- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ha szabad azért saját tapasztalatot én is leírnék:
Én pár napja vettem meg a kártyát (MSI Gaming X) és tényleg nagyon jó. Ezek szerintem nem csak MSI fanboy hype hozzászólások, ez a kártya tényleg tudja amit itt írnak róla. Nekem többek között Grafirka kolléga hozzászólása egy az egybe bejött. Ahol Vsync On ott be sem kapcsol a venti, terhelve 60fok. Direkt hagytam automatán, hogy mit csinál. Ha nem látom nem hiszem el.
Ez a Gaming X az első MSI brand kártyám, megfordult nálam is a méltán híres Asus DCII sorozatból, GW Phantom II-III, Giga WF3, Giga G1 Gaming és sorolhatnám, tehát ezek alapján írom az összevetést. A tesztek nem érdekelnek, nekem az számít amit itt a gépemben produkál
Ahány ház annyi szokás, annyi hűtési rendszer, stb.Egyéni de szerintem a design is elképesztő és abszolút a minőség érzet dominált, ahogy kézbe fogtam elsőre.
A kártya kibontása is egy élmény volt, a csomagolása, a mellékelt dolgok, az egész felvezetése összehangolása, tálalása a felhasználó felé 10/10!
Engem kilóra megvettek az biztos.. főleg , hogy várakozásaimon felül teljesít ez a VGA minden fronton.Remélem sokáig hű társam lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Disney+
- Yettel topik
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged