- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
BFezz havernál
Olyan nincs, hogy valahol forog, valahol nem
Ha minden oldalról rendben van (+betáp, stb.), akkor nálad is mennie kell.
Hacsak nincs fent valami progid, ami annyire leszabályozza, hogy megáll. Gépindításnál se pörög fel? Terhelés hatására se csinál semmit Win alatt? -
szkuri
újonc
Sziasztok .most raktam ossze egy uj gepet es egy 650 s kartyat raktam bele. Elinitottam a mindenben zsir uj gepet ,de a kartya ventilatora nem forog. ..elvittem haveromhoz, ott meg tokeletesen megy. Valakinek valami otlet pliiiz ?? S.o.s. mert var a battlefield
-
Speed®
titán
válasz
isizakhi03 #1190 üzenetére
1680ra hibátlan..sőt. Csak jó áron kell kifogni, ha már 1GBos.
-
Mans20
addikt
válasz
isizakhi03 #1190 üzenetére
Inkább 2gb-vel keress,boost csak 768 mb ramot kezel normálisan,főleg ahhoz a felbontáshoz,vagy várd meg a gtx750Ti-t,hét múlva jön ki.Legjobb lenne a 660.
-
isizakhi03
tag
szevasztok. mi a véleményetek a gtx 650ti boostról?
zotac márkában lenne 1gb-os és 1680x1050-ben nyomatnám. i5 2310 mellett !
-
Speed®
titán
válasz
szalai56 #1187 üzenetére
Akkor nagyjából behatároltak a lehetőségeid. Sima 650et én kihagynám, a TI ott van árban és a proci sem annyira gyalázat alá (illik azért 3GHzre feltolni..annyit mindegyik bír, ha értelmes lap van alatta /P35 pl.)/. Esetleg ha találsz kéz alól Ti Boostot jóárasítva, az is lehet..igaz, hogy procilimites lenne javarészt, de képjavítókkal lehet rajta korrigálni ;p
-
Speed®
titán
válasz
szalai56 #1185 üzenetére
Az attól függ milyen rendszerbe milyen igényekhez kell és mennyi a keret.
Nem egy acélos megoldás, 7750 szint, ~1.5X gyorsabb a sima Ti verzió is.
Viszont ha a 430 tempójához mérjük, annál ~2x gyorsabb, szóval fejlődés.
De csak megfelelő ár (<15k) és igény (~720p) esetén, ill. gyengébb gépbe. -
szalai56
senior tag
Üdvözletem a topik lakóknak:
ASUS GTX650-E-2GD5 GTX650 2GB GDDR5 PCIE szerintetek érdemes ezt a kártyát mgvenni ?(egy 430-ast cserélnék le erre) -
Gaboman
nagyúr
Hozzátéve azt hogy a Boost kártya árából már 580at is kapni akkor én az utóbbit választanám.
-
Speed®
titán
válasz
Faterkam #1180 üzenetére
A kérdésre válaszoltam..azt is szűken. Mivel a legtöbb 480 simán elbír 20% OCt alapfeszen, árnyaltabb a kép. A fogyasztása kvázi érdektelen annak, aki napi 2-3 órát játszik..a hőtermelés/zajterhelés más kérdés. Azt nem szabad elfelejteni, hogy ~4 éves csúcsmegoldás, nem is célja a maiakkal minden téren rivalizálni. Így is korrekt helyen áll a ranglétrán korához képest.
-
adam432
tag
Hi
Szerintetek a 650Ti Boost és a gtx 480 harcából csak a teljesítmény szemszögéből vizsgálva melyik kerülne ki győztesen? -
buek1967
tag
válasz
buek1967 #1171 üzenetére
Bocs, itt is megkérdezem, hátha a zöldeknél más választ kapok: egy árban mit vennétek: MSI 7790 2gb vagy MSI 650ti 1GB? Állítólag a 7790-nek driver gondjai vannak, viszont több a ram, a 650ti pedig csak 1GB, viszont stabil a támogatottsága. Az azonnali kérdések topic-ban a 7790-t mondták többen is. Mit gondoltok Ti?
-
buek1967
tag
válasz
Faterkam #1169 üzenetére
Köszi. Csak a biztonság kedvéért: először ugye töröljem a mostani drivert úgy, hogy még a 8800GT bent van a gépben, töröljem a mostani VGA-t az eszközkezelőből, futtassak valamilyen driver cleanert (milyet is?), majd kikapcs, 650ti be a gépbe, indítás után a windows alapdrivere betölt, új driver telepít. Ez a menetrend jó?
Köszi előre is! -
koxos:8]
senior tag
Hello!
A mostani gépembe szeretnék venni egy gtx650-et vagy egy gtx550ti-t.
Melyiket érdemes a kettő közül megvenni?
Elég lesz hozzá a mostani procim?
A adatlapomnál vannak a cuccaim. -
Faterkam
addikt
válasz
buek1967 #1168 üzenetére
Persze, hogy le kell! Innen letöltöd, kiválasztod a kártyád (600 széria, 650Ti) az oprendszert, ha magyart akarsz akkor válaszd nyelvnek a németet, az International, abba van magyar nyelv is! és kész! Ha Win 7, 8, 64bit van akkor ez a legújabb végleges verzió!
-
buek1967
tag
Hamarosan 8800GT-t cserélek 650ti-re. Le kell cserélnem a drivert? Ha igen, hogyan?
-
Harry88
újonc
Sziasztok
Kérdésem lenne.
Nekem van egy Zotac GTX 650 1Gb 128 bit ddr5 Videókártyám, jelenleg msot a tuningolásával próbálkozok. Húztam 225 mghz-t a cpu órajelen és 540 et a memory órajelen.
Ez alapján: https://www.youtube.com/watch?v=DMr7R87HK30A kérdésem az lenne, hogy én is most felemeltem a feszültséget 1,375-re illetve automatán hagytam a ventilátor vezérlést.
Tuninghoz a zotac firestormot alkalmaztam illetve kombustorral teszteltem. Érezhető a fps növekedés, de nem szeretném ha megsülne a kártya ezért érdeklődnék mi az amit érdemes húzni és meddig. A jelenlegi beállítás maradhat vagy mit finomítsak még rajta?
Válaszotok előre is köszönöm.
-
Gaboman
nagyúr
Persze, ott is kikapcsoltam az alvás funkciót, de sajnos továbbra is fennállt a jelenség.
Azt mondják az Audió technológia kavarhat be, az AMD arra még nem írt jó drivert.
De én nem tudok várni hónapokat hogy jó legyen mert munka közben is kikapcsol és az nálam nem fér bele.
Már vissza is küldtem és másik típusra cseréltetem. -
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
Tegnap vettem meg egy Sapphire 260X OC 2GB kártyát, de két nagy gond van vele, az egyik hogy D-Sub csatlakozó nem jó hozzá csak a DVi mert a másikkal remeg a kép
Ez még nem is lenne nagy gond, de olyan driver hibája is van amiből már elegem van.
Zerocore technológia ami a teljesítménycsökkenést segíti csak hogy úgy oldották meg hogy kikapcsolja a VGA-t hogy minél kevesebb legyen a fogyasztás.
Ezzel egy gond van nem lehet másképp életre kelteni csak ha Reseteljük a gépet, mindent kipróbáltam már, driverek, alvó állapot kikapcsolás, hozzá írt program semmi nem segít.
Mivel gépen dolgozom és már munka közben is megszakadt kicseréltetném a kártyát.Mit ajánlanátok aminél nem jelentkezik ez a két probléma, főleg driver gond ne legyen és ilyen program se hozzá.
650Ti OC 2GB vagy 650TI Boost 2GB, GTX660 érdekelne.
Erre is kicserélik a kártyát.
Melyik a legjobb típus belőle, leghalkabb, leghűsebb? -
MeroM
senior tag
Sziasztok csatlakoztam a fórumhoz, egy Asus GTX 650 OC vel
Előzmények: Asus cuCore5770, His 5830 -
Maxell014
senior tag
Sziasztok !
Van egy Asus 650 Ti Boost oc 2gb-os kártyám és az a jelenség áll fent, hogy 1,5Gb -nél soha nem használ ki több vramot és most az új játékoknak "kell" több és ott mindig leáll és elkezdek laggolni ez milyen hiba ? Vagy csak ennyit tud a kari ? -
Gainka
őstag
válasz
Otrodon #1155 üzenetére
Nem hinném.
Legutóbb mikor neten néztem filmet (pedig nem szokásom) kb 2 centit be volt elöre töltve a film és mégis meg akadt, szerintem ez betudható annak hogy neten keresztül, szar lejátszó stb. Mármint hogy neten nézed a filmet.
Ha letöltenél egy 50 gigás 1080 pixeles filmet meg sem nyikkanna. -
Otrodon
csendes tag
Sziasztok!
Úgy 1 hete miközben videókat vagy filmeket nézek (youtubon és mozicsillagon), az elkezd 5-6 másokpercenként egy kicsit megakad a videó (nem leáll csak egy kicsit megszakad a folytonosság, ezt jól megmondtam
). Ez videókártya probléma lehet? GTX 650-es vidikarim van és Google Chrome-ot használok.
A válaszokat előre is köszönöm.
-
szabjan
tag
válasz
bandika0626 #1152 üzenetére
Elküldtem....
-
bandika0626
senior tag
Sziasztok.
Valakinek van itt közületek akinek GTX650TI Boost-ja van? Ezt a kis CUDA LINK sebességmérőt kellene lefuttatni ha valaki megtenné nekem. Készít egy TXT fájlt annak a tartalmát kellene elküldeni. -
Gaboman
nagyúr
válasz
dragonfx #1148 üzenetére
7000ből a 7790OC-t érdemes venni 30-31ért, a 650Ti Boost 34-35nél többet nem ér.
Sajna teljesen eltűntek, én is érdeklődtem utána, ha tudok megcsípek egy egy giga GTX570OC-t azt fel 850re és GTX580 szintet produkálok vele, mindezt 30 ezerért.
Szerettem volna GTX650Ti Boostot de ha találsz is véletlen jó sokat kérnek érte. -
dragonfx
veterán
sziasztok.
nem tudjátok hogy gtx650ti boost.ot mér nem lehet kapni sehol?reális ára kb 35k nem?a 650ti meddig bírja a tuningot?
-
LLD
aktív tag
válasz
diablo1984 #1143 üzenetére
szervusz!
Természetesen igen csak magam nevében mondom!!(nálam működik)(#1145) diablo1984 : most megfogtál még ezt nem is néztem de szerintem igen próbáld ki
-
diablo1984
veterán
sziasztok!
egy gtx 650-es vásárlásán töröm a fejem, a következő kérdésem lenne:
ha csak hdmi-n keresztül használnám, akkor az már megoldott nvidiáéknál, hogy a hang is átmenjen hdmi-n keresztül?ati fronton mozogtam az utóbbi években, ott már régóta működik ez a dolog.....
-
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni GTX650Ti Boostal kapcsolatban, 1GBos kártyát keresek 35000Ftos maximum árért.
Ki tud esetleg olyan boltot ahol lehet kapni ennyiért, én sajna nem találtam eddig. -
Darko_addict
őstag
válasz
H.Róbert #1138 üzenetére
Sajnos ilyenkor a legnehezebb bármit is mondani, mikor csak így szimplán nem megy.
Elképzelhető, hogy hardverhiba, valamelyik oldali HDMI port (TV/VGA) akár hibás is lehet, de az is fennáll, hogy a kábel rossz. Eddig sok kártyát kötöttem össze a TV-vel, de sosem volt ilyen gondom, ezért tanácstalan vagyok. Volt, hogy a felbontás nem stimmelt, csíkozott, a kép zöld volt stb., de a te eseteddel kapcsolatban nehezen találok kiindulópontot.
Nem tudom milyen géped van, de ha APU-zol, vagy IGP-s Intelezel, ideiglenesen válts át arra a megjelenésre és az alaplapi csatlakozódba dugd mind a monitorod kábelét, mind a TV-ért (HDMI). -
H.Róbert
újonc
válasz
Darko_addict #1137 üzenetére
Szia az a baj hogy még fel sem ismeri a tv-t és nem lehet választani az eszközök között hogy vagy monitor legyen vagy tv. Ezzel vagyok meglőve hogy nem is ismeri fel. Köszi a választ!
További segítséget is szívesen fogadok! -
Darko_addict
őstag
válasz
H.Róbert #1136 üzenetére
Asztal, jobb eger gomb, kepernyo felbontas (lehet nem ez a neve, nem eskuszom meg ra, de nem a szemelyreszabas kell, hanem a felette levo menupont) , es itt az asztal kiterjesztese vagy klonozasa be van kapcsolva? Klonozni csak azonos felbontast tud, tehat csak akkor mukodik, ha a monitorod is FHD. Kiterjeszteni barmilyet tud, arra figyelj, hogy az elsodleges kepernyo a monitorod maradjon (lehet, hogy kettes szammal lesz jelolve, de kulon lehet elsodleges/masodlagos kepernyot beallitani.)
-
H.Róbert
újonc
Sziasztok!
Tesóm vett a konfigot és benne van egy gtx650 TI, a legújabb driver van fenn neki és win7 64bit.
Egy philips 3d smart tv-re szerettük volna kötni a gépet hdmi kábellel de fel sem ismerte a gép hogy csatlakoztatva lett a gép. Segítséget szeretnék kérni hogy mi lehet a hiba oka, mert pl: a hangvezérlő beállításnál ahol a hangot szerettem volna megnézni hogy át lehet-e tenni a tv-re a hangot ott sem mutatott semmit. Segítséget szeretnék kérni a probléma megoldására előre is köszönöm a válaszokat! -
Mans20
addikt
válasz
Darko_addict #1131 üzenetére
Októberre ígérték,de azóta nincs semmi hivatalos info,a boost is késett 3 hónapot.
-
Mans20
addikt
válasz
Darko_addict #1126 üzenetére
BF4 et nem próbáltam mert kihalt az msi kártyám,most egy asusból akarok boostot,ahogy te is a hírdetésbe,de már kezd kifogyni a boltokból,meg a 7790-től nem sokkal erősebb.
dragonfx: fhd monitorra nem vágyom,majd ha tönkremegy a mostani akkor,így most még előny a kisebb monitor,meg fhd-hoz inkább már GTX660 vagy afölött vennék valamit.
-
LLD
aktív tag
válasz
20" on a kampányt ultrán vitte!Multi médiumon!(automata beállítás)Nem tökörésztem,de megy high on is!)
-
csoty
aktív tag
válasz
AMD részéről tapasztalat, hogy minden driverben van vmi geb*sz...
Egyébként ha 7790ről váltassz, GTX650Ti Boost alá nem mennék. Az kb olyan hd7850 szint.
Egyéb érdekesség:
Eddig alapfesszel 1150MHz GPU és 6000MHz mem órajeleket visz a kis GTX 650 Ti-m, BF3 FullHD-n Ultra presettel simán elfutott, ami meg is lepett. Persze nem fix 60fps, de maga a játék folyamatos volt. -
-
dragonfx
veterán
gtx650ti.ről vélemények?
efölött és a gtx660 közt van valami? -
Otrodon
csendes tag
Sziasztok!
Egyszer már kiírtam ezt, de azóta történtek változások és a topicba is visszatért az élet, úgy mondván.
Nos lenne egy hibám: http://kepfeltoltes.hu/view/131202/HIBA_www.kepfeltoltes.hu_.png
Ezt játékok közben nem csinálja csak videók nézése közben meg néha akkor is, ha az asztal van éppen a nézőpontban. Ilyenkor az történik, hogy elkezd akadozni a videó, megmozdítóm az egerem, elsötétül a kép úgy 2-3 mp-re aztán kiírja a fentieket.
Néhány adat:
- RGB bemenet
-Nvidia Geforve GTX 650-es vidikari
-331.93-as Beta és a 331.82-es driver is ezt csináljaMinden segítséget előre is köszönök!
-
Igen....ez a 3. kártya,amit ott lehet venni ,és kifújt.
Viszont volt vagy 12db (asus msi 2-3db-ot is adott,hűtőtől és OC-től függően)+giga,gainward,Evga karik is voltak... Most vagy a nagykerből fogyott el(mivel a töbi bolt is hasonló üresedést mutat.) vagy jön valami jó a helyére,de akkor az siethetne,mert itt a karácsony,én meg karit akarok venni.
-
Jól látom,hogy valamiért eltűntek a 650 Boost karik? Miért? Valamire készül az Nvidia?
-
Otrodon
csendes tag
Sziasztok!
Tudom ez nem az a topic, de ez áll a legközelebb hozzá.
Lenne egy Nvidia Geforce GTX 650-es vidikarim és az utbbi időkben problémák akadtak vele. Azóta hogy felraktam az új drivert (a 331.93-ast) videók nézésénél (ritkább esetekben a játékok menüjében is, de játék közben még nem) a kép elkezd akadozni majd elsötétül a kép, aztán visszajön és azt írja ki hogy: Az Nvidia Kernel Mode Driver nem érzékelte a képernyőillesztőt, majd helyeállt (vagy valami ilyesmi). A fent említett driver egy BATE driver szóval feltettem egy régebbit (a 331.82-est), de ezzel is felmerült a fent említett probléma.
Ha kellene:
- HDMI csatlakozás
- LG 22MN43 a monitorom
Nagyon zavaró, kérlek segítsetek! -
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom ASUS GTX 650Ti DCU II vásárlásán, de nem találtam megfelelő használtat. Ha valaki megválna tőle, válthatnánk egy-két szót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest