- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
akinek van a karihoz kapott warframe játék kódja és nem kell neki, engem érdekelne!
-
Valakinek van tapasztalata a GTX 650 Boost és a Pentium G840-es párosítással? Full HD-ben menne. Ha nincs,egy hasonlóan is jó lesz,pl i3.
-
Dozbik
tag
Sziasztok!
Nem egészen találtam megfelelő topikot erre, úgyhogy ide küldöm.
Az a panaszom, hogy amióta feltelepítettem az új nvidia drivert (331.65) - illetve történetesen ezzel egybeesett az új videókártya vásárlásom is, ami egy Zotac GTX 650 Ti Boost -, azóta néha teljesen véletlenszerűen rózsaszín négyzetek jelennek meg a képernyőn, aztán újraindítja magát a kép és onnan megy minden tovább. Utána ezt ahibaüzenetet írja ki, amit a képen láthattok.
Tapasztaltatok már ilyet? Van rá valami tippetek, hogy lehetne ezt elkerülni a jövőben?A konfigom: Asus P5Q Pro, Core 2 Duo E8400 (3.6 ghz-ra felhúzva), 4 giga DDR3, Zotac 650Ti Boost, Corsair 450W-os táp.
Köszi!
-
SLC09
tag
válasz
CoolBoy323 #1080 üzenetére
Próbálj egy driver frissítést.
-
CoolBoy323
nagyúr
Ez mi a fenétől lehet? MSI GTX 650TI és BF4
-
beno92
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Asus gtx 650 ti-m. Csak játékok közben halvány vibráló vízszintes csíkokat produkál. Előtte egy 7770-em volt, ugyan ezzel a gonddal. Azt olvastam, hogy a DVI-VGA átalakítás miatt csinálja. Becseréltem erre a kártyára amin van vga port is de sajnos teljesen ugyan olyan a jelenség. HDMI-vel TV-n tökéletes. Driver a legújabb, volt fent régebbi is, másik gépbe is le lett próbálva de ugyan ez a helyzet. Tipp esetleg, hogy mi lehet?
-
Mans20
addikt
Nekem is ez a kártya volt,de ez majdnem általános dolog,ha a V-sync nincs bekapcsolva,akkor szokott cincogni magas hangon,az nvidia menübe be lehet kapcsolni,meg a játékba is be kell,és akkor a menübe nem lesz hang,de van játék amibe mindegy mit állítok hallani a hangot.
-
csoty
aktív tag
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Erről a kártytáról van esetleg infója valakinek? Érdemes rá befektetni?Gainward GTX650 Ti BOOST 2GB DDR5 426018336-2869
-
Dozbik
tag
Megint én vagyok, bocs.
Van valami ötletetek, hogy mit kezdjek azzal, ha az új driver telepítését követően (nvidia.comról kiválasztottam a vga fajtáját és az oprendszert, kiválasztottam az Egyesült Királyságot és úgy, azt hiszem vmi 335.xx verzió volt) néha róhsaszín kockák jelennek meg a képernyőn? Install közben ugyan kiírta, hogy ez a vga nem ment át vmi Windowsos teszten, de mivel az nvidia oldalán egyértelműen ezt a verziót dobta ki, ezért gondoltam, biztonságban vagyok... Ötletek?
-
Dozbik
tag
Valakinek volt már tapasztalata a Zotac Firestormmal teljesítménynövelés tekintetében? Vagy más progit ajánlotok inkább?
Minden 650Ti Boost kártya teljesítmény-növelésésével kapcsolatos tapasztalat érdekelne.Más: Bocs, ha együgyű a kérdés, de a DirectX 11 csak Win 7 alatt fut? 32 bites XP-m van. Célszerű lenne Win 7-re váltani?
-
embe
nagyúr
Minden jót a fórumozóknak! Elhagytam a klubot. Egy Gigabyte GTX660 OC 2GB lett az új szerzemény.
-
Dozbik
tag
Sziasztok!
Most szereltem be a frissen szerzett 650Ti Boostomat.
Ti mit javasoltok, milyen tesztprogramokat érdemes először lefuttatni rajta, illetve van konkrét driver, amivel a legoptimálisabban fut? Per pillanat csak azt raktam fel, amit a mellékelt CD-n javasolt a program.
Ez a Zotac FireStorm jó valamire?Köszi!
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Gigabyte GTX 650 Ti Boost 1GB DDR5 OC / Zotac GeForce GTX650 Ti BOOST 1GB DDR5- ezt a 2 kártyát néztem ki a következő konfig mellé:Q9300 - 8GB Kingstone HyperX Blue - Gigabyte P43T-ES3G
Főleg fps-ekkel játszom, full HD felbontásban, de nem a legnagyobb grafikai részletességgel. Érdemes 2GB-s kártyába gondolkodni?
Vagy egy ilyen konfig mellé esetleg mást ajánlotok (AMD/nVidia)? -
Faterkam
addikt
válasz
Gaboman #1046 üzenetére
Semmit nem vesztesz, ha lepucolod és felteszed az Nvidia drivert. Ha ok, akkor megspóroltál magadnak egy kis időt!
-
Gaboman
nagyúr
Köszönöm mindegyik választ, ha a sima uninstall és a Driver Sweeper nem fog segíteni akkor friss Win lesz belőle.
Bár remélem azt azért nem kell.
Melyik drivert ajánlanátok hozzá? -
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
Ma rendeltem meg ezt a kártyát:
MSI 650TI Boost.
Jelenleg AMD 6870 van a gépben, szerintetek elég csak a drivert leszednem és feltenni az NV drivert vagy egy format sem ártana a gépnek? -
Dozbik
tag
Sziasztok!
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy az Ipon által ajánlott Zotac 650Ti Boost kártya mellé írt +16500 forintos kupon mit takar, mire váltható be stb.?
Köszi!
-
dark2
tag
Kábelek tekintetében sajnos nem biztos, hogy tudok segíteni - csak a kártyán lévő csatlakozókra szerettem volna rávilágítani. Szerintem ilyen kábelek léteznek (az első biztosan, mert olyannal van a gépem összekötve a monitorral) - de ebben a tekintetben inkább egy szakit várjunk meg.
-
törölt tag
Sziasztok
hatalmas gondom akadt videokártyámmal , mert már másik táppal és más alaplapban is volt . Szóval bekapcsolás után nagyjából 15perc eltelte után , van mikor még később elkezd szemetelni vagy minek mondjam. Ez igaz 2D és 3D üzemmódban is . Játék esetén max a jelenség színe változik meg ...
Jah , ez egy ASUS GTX650TI 2GB -s kártya . Húzva nincs , minden gyári órajelén
GPU 980MHz
Ram 5400MHzÉs lett próbálva több driver , szóval driver hiba is kizárt . Természetesen garos a kártya , de kíváncsi vagyok szerintetek mi okozhatja ezt , illetve másnál is előfordolt ez a jelenség . Képek itt mutatom :
Vigyem vissza boltba és cseréltessem ki egy másikra , de akkor már 100% nem ez a típus lesz , vagy nem Asus kérek , ha lehet ilyet ... valaki mondjon jó tanácsot
mert meggyűlölöm nvidiát , előtte egy AMD kártyám volt minden gond nélkül , egy RX3870 MSI
Több mint 200K -ba volt a konfig , még 2 hónapos sincs . -
-
-
Ha 3 moncit akarok rákötni az adott karira,akkor milyen csatlakozókat kell használatba vennem?
-
válasz
#93931776 #1026 üzenetére
Most kicsit hülye helyzet van videókártyák árazása terén,a legolcsóbb 650-es 25K körül van, a Ti verzió 30k és a ti boost pedig 32k-tól kezdődnek,szóval összesen 7k a különbség a legalapabb karik között. Innentől kezdve nálam csak a hűtés fog számítani,és ez alapján fogok egy Twin FrozR MSI-t venni,Boost-ot,2GB rammal,de csak ha 36-37K körül lesz kapható!
Én a videókarim tulajdonságát az EVGA Precision X nevű programjával figyelem meg. Játék közben a képernyő felső sarkába kiírja a hőmérsékleteket,GPU és memóriahasználatot is,ezzel tudtam nyomon követni,hogy milyen beállításokkal érem el az adott játékban a játék határait.
(#1028) csoty: A leírás alapján pedig csak GTX 650 Ti chipsetes,é ezt többször is leírták.
-
válasz
#93931776 #1024 üzenetére
Én úgy tudom,hogy a felbontás és a textúrák eszik a ramot.
Én spec jelenleg rome 2-t játszok,magas textúrával(minden más alacsony),1024x768-ban és a GT630-as karim az összes memóriáját használja (1GB).
Mivel új moncsit veszek,jóval nagyobb kraft is kellene,ezért gondolkodom a TI-n és Boost-on. -
csoty
aktív tag
Én a 650Ti Boostra szavaznék, FHDra elkell a 2giga, a GPUjának egész kellemes ereje van és a Boost verzió 192bites memóriavezérlővel van ellátva, a sima az csak 128bites.
-
Sziasztok!
GTX 650Ti és Ti Boost közötti vételen vaccillálok. Full HD-ta fogom használni,két kérdésem lenne:Elég-e egy szimpla Ti a Full HD játékhoz,kb közepes beállításokkal?
Van-e különbség az 1 és 2gb közötti verziók között?(Ti-nél és Boost-nál is)Amilyen játékok lesznek Cod sorozat, BF 3-4 ,Total war sorozat(mostani Rome 2 is,de mivel ez memóriazabáló,szinte tuti kell a 2gb)
-
csoty
aktív tag
Sziasztok, valaki akinek esetleg van (vagy van tapasztalata) GTX 650Ti Boost-ja az tudna tapasztalatokat mondani, hogy mi hogy fut? Lehet, hogy ő lesz a következő kártyám
Csak szeretném tudni mit tud. Természetesen a 2gigással szemezek, egész pontosan az msi tf3-as hűtésűvel.
-
Faterkam
addikt
válasz
kogyo66 #1012 üzenetére
A max fogyasztása 120W!!! Az semmi szerintem, a tápod simán bírja!
-
kogyo66
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy egy GTX 650 Ti BOOST-ot a Corsair CX400-as tápom eltudna vinni? Most egy HD5770 van a gépbe elég szépen felhúzva és szeretnék váltani. Mellette egy Q6600-as van 3.2Ghz-en és idáig semmi jelét nem észleltem volna hogy a tápnak gondja akadna a rendszerrel.
Szóval szerintetek elmenne gond nélkül az új kártya?
-
embe
nagyúr
ismét egy új driver jelent meg: GeForce 331.65
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok,
Mennyi plusz teljesítményt jelent egy GTX650-es kártyánál az Asus DirectCu Top verzió megemelt órajele? (1071 helyett 1215)
Vagy esetleg van más előnye is ennek a variánsnak? -
embe
nagyúr
Új driver jelent meg: 331.58
-
Faterkam
addikt
válasz
banderasz77 #1006 üzenetére
Ez sem rossz 41eFt-ért, és ez már 660
-
banderasz77
addikt
-
Zedz
addikt
Szerintetek mennyire lesz hatással a nagy AMD pártiság az NV kártyák fps számára?
-
embe
nagyúr
Új beta driver, a Battlefield 4 jegyében: GeForce 331.40
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest