- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti88+
senior tag
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ gyerekik el tudnám cserélni a lapomat egy Blittz Extremre, de nincsen ddr3-as ramom nemtud valaki fizuig kölcsön adni 1gigát kell az a lap
-
DonMedve
addikt
válasz
KillHates #5979 üzenetére
Nekem nagyon jók.Akkor én nagyon kifogtam.2.1V-on 1066-on futtatom őket,de mentek 1125-ön!És még ott sem problémázott!
Ilyen van:OCZ Reaper HPC 800MHz -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #5992 üzenetére
Ma este? fater..tegnap már 6an voltunk
8 körül indulunk....további info a Crysis topikban
-
Beowulf_78
addikt
A tegnapi játékot kihagytam...mivel vér vörös a bal szemem, és kedd reggeltől eddig még a telefon kijelzőjére is taknyom nyálam egybefolyt. Belenyúltak kesztyűzés közbe a szemembe, tehát kaptam egy jó kis kötőhártya gyulladást.
Már javulok, szóval este lehet csatlakozom, feltéve ha lesz ma este game. -
B-L-A-C-K
titán
Szerintetek érdemes venni E8400-as procit?
-
Játékos
addikt
Na mivan má'? Ébresztő van lustadögök!
Milyen volt a krájzisz?
-
Ez kellene Játékosnak és Laraxiornak!
-
válasz
Laraxior #5978 üzenetére
Nekem is kingmax-om volt nagyon szerettem, de leesett mindkettő a polcról, mert az alaplapom dobozán felejtettem őket. Tönkre mentek, pedig semmi nem látszott rajtuk. Nem volt már a boltban 2x2GB-osak ezért 2x1+2x0.5 GB-os OCZ-kre cserélték. Sajna ezek elég fosok, 900-nál kifinganak. A kingmax-ok is 800-asok voltak, de egyszer véletlenül 1066-ra állítottam a BIOS-ban és úgy is mentek tökéletesen pedig még ilyen csicsás lemez sem volt rajtuk, mint a mostani OCZ-ken...
-
B-L-A-C-K
titán
Na a ramok is megvannek betudtam szerezni ugynéz ki egy elég ritka jó kis ramokat: [link] Remélem nem lesz rájuk panasz...
-
Filmet is nézhetek, ingyen!
Start menü -> futtatás -> telnet (enter) -> o (enter) -> towel.blinkenlights.nl (enter)
És már megy a MOVIE !!!!
-
válasz
juliabrilke #5958 üzenetére
Igen, én is! Félek, hogy arra a sorsra fog jutni amire a jó dolgok; megveszi valami nagy cég a liszenszet, aztán megy a süllyesztőbe!
-
válasz
Beowulf_78 #5956 üzenetére
"Sajnos újból kell tanulnom az irányítást" = magyarán elpics@ztak!
-
Laraxior
titán
Noh úgy fest gyarapodunk szépen.... hívtam azt a két srácot akitől megkaptam az adatokat hogy hogyan kell multizni,aszonta szívesen jönnének.... szóval tessék készülni,TAC fegyver venni,megtanulni használni a MOAC fegyvert...és a kiegészítőjét a MOARt
Nah és persze a jó öreg AK se maradhat ki megspékelve egy kis robbanólősszerrel és mesterlövész távcsővel...párjasincs fegyver
Este csata legények -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #5956 üzenetére
ez nagy pálya volt....de így is tuti volt a game..
-
Beowulf_78
addikt
Megprószáltam ezt a Crysis multit Lara-ékkal... amikor kiadták végigjátszottam 1x, de ezen kívül nem volt telepítve, csak a benchmarkok kedvéért.
Sajnos újból kell tanulnom az irányítást, és persze a játékmenet mibenlétét sem sikerült megértenem pedig megnéztem az oktató filmet is amiben elmagyarázzák.
A grafikája még most is lenyűgöző ennyi idő után is...Remélem belejövök, de 3-3 ember azért ide is kellene ami a minimum lenne. Talán esélyesebb lesz ebbe a játékba összetoborozni az embereket mint a FEAR Combat-ba, mert azért nagyobb sláger.
-
válasz
juliabrilke #5943 üzenetére
Az Engadget-en láttam, de most meg nem találom a cikket...
-
pisti88+
senior tag
Gyertek már gamélni 3-an vagyunk
, nincs meg a létszám
, igy valaki egyedül van mindíg...
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #5940 üzenetére
hamachi.... és Crysis 1.1.1.5767es verzió (ez elvileg a sima,minden patch nélkül...)
hamachin csatizol az én hálózatomhoz (név:laraxior,jelszó:laraxior)
Crysisban: Játék interneten:csinálsz egy accountot...utána be is jelentkezel ezen.
Megnyomod a vissza gombot...és: helyi hálózati játékra mész:
Beírod ezt az IP címet:5.222.144.148 ( hamachis IP.)és jöhetsz is... -
pisti88+
senior tag
válasz
Eddie141 #5931 üzenetére
Váltásom egyszerű okokbal következett be a QX vidje 1.35v-volt melegedett nagyon...
, és nem uccso sorban aránylag jo pénzért tudtam eladni(65k) észrevettem hogy megszaporodtak a ph-n a QX-ek és olcsok lettek igy gondoltam egyet és eladtam, nyertem rajta valamennyit, és vettem a "kis" E8400-et(amugy mondom alapfeszen 3600mhz
---->1,36v 4230mhz
, és itt még nincs vége csak levegővel nem nyuztam tovább
) De kacsingatok egy 1,225-ös Q6600-ra elvileg a faszi 45nm-re cseréli meg elvileg le is van beszélve csak el kell menni érte pestre
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Beowulf_78 #5940 üzenetére
Dehogynem szempont, még nem jött meg de akitöl veszem azt irta 3.75Ghz-ig nézte és ott még stabil volt léggel!
-
Laraxior
titán
Mostanába hanyagoltuk a F.E.A.R.-t...de találtunk új gyöngyszemet multiban....
a neve: CRYSIS
Mit szóltok? nem jöttök? Már 4en hatalmas játékélményne kell hozzá tömeg,mint a F.E.A.R.hez
-
-
válasz
Beowulf_78 #5933 üzenetére
Nekem most egy Q9450-esem van, de a barátom elkérte kölcsön, addig odaadta a C2D9300-asát. Az jobban is tuningolható, de azt vettem észre, hogy olyan "nyúlósabb" lett tőle a gép. Vártam is vissza a kis négyfejű sárkánykámat!
-
válasz
Beowulf_78 #5934 üzenetére
Ja
, pedig milyen jó lett volna ha vállvetve egy X2-es és egy GT2-es menne neki a 3D-nek
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Eddie141 #5931 üzenetére
Azt ő maga sem tudja hogy miért váltott...
Én pont fordítva csináltam!
Az pedig hogy miért jobb ha 4 magon szaladgál 40-50% között? Számolj... a 2 magos ebben a formában 100% terhelést kapna. Bármi elindul a háttérben kiakaszthatja a gépet játék közben. Míg az 50% kihasználtságban marad bőven tartalék a háttérben futó és elinduló alkalmazásoknak, tehát jóval stabilabb, kiegyensúlyozottabb a gép.
Az pedig már más kérdés hogy egyenlőre "használgatják" a 4 magot a játékok, és bár fps-ben nem mérhető még, de többen mondják hogy Quaddal jobb a játék (Bár nem értem hogy miért). Az új játékok egyre jobban használgatják a 4 magot, és ez csak fejlődni fog. A Far Cry 2-öt pedig ha kiadják végre, kizárt hogy egy quadot csak 50%-ban terheljen meg.De majd meglátjuk...
-
-
Na ehhez mit szóltok?
-
válasz
DonMedve #5926 üzenetére
Nekem is bűzlik az nvidia körüli helyzet. Technikailag akkora dobás a GT chipset mint anno a 8800-asok voltak a 7900-hoz képest. (hacsak nem nagyobb) Erre mérések alapján és a 3D-s tesztek azt mutatják, hogy alig jobb 10-20%-al mint a 9800-as (G92-es) sorozat.
Lehet, hogy valami driver probléma lesz? -
-
pisti88+
senior tag
Hú gyerekek nagyon cudar az idő
Tiszta HDR effekt az ég annyira villámlik jó a grafja
-
pisti88+
senior tag
válasz
ludasmatyi #5918 üzenetére
Szeretem én mindkettőt, de az Ati olcsóbb, és nem utolsó sorban nem szarabb
-
válasz
Laraxior #5908 üzenetére
Addoda-addoda-addoda-addoda!!!!!! Lökj rá 18-at, akár vedd meg 35-ért is! Nagyon megéri.
Az egyik nagykerben kiárúsították, márkaváltás miatt a Gainward, Asus, Inno, Club3D kártyáikat.
Múlt hét kedden a Gainward 8800 GT 2000,- Forint volt(na jó; nettó)
Akkora hiénázás volt, hogy nekem csak egy ATI x1600 jutott! De ez alkalmi. Van még nekik egy 8800 Ultrájuk, arra alkudozom! (egyenlőre 45,-) -
pisti88+
senior tag
Nah akkor majd énmeg veszek atit
Eddie_141: Az hogy a Cod44 gyatrán futna nemigazán tudom alátámasztani, ugy ment mint a vadállatHonnan szedted eme butaságot
Nálam minden magot terhelt valamennyire...
-
Laraxior
titán
válasz
ludasmatyi #5913 üzenetére
-
ludasmatyi
tag
-
nygma
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
Sajnos mivel nem tudtam hogy ez az az eladó akitől lara is megszerette volna venni igy én vettem meg a gtx-et, ha tudom akkor most az ővé lett volna....de igy én vagyok boldogtalan tulaja a 9800gtx-nek...
-
Laraxior
titán
Nah megint lecsúsztam a 9800GTXről
nincs mesemást kell vennem...mondjuk aTit
-
válasz
pisti88+ #5900 üzenetére
"nanofaszi" ez nagyon jó!
Három GTX-et az ELMÜ is szívesen meglesne egy hóvégi 30 ezres számlával!
Az SLI kb 30%-ot dob a teljesítményen, a TRI SLI meg 45%-ot. Tehát a még +15%-ért szerintem már nem érdemes venni 3 kártyát (mégha 25-ért nyomják akkor sem!) Meg a GTX-ek ventije nem olyan mint az Ultráé ezért "megfulladnának".Na megyek aludni, egész nap hegesztettem kint a kutyamenhelyen ! De annyira jó a bolond kutyák közt lenni!
-
Eddie141
senior tag
válasz
pisti88+ #5900 üzenetére
Hát én most erőssen gondolkozóba estem. Azon gondolkodám, hogy lehet venni kéne egy db GTX helyett 2db GT-t Sli-ben. Szerintetek megérné a beruházás?
Lehet, hogy quadot kéne vennem. A GTA IV is támogatja a 4 magot?
De amúgy meg COD2 az elég gyatrán fut 4 maggal, meg a cod4 is. És én ezekkel játszok igazán.
A q6600-nak mekkora a szorzója?A ledek egy Kandalfban jól mutatnak, ha szépen elrejtem a kábeleket
LCD poster viszont tényleg feles, de jó vele lanon villantani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Horgász topik
- Gitáros topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest