- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldlea
csendes tag
válasz
harcipaci #764 üzenetére
Csak egy tipp, mert én is hasonló cipőben jártam/járok és az én kártyám ATi HD4850 de
olvasd el a kálváriámat hátha segít:"Sziasztok , köszi a tippeket (Speed-nek is).
Egyelőre elmaradt a bios flash, miután másodjára is újra lett pasztázva a GPU hűtőborda (mondjuk programok szerint nem volt a gpu hőmérséklettel gond de biztos ami biztos..)
Találtunk rajta még egy hűtőbordát ami vsz. vmilyen végfok IC-ket hűtene, leszedtük és az aljáról lehúztuk a hővezető fóliát mert elég piszkos volt, hővezető pasztát nyomtunk (kis pöttyöket) minden egyes kis IC tetjére majd úgy tettük vissza a bordát.
Jelenleg több mint 10 óra üzemelés után nem jött még elő a probléma (extrém terhelésnek is többször kitettem a vga-t ), tehát elkezdtem reménykedni...
Azt nem tudom hogy pontosan mitől nem jelentkezik most a hiba, hogy az újrapasztázás vagy éppen egy kondit jó irányba nyomtam meg a kártyán de a Ram hibát mostmár talán kizárnám.
Leírom, hátha segít másnak is, én is sokat tanultam már az ittenni "tudástárból".
VGA : HD 4850 Sapphire Dual Slot
Problem : csíkozódás"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini PC
- Jogász topic
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Sorozatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- MSI RTX 3070 8GB GAMING X TRIO - eladó!
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya
- Eladó hibátlan MSI RTX 3080 GAMING Z TRIO!
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest