- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
válasz
H.Róbert #1138 üzenetére
Sajnos ilyenkor a legnehezebb bármit is mondani, mikor csak így szimplán nem megy.
Elképzelhető, hogy hardverhiba, valamelyik oldali HDMI port (TV/VGA) akár hibás is lehet, de az is fennáll, hogy a kábel rossz. Eddig sok kártyát kötöttem össze a TV-vel, de sosem volt ilyen gondom, ezért tanácstalan vagyok. Volt, hogy a felbontás nem stimmelt, csíkozott, a kép zöld volt stb., de a te eseteddel kapcsolatban nehezen találok kiindulópontot.
Nem tudom milyen géped van, de ha APU-zol, vagy IGP-s Intelezel, ideiglenesen válts át arra a megjelenésre és az alaplapi csatlakozódba dugd mind a monitorod kábelét, mind a TV-ért (HDMI).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 SHADOW 3X OC EDITION - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER AERO OC 16G - Alza garancia 2027.11
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest