- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
válasz
KillHates #5096 üzenetére
Ventik 100%-on pörögve hangosak vagy alapon is már?
A CF miatt gondolom még inkább melegszenek, igaz?Azért azt soha nem is értettem, hogy miért kell egy felső kategóriás karit lecserélni ilyen hamar? Persze ha Mark pontokra gyúr, akkor már értem, én is benne voltam a lázban, de kinőttem.
-
Szegény: Egy barátom egy perce írt privátot, hogy tele van a töke a 4850-eseivel, forrók, eldobálják magukat, kilépkednek a játékokból, és rettenetesen hangosak.
Odaadta értük a jó kis 9800GTX-ét meg egy kalap pénzt... Most meg fogja a fejét. -
Elmör
őstag
válasz
KillHates #5092 üzenetére
Aztán amikor vettem ki a gépből rettenetesen megégette a kezem olyan forró volt.
Látod, látod! Mondtam én, hogy érdemes egy kicsit visszahűteni a VGA-t.
Viccet félretéve soha nem szoktam használat után rögtön szétszedni semmit, mert mindig eszembe jut a kocsim, ami egyszer majdnem pofán csapott forró vízzel. Persze ha sietni kell, akkor nincs mit tenni.Egyébként az durva, hogy 2900XTX helyett 8800GTX-et adtak, mert gondolom árban is jelentős különbség volt!
Játékos: szvsz szabad linkelni, ha csak a bemutatót linkeled, ami a gametrailer-es oldalon is fent van. Chaplin úgy tudom eladta a kariját (aláírás miatt írom).
-
Skizz
addikt
nem tudom tovább rejtegetni bánatomat... de nem is akarom, inkább egy üveg viszkibe fojtom.
katt
-
válasz
KillHates #5090 üzenetére
Nagyon sokáig ATI megszállot voltam. Az utolsó ATI kártyám egy 2900XTX volt nagyon szerettem. Éppen a Bioshock-ot játszottam amikor elromlott. A nagykerben nem volt ilyen nagy ATI kártya, tehát felajánlottak egy 8800 GTX-et cserébe. Vonakodva elfogadtam, mert az bazi nagy volt (még nagyobb mint a 2900-es) meg envídija. Aztán beraktam a gépembe (pedig el akartam adni de senkinek sem kellett az ismerőseim közül) és megdöbbentem. Rettenetes teljesítmény a játékok hasítottak 1440-ben egy Dual-Core-os gépben, minden 60-70 fps fullra feltolt grafikával. Aztán a barátom vett egy X2-est, eltarháltam tőle egy-két napra beraktam a gépembe, az akkori SLI hídba kötött 512GTS-eket legyalázta rendesen 3DM06-ban, de aztán másban nem remekelt. (igaz az oblivion nem volt fent) Még a híres ATI-barát Half-Life2-ben is voltak problémák a közeli textúrákkal. Persze lehet, hogy a korai X2-es CF driverek nem voltak az igaziak. Aztán amikor vettem ki a gépből rettenetesen megégette a kezem olyan forró volt.
Ekkor lapoztam át az ATI vga-k történetét az életem könyvében. -
Elmör
őstag
válasz
Játékos #5088 üzenetére
Sziasztok!
Én tegnap jöttem haza Balcsiról, tök jó időt fogtunk ki (ma itthon szinte egész nap esett) és ennek, meg a 3 üveg bornak a hatására lenyírattam magam kopaszra.
A Diablo3 bemutatója/trailerje tetszett, de a gameplay már nem. Egyik résszel sem játszottam, mert nem tetszik ez a fajta nézet és játékmenet. Sokkal inkább várom a Fallout3 első rendes bemutatóját. Igaz annak sem játszottam előző részeivel, de jobban tetszett a képek, leírások alapján. Mellesleg elkezdtem megszerezni a Mass Effect magyar feliratú verzióját, szerintem egész nyáron azt fogom tolni.
-
válasz
ludasmatyi #5085 üzenetére
Nincsen nekem semmi bajom az ATI-val...
Minél jobb kártyákat csinál annál jobb mert legalább felébred az nVIDIA a csipkerózsika álmából! -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Mi újság?Semmi?
Láttátok a Diabló 3 bemutatót? ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍíííííííííííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odabaszott a hangulatomnak! Mikor jön már?! -
Laraxior
titán
Valaki jöjjön mán Crysisozni multiba velem...uncsi ez a dajabló...
ha minden igaz műkszik hamacsiva' -
válasz
ludasmatyi #5074 üzenetére
Csini, és biztosan pokoli jól teker, de a felirat a PCI-E csati felett, nem ad sok bizalomra okot....
-
Nekem is b@szikse! Ezért be van dugva egy hőmérő direktbe a 9800-asba a nyák és a hűtőtönk közé. Pontosan 10 fokkal mutat kevesebbet az mint a Rivatuner, és így egyből látom mennyi a GPU. Ráadásul vezéreli a házban a ventiket, tehát ha melege lesz a VGA-nak akkor rákapcsolnak a légkeverők. (mikor 50 fokot mutat, akkor maxra tolja a ventiket!)
-
ludasmatyi
tag
Lara nidd:
-
booz
senior tag
valaki letudná nekem irni hogy kell a rivatunert beállitani hogy a game közben mutassa a höfokokat a vgá-rol
-
booz
senior tag
eredmény gtx280
-
Skizz
addikt
Gyárekek IGEEEENNNNNNNNN!!!!!!
