megnézve nekem úgy hallatszik, hogy a táp csatihoz közelebbi ventilátor körül jön a hang, persze ez nem feltétlenül így van és lehet csak a felvevő eszköz 1db mikrofonja ahhoz a részhez van közelebb :)

Még annyit megpróbálhatsz hogy működés és kerregés közben lefogod az egyik ventilátort mondjuk kapásból a jobb oldalit. Ha megszűnik a hang akkor még egy körre meg kéne nézegetned alaposan a ventilátor lapátok végeit.

[ Szerkesztve ]

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#9804) radir01 válasza Puma K (#9803) üzenetére


radir01
tag

Igen nagyon jó füled van mivel pontosan az a venti a ludas :DD A lefogásos módszert alkalmaztam én is hogy kiderítsem melyik is huncutkodik pontosan. Sajnos már többször kiszereltem és szemrevételeztem alaposan hogy kábel érhet e bele vagy esetleg látok e a lapátokon kopást a hozzáérésből adódóan de semmi.
Ez valami rezonancia lesz szerintem fordulatszám függően mivel 62%ig oké semmi hang felette egészen 95%ig meg folyamatosan traktor hang.
De pl ha 70%on pörgetem és közben beállítom manuálisan hogy 100% a fenti max fordulatra való felpörgése után szűnik csak meg a hang. De ott már fixen csendben van, leszámítva az iszonyatos propeller hangot a fordulat miatt. :W :C

(#9805) vlevi


vlevi
nagyúr

Nnnna, megoldottam a kijelző gondomat.
Az volt a probléma, hogy a mknitor dvi-on, tv pedog hdmi-vel volt rádugva a giga 1060-as kártyámra. Ebben a felállásban a tv volt az elsődleges kijelző, bootoláskor csak ezen volt kép, a win is a tv-t mutatta 1-es szamú kijelzőek. Persze átlehet állitani a 2-est alapértelmezettnek, de akkor is furán néz ki.
Vettem kici occo kinai displayport kábelt, és a dvi helyett azt használom, így már bootolás közben van kép a monitoron, és a windows is a monitort mutatja 1-es számú kinelzőnek.

(#9806) tibee77


tibee77
őstag

Szevasztok.
A hetvegen kari väsärläst akarok megejteni.Melyik az ajänlott ezek közül? MSI Asus Gainward Palit Gigabyte Sokszor hallottam mär, hogy az Msi-nek eleg jol sikerült ez a szeriäja (nekem rossz tapasztalatom van a 280x oc-vel), Asus-rol ältaläban csak jokat hallok, Gainward-om ezer eve nem volt, nem is tudom mi a helyzet vele, Palit az nekem tök ismeretlen (azon kivül hogy ismerem mint märkät) a Gigabyte-rol meg ältaläban azt hallom, hogy hangosak.Szoval szerintetek melyiket?Nem lenne rossz, ha nem a legdrägäbb lenne a legjobb välasztäs, mert nemsokära jön a ryzen es hät az is sokba lesz.Elöre is köszi. :R

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#9807) Puma K válasza radir01 (#9804) üzenetére


Puma K
veterán

Kopást nem fogsz látni mert még új a cucc és nem forgott annyit, hogy látható nyoma legyen (de lehet később se lenne csak évek múltán) most még csak zajoskodik.

Esetleg megpróbálhatnád hogy egy gombostűnek a gömb fejével (hogy ne karistold össze vagy más domború tárggyal ami nem karcolja össze) forgás közben picit felfelé nyomod a ventilátort úgy hogy ne álljon le a nyomástól amit rá gyakorolsz és úgy megnézni, hogy berreg-e a venti.

Azért gondolok még mindig arra hogy beleér valami valamibe a ventilátorlapátoknál mert ahogy írod oldalára fektetve a gépházat megszűnik a hang, így meg hogy fejjel lefelé lóg a kártya a ventilátoroknak is van egy pici mozgástere és ilyenkor kicsit lentebb lehet. Aztán amikor megküldöd 100%-ra a fordulatszámot akkor valószínűleg van annyi ereje, hogy vissza pozicionálja magát abba a helyzetbe mint amikor oldalt fekszik a gép és alacsonyabb fordulaton is abban a helyzetben vannak a ventik mint amikor fejjel lefelé 100%-on pörögnek és ezért nincs hangja oldalára fektetve a kártyának-gépnek.

Sőt még a gombostű történet előtt még azt is megpróbálhatod, hogy beállítod egy kerregő fordulatra és óvatosan két kézzel fogva a gépházat álló helyzetből elkezded dönteni az egész gépet és figyeled mikor hagyja abba majd visszafele hallgatod mikor kezdi el újból. Szerintem így tutira megállapítható, hogy a ventilátor forgás közbeni helyzete ha változik akkor jön elő a hang.

[ Szerkesztve ]

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#9808) eami válasza EVL2 (#9649) üzenetére


eami
addikt

egy kis update a coil whine sagahoz :))

recap:
első kártya; Giga G1 6GB visított mint egy kismalac aki vágja hogy vágni viszik --> visszaadtam
második kártya; ugyanonnan, Asus Strix 6GB OC, kicsit kevésbé de vinnyogott --> visszaadtam << itt már jelezték a boltban hogy nem fogják nekem cserélgetni a végtelenségig, mert a bontott motyókat ugyanúgy el kell adniuk később
harmadik kártya; miután visszakaptam a pénzem, elmentem egy másik boltba és szintén egy Asus Strix 6GB OC vettem. és nem cicereg!!!!! persze van pár játék ahol menüben 4-600+ fpsnél hallható a cicergés (minimálisan) de ezt egyszerűen megoldottam azzal, hogy 150 fps targetet adtam a kártyának. végre csend van! sőt, mivel erre rá lehetett kötni a házban lévő két extra ventit is, így még csendesebb a gép mint előtte, mert alapesetben nem forognak az extra ventik, csak ha a GPU igényli.

extra poén: az első boltban azóta megint készletről elérhető ez a kártya. nem is mernék olyat feltételezni, hogy esetleg az én bontott cicergősöm az :DDD

(#9809) radir01 válasza Puma K (#9807) üzenetére


radir01
tag

Ezek jó ötletek köszi meglesem majd őket és jelzem mire jutottam. :R :R

(#9810) , válasza eami (#9808) üzenetére


,
addikt

Pedig biztos, hogy a te kártyád tették ki újra, majd elviszi más. :) Mondjuk sokakat nem zavar a cicergés eleve, így nem is viszik vissza ez ügyben.

(#9811) Puma K válasza tibee77 (#9806) üzenetére


Puma K
veterán

Az MSI-nek és az Asus-nak a hűtése 600W-os fogyasztású kártyát is le tudna hűteni szóval túl van méretezve mind a két esetben a hűtés ami nem baj mert így legalább garantáltan nem forrósodik fel a kártyán lévő komponensek egyike sem mindezt halk működés mellett, viszont cserébe nagyok és érdemes utána járni, hogy be fognak-e férni a házba amiben használni szeretnéd majd a kiválasztott kártyát.
Amúgy mind a két esetben a két gyártó a nagyobb azaz GTX1070, 1080 és lehet az 1080 Ti kártyáin ezeket a hűtéseket használja gyakorlatilag egy az egyben.

A Palit = Gainward. A Palit az anyacég.
Ha úgy tudod beszerezni az említett gyártók kártyáit, hogy 3 év garancia van hozzájuk (boltonként-webshop-ként változó itthon van hogy 1 vagy 2 évet adnak ezekre a gyártmányokra mások meg 3 évet... utána kell járni vásárlás előtt mennyi a garanciaidő), akkor egyik gyártóval sincs különösebb gond, de ez a verzió amit linkeltél én kerülném. Ha már 3 másik jobb verzió -szerintem- is képbe került.

Az a Gigabyte G1 nem rossz. Annak a hűtője a belépő szintű GTX 1070-en is rajta van igaz ott WindForce avagy WF néven, amivel szintén megbirkózik az a hűtés.

Igazándiból a tápcsatlakozásokat és a kártyák méreteit kellene megnézni, hogy melyiket tudja etetni a tápod (azaz van-e akár 8pin-es tápcsatlakozó rajta) és a házadba beférnek-e úgy hogy nem okoznak gondot.
Innentől kezdve az ár és a garanciaidő az ami döntő szerepet játszhat és magadnak kell eldönteni mit választasz.

Javaslom még nézz teszteket tesztoldalakon és videók formájában ahol a hangot is hallhatod működés közben.

[ Szerkesztve ]

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#9813) tibee77 válasza Puma K (#9811) üzenetére


tibee77
őstag

Köszi szepen a reszletes välaszt!Akkor szerintem adok egy eselyt az Asusnak, ha mär ugyse kerül sokkal többe mint az MSI.Hellyel nem lesz gond, corsair air 540-em van, szerintem nincs olyan kärtya ami ne ferne bele, bär nem neztem utäna a dolognak.Mint mondtam nekem volt egy rossz tapasztalatom msi kärtyäval, ugyhogy ezert is inkäbb Asus.Kösz megegyszer! :R

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#9814) Euromail válasza tibee77 (#9813) üzenetére


Euromail
aktív tag

Kombustorral is alacsony a hőfok furmark az lejárt azt nem kockáztatom esetleg más ötlet amivel lehet stress test-et nyomni? (kombustor msi termék lehet maguk felé húz a kezük :DDD )

Intel i7-4770, MSI GTX 1060 GAMING X 3G, Chieftec A80 750w, Coolermaster Hyper 212+ 76.8 CFM! LG 24" 1920x1200

(#9815) EVL2 válasza , (#9795) üzenetére


EVL2
aktív tag

Hát igen. 1080-on szerepelő vram-ra nagy szükség van a gtx 1060-ra. :DDD Lehet ténylegesen jelent majd + 3-5 fps-t. Ilyen hatalmas előnyt senki sem adna csak úgy ingyen. Főleg nem az NV vagy az Intel. Hiszen mégiscsak csúcstechnológiás vramokról beszélünk. Amiből kb. semmit sem fog profitálni a GP106 ,de legalább lesznek még ennél is drágább alsó középkategóriás vga-k. Persze biztos hogy jobb lesz vele de tuti hogy minimális különbség lesz a valós teljesítménynövekedés terén. Ellenben az ára ..... az valósan fog növekedni. :D
Érdekesen várom hova tudják majd ezeknek az árát belőni, mert éppen még lenne hely a mostani 1060 és az 1070 között de már egy kicsit szűkös lehet. Főleg hogy hivatalosan is csökken az 1080 ára ami hatással lehet akár az 1070-re is. Bár ezt kétlem, mivel ott van bőven hely.

(#9816) sakal83 válasza tibee77 (#9806) üzenetére


sakal83
addikt

Vagy a Zotac vagy ez a Gainward

A Zotac regisztrálva 5 év garis!!

Szerintem ezek ott a legjobb ár-értékűek. Jobbak, mint az Asus/MSI

Mind a két vga atomhalk!

[ Szerkesztve ]

(#9817) , válasza EVL2 (#9815) üzenetére


,
addikt

Nagy felárat biztosan nem fognak tudni elkérni érte a gyártók. Az én tippem az, hogy a legjobban tuningolható, legmagasabb órajeleket tudó példányokat fogják összeválogatni 1060-ból, és csak azok kapják meg. Elnevezésben meg kitalálnak rá valami hangzatos nevet, pl. OCX (OC eXtreme), esetleg GTX 1060X, vagy talán SGE (Super Gamer Edition), stb. Az emberek pedig viszik majd, mint a cukrot. :DDD

(#9818) radir01 válasza Puma K (#9807) üzenetére


radir01
tag

Megpróbáltam és igen a kártya állásától függ hogy van e hang. Elkezdtem óvatosan dönteni a házat oldalra 80%os venti fordulat mellett és már félúton elhalkul ez az irritáló csattogó hang. Viszont néztem végig többször is a venti helyzetét de nem látom h mozdulna a venti mélység irányilag. Az tuti hogy nem ér hozzá semmihez. Sajna ebből úgy érzem garanciáztatás lesz :W

(#9819) radir01


radir01
tag

Update:
Ez valami videókártya venti ház rezonancia lesz az tuti, most megprobaltam h a masik ventit fogom le és ugyan ugy megszunik az a bizonyos hang. A rezonálást a pci foglalat felől érzem a 2 venti közötti pici részen. Soha többet gigabyte :( :(

(#9820) smc válasza radir01 (#9819) üzenetére


smc
addikt

Egy próba idejére kicsavarhatnád a pci sín rögzítő csavarját, addig fogd kézzel a biztonság kedvéért. Lehet ott megy át a rezonancia.

5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008

(#9821) radir01 válasza smc (#9820) üzenetére


radir01
tag

Meglett a hiba. A képen látható ez alatt helyezkedik el 2db 3pines venti áram csati és ez rezonál be szerintem. Sajna annyira szar helyen van hogy nem férek be hozzá leszedés nélkül. A garit meg nem szeretném elbukni.

(#9822) radir01 válasza smc (#9820) üzenetére


radir01
tag

Nem sajna nem ilyen egyszerű a megoldás. Előző házban is csinálta és pár napja költöztettem át a vasat új házba. De azért köszönöm a tippet. :R

(#9823) Grafirka


Grafirka
őstag

WHQL 378.66 megjatoval milyen tapasztalatok vannak ?

(#9824) alcsa válasza Grafirka (#9823) üzenetére


alcsa
senior tag

Nekem igaz a 378.77 van, de nincs problemam.

(#9825) bobalazs


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog

Ma jöttem rá hogy az Nvidia FastSync semmi más mint driverből erőltetett tripla bufferelés, Amire Amdnél nincs jelenleg alternatíva.

(#9826) #69523456


#69523456
törölt tag

Meglepő dolgot találtam. A Dead Effect 2-ben a GPU csak 1174 Mhz-en működik, a hőmérséklet ennek megfelelően alig több 30 foknál... Ugyanakkor a program akadozva fut, látszik, kellene még neki kakaó, ennek ellenére nem megy teljes sebességgel. Csak ennél az egy programnál látom ezt, és nem értem miért
van ez? Remélem valaki tudja a választ.

(#9827) Euromail válasza #69523456 (#9826) üzenetére


Euromail
aktív tag

Próbáld meg az energia gazdálkodási módot az nv panelen maximális teljesítményre rakni.

Nekem régebben volt ilyen bajom más játékoknál(más gpu-kal) pl: gta5 patch-ig modern warfare verzió frissítésig vagy talán driver csere oldotta meg de addig használtam az nv paneles trükköt jah meg msi afterburnerel a power limitet is megpróbálhatod feltolni maxra.

Intel i7-4770, MSI GTX 1060 GAMING X 3G, Chieftec A80 750w, Coolermaster Hyper 212+ 76.8 CFM! LG 24" 1920x1200

(#9828) #69523456 válasza Euromail (#9827) üzenetére


#69523456
törölt tag

Update megoldotta a GPU problémát.

(#9829) Mika1227


Mika1227
őstag

Valaki frissített már BIOS-t a kártyáján, van valami értelme? Jól működik a kártya csak úgy kérdezem!

A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!

(#9830) alcsa válasza Mika1227 (#9829) üzenetére


alcsa
senior tag

Ha jol mukodik, es az update nem hoz semmit, amit nagyon akarnal, vagy nem valami kritikus, szerintem ne frissitsd.

(#9831) Redneck


Redneck
Topikgazda

Lesz különbség a 9Ghz-re húzott memóriákkal járó sima 1060 6GB és az új 9Ghz-es VRAM-os 1060-ok között sebességben? Ez csak elméleti kérdés, annyira nem vagyok ráizgulva, nem is próbálgattam ilyen órajeleket, sőt semmilyen tuning nincs a kártyámon.

Szerk:
Vagy lehet csak annyi lesz amit már felvetett valaki? Jobban sikerült GPU-k mellé csapott gyorsabb modulokat kaphat aki megfizeti? Akkor már inkább egy lépcsővel feljebb, szerintem logikus.

[ Szerkesztve ]

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#9832) Mika1227 válasza alcsa (#9830) üzenetére


Mika1227
őstag

Nem is akarom csak úgy kérdeztem! :N Minden rendben a karival! :K :D

#9833EVL2:egyetértek! :)

[ Szerkesztve ]

A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!

(#9833) EVL2 válasza Redneck (#9831) üzenetére


EVL2
aktív tag

Ezért írtam hogy szerintem roppant nehéz lesz beárazni. Egyszerűen túl szűk az 1060 és az 1070 közötti ár hely. Mivel úgyis csak a legerősebbek kapják meg a 9Ghz-t. Amik már így is 100-110e ft-be kerülnek. 120-nál már elgondolkozik az ember hogy még 15 és inkább 1070.

(#9834) Imre921 válasza radir01 (#9821) üzenetére


Imre921
tag

Ugyanez a kártyám van. Nálam hibátlan. Nem lehet hogy valahonnan máshol hallod te azt a rezonálást, vagy csak a szgépházadnak nem az igazi a kialakítása?

(#9835) akcir007


akcir007
csendes tag

Sziasztok,

3 monitoros rendszerhez tervezek VGA kártyát vásárolni.
A kiszemelt kártya (ASUS STriX 1060) hátsó csatlakozóin 2db HdMi valamint 2 db Displayport található.
Más gyártó termékein viszont egy Hdmi és 3 darab Displayport lehetőség van.
Melyik opciót a jó választás szerintetek? Az Asus szimpatikus, viszont akkor 1 monitor Hdmi portra kerül 2 pedig Displayportot kap. Ideálisabb a mindhárom monitor Displayportra csatolása, vagy végeredményben ez nem okozhat problémát.
Köszönöm a segítséget!

LAci

(#9836) radir01 válasza Imre921 (#9834) üzenetére


radir01
tag

szia új a gépház és az elozoben is ezt csinalta már igazabol uj kora ota. Sajnos ez valami széria hiba tobb gigabyte kártyánál is talalkoztam ezzel netes keresesek alapjan. Sőt nem csak ez de még a g1esek kozott is vab amelyik hasonlot produkál. Neked szerencsed volt :)

(#9837) Kaslerka

Srácok!

Használt Gtx 970 - 60ért
vagy
Gigabyte (GV-N1060WF2OC-3GD) GTX 1060 WindForce2 OC 3GB - 62.990 Ft

Kérlek győzzetek meg, félek a 3GB VRAM-tól. :F

Amint látjátok alant a régi kártyám, nem minden héten cserélek, szóval jó lenne ha nem csak 1 évig lenne elég a VRAM miatt.

[ Szerkesztve ]

* Tévedni emberi dolog, de másra kenni még emberibb! *

(#9838) , válasza Kaslerka (#9837) üzenetére


,
addikt

A használt 970 melyik típus? Mennyi garancia van rá?

(#9839) Euromail


Euromail
aktív tag

Mi folyik itt gyöngyösön :D gtaV csak 2,5GB nagyonmagason nem így emlékszem

Intel i7-4770, MSI GTX 1060 GAMING X 3G, Chieftec A80 750w, Coolermaster Hyper 212+ 76.8 CFM! LG 24" 1920x1200

(#9840) Kaslerka válasza , (#9838) üzenetére

A legjobb. :)
Gigabyte G1 Gaming. (Gari: 2019)

* Tévedni emberi dolog, de másra kenni még emberibb! *

(#9841) Euromail válasza Kaslerka (#9837) üzenetére


Euromail
aktív tag

hát a monitortól is függ az milyen?

viszont mindenképp rá+aszol 1 évig még jók fullon utána így-is úgyis venni kell újat ha teljesen fullon akarsz játszani és főleg ha 1440-ben. (Én felkészültm a kompromisszumokra nekem 2évig meglesz szerintem)

Én valami alternatíva ként mindenképp 1060 6GB-ot javasolok.
Esetleg találsz hv aprón vagy várj vele még lesz valami jó ár 70 környékén.

Intel i7-4770, MSI GTX 1060 GAMING X 3G, Chieftec A80 750w, Coolermaster Hyper 212+ 76.8 CFM! LG 24" 1920x1200

(#9842) Kaslerka válasza Euromail (#9841) üzenetére

A monitor alant (Samsung T27D590). Ez marad egy ideig ez biztos. 27" elég és nem vágyom FHD-nél nagyobb felbontásra sem a közeljövőben.

Várni nem tudok. Most vették meg a kártyám szóval jah... és a 63E az már egy bűvös álomhatár, amit a párom még elnéz.... :)

Szóval ez a 2 kártya jöhet szóba és a legjobban akarok kijönni belőle, ezért kérem a véleményeteket.

[ Szerkesztve ]

* Tévedni emberi dolog, de másra kenni még emberibb! *

(#9843) , válasza Kaslerka (#9840) üzenetére


,
addikt

A Gigabyte nekem nem tartozik a kedvenc VGA márkáim közé. (Alaplapból viszont igen.)

Én GTX 1060 3GB-ból Inno3D-t és Gigabyte WF2OC-t használtam.
GTX 970-ből meg Asus Strix-et és MSI Gaming-et.

1060 előnyei:
- kevesebb fogyasztás
- hűvösebb még 1 ventis hűtéssel is
- kicsivel gyorsabb

970 előnye: +1 GB VRAM (emellett többet is fogyaszt, és forróbb is még a legjobb hűtés mellett is)

Az Asus Strix 970 DC2OC az kb 1000 ponttal kapott kevesebb Graphics score-t Firestrike alatt, mint a 1060 3GB.
Az MSI Gaming 970 OC viszont ugyanannyit tud kb sebességben, mint egy 1060 3GB, viszont ott van rajta a +1 GB VRAM is, ami néha semmire sem való (mivel látványban nem veszel észre semmi különbséget), de néha biztos jól fog majd jönni.

Mindegyik videokártyát gyári alapórajeleken próbáltam/teszteltem, így a tuningról nem tudok nyilatkozni.

(#9844) papirzsepi93 válasza Kaslerka (#9840) üzenetére


papirzsepi93
tag

Hát nálam egy g1 gaming feladta a harcot így nem ajánlom és jeluem nem volt oczve.
Az a plusz 1gb vram meg igazából fél gb.
Így mindenképpen az 1060at ajánlom.

(#9845) Euromail válasza Kaslerka (#9842) üzenetére


Euromail
aktív tag

27" hú hát az nem kicsi :DDD
Nehogy megbánd ha hosszútávra terveztél.

Én amúgy arra jöttem rá jobban megéri cserélgetni és addig eladni a régit amíg még ér valamit ez esetben meg neked ígyis úgyis jó mert 970 is jó áron el kell majd.
(nem úgy egy 960 :DDD de jó hogy nem azt vettem kb fél éve 50.000-ért most meg már 35-ért is hozzád vágják aprón)

Intel i7-4770, MSI GTX 1060 GAMING X 3G, Chieftec A80 750w, Coolermaster Hyper 212+ 76.8 CFM! LG 24" 1920x1200

(#9846) Kaslerka

Értem, tehát akkor mindenképp az 1060at ajánljátok.
Őt ismeri valaki? Megbízható?
[link]

[ Szerkesztve ]

* Tévedni emberi dolog, de másra kenni még emberibb! *

(#9847) Euromail válasza Euromail (#9839) üzenetére


Euromail
aktív tag

jah van itt fejlett grafika így már elintézi a vramot simán ha kimaxolom 6GB+ ;]

MSI (GTX 1060 6G OC) GTX 1060 OC 6GB - 82.990 Ft :C Nem rossz csak +7000-ért ezt vettem volna de amikor én kerestem nem volt ilyen alternatíva sajnos elkapkodtam, mert mindössze csak +1hónapot kelett volna várnom.

[ Szerkesztve ]

Intel i7-4770, MSI GTX 1060 GAMING X 3G, Chieftec A80 750w, Coolermaster Hyper 212+ 76.8 CFM! LG 24" 1920x1200

(#9848) , válasza Kaslerka (#9846) üzenetére


,
addikt

Mindenképp, amennyiben hajlandó vagy kompromisszumokat kötni VRAM terén. Tehát nem fogsz tudni mindent a maxra tenni, és nem azért, mert nem bírná a GPU, hanem azért, mert nem fér bele a 3GB VRAM-ba. Ha ez nem probléma, akkor egy nagyon jó ár/érték arányú kártya a 1060 3GB.

(#9849) Imre921 válasza Kaslerka (#9846) üzenetére


Imre921
tag

Egyértelmű h 1060 :) A 660asod után le fog esni az állad ;) Bár jó régi az i5-öd, nem tudom a 760as megeteti e rendesen, de azért látom szépen megcibáltad az órajelét biztos ami biztos :D

Nekem a személyes tapasztalatom az 1060assal így jó sok 1080p-s játék után,(jó sok óra metal gear solid phantom pain, witcher3, quantum brake, és far cry primal után mondom :) ) hogy elég lett volna a 3Gb-os is nekem, pedig szeretem ha mindent fullra tolhatok a játékban :)
Picivel időtállóbb a 6Gb-os verzió ugyan, de ez egy olyan dolog hogy azok a fícsörök amikkel nem tudsz majd élni a 3Gb ram miatt az égvilágon semmit nem tesznek hozzá sem a játékélményhez, sem pedig a látványhoz igazából ;) Nyilván akad 1-2 kivétel, de ha az a játékélmény rovására megy akkor annyit is ért az egész játék :N

Egyébként brutál jó árai vannak annak a netshopnak amit nézel. 10-el drágábban vettem az 1060asomat O.o A 3Gb-os 1060-asok viszont már tényleg a best buy kategória ilyen árakon, na meg a karim is 82ér :K

(#9850) Kaslerka válasza Imre921 (#9849) üzenetére

Köszönöm, akkor a kocka el van vetve... :)

* Tévedni emberi dolog, de másra kenni még emberibb! *

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.