Spanyol győzelem!!!!!
-
Kasza08
őstag
Van gépem
2.66 cerka, 512 ram... de legalább megy.
-
Laraxior
titán
Menünk Dajablózni.... nem gyün még valaki? a 2vel pumpáljuk...
Hatalmas gépigénye van... fut 800x600ban is
-
Most látom megvolt az 5000!!
Semmi pezsgőbontás-harsonák??
-
Laraxior
titán
válasz
Játékos #5050 üzenetére
IDE -> SATA konverter
kép
Segítségével az alaplapi IDE (P-ATA) csatlakozóba dugva egy S-ATA eszközt (HDD, CD, stb) lehet rá csatlakoztatni.
*
város: Szeged
elérhetőségek: Bobbysolo
* ár: 2 000 Ft
termékinfó: kattints ide!
kérdezd az eladót! - új hozzászólásilyet találtam...gondolom fordítva is ugyanennyi
-
Játékos
addikt
Hali mindenki!
Monnyatok má' valami megoldást a következőre légyszi!
P5B alaplapon i IDE csati van az alaplapon, a havercsávónak meg 4 eszköz van, amit használna...
Valami sata-pata átalakító? Vagy PCI(-E)??? -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #5008 üzenetére
51ért van az apróban X2es.nem dobsz a masinába még egyet?
-
Laraxior
titán
válasz
KillHates #5037 üzenetére
Szerintem annak aki kiszarja először az 50k-t,kétlem hogy nagy tolongás lenne.ahham jól emlékeztem,volt a Gigának 6600GTje is dual:
Komolyan mondom foglalkoztat egy ilyen retro kuriózum gép építése
Az alap meg is lenne azzal a géppel amit mutattam feljebb,egy ilyen voodoot belevágnék,ha sikerülne szerezni.és tessék 90es évek gépje 2CPU & 2GPU -
Laraxior
titán
7800GT dual:
A teljesítménye egyezik körülbelül a 7800GT sLi-vel.
Hammonnál van egy ilyen eladó.Limitált példány!!
7800 GT dual vs. 7800 GT -
Laraxior
titán
Azt figyuzzátok...találtam pár érdekességet,ha mán egyszer nVidia power
ASUS dual 6800GT
szintén 6800GT dual
6800GT szintén dual,gigabyte színeibenEgy kis érdekesség:
3dfx Voodoo 5 6000
A 4 magos VGA szörnyeteg 128MB SDRAM-mal
Csak prototípus létezik belőle:
TeraRecon XTrillion Reconstruction Solutions
Voodoo 5 5500: -
Laraxior
titán
Noh: Need for Speed Most Wanted
sajna csak 1600x1200-t tud a game
vonalsimítás:16xQ
Anizotróp szűrés:16x
vonalsimítás áttetszőség: szuper mintavétel.
39-55FPS
és a vSyncet nem merem bekapcsolni,mert lehal a gép -
Marhák!
Azért azok a TT volcano-k nem a csendességükről voltak híresek! Csini hangja lehet ha belendűlnek a szélkerekek!
-
Laraxior
titán
nem olyan betyárgyors...egy C2D elverné...mindenben,csak érdekességképpen szuper.
Bevágnám egy plexioldalú házba,rávernék valami hatalmas hűtőt a procikra.
4x512MB SD ramot löknék bele, a proci nem tudom mi a legnagyobb amit fogad,most 2x933 van benne. Egy AGP-s kari aztán hagy menjen
sPi-t nem futtatnék...kétlem hogy ki tudnám várni míg végez...még az 1Mel is -
Laraxior
titán
Ez kell nekem
P3 dual processor -
Megrendeltem az egyik terjesztőnél, de valami "seed" problémára hivatkozva nem küldik
-
nike_
addikt
Sziasztok, reggelt.
Ki hogy van?
-
Skizz
addikt
válasz
TazLeacher #5007 üzenetére
üdv főnök úr
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #5008 üzenetére
Köszönöm az üdvözlést. Üdvözlet az üdvözlők klubjában.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
TazLeacher #5007 üzenetére
Akkor üdv a 4 hengeresek klubjában. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #5002 üzenetére
Na, megvan az én Quadom is...már csak a lap kell, meg valami hűtő, és rakhatom össze.
-
pisti88+
senior tag
válasz
Játékos #5005 üzenetére
Az biztos ha fullra nyomod akkor a hátsó kerékhajtású csodákkal lehetetlen elindulni
, 4 kerékhajtásúakkal élveztem eddig a legjobban, a Skyline ugy fordul mint semelyk a játéban az a kedvencem
, végsebességre Audi R10(420Km/h-nál kiakadt!!!)! Már majdnem végigtoltam, Már csak az amerikai hiányzik
!
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #5002 üzenetére
Megmondtam hogy valósághű, énvelem előfordult hogy az Audi R10-es dízelcsodával 400fölött elszállt az egész berendezés szó szerint szönt meg a tapadás, és szaltózott egyet a verda
Kemény volt
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #4963 üzenetére
Mondtam én hogy öreg Q6600 nem vén Q6600.
Tökéletes lesz az új játékok alá.Nekem is használja a 4 magot.
Kikapcsoltam az automatikus fékezést, és úgy tolom egyenlőre. Kurvára valósághű. A kipörgésgátló kikapcsolása odébb lesz még mivel kikapcsolva 1-1 hajtű kanyarból kifelé jövet kigyorsításkor rendre elvesztem az uralmat a kocsi felett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest