Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi121
aktív tag
hali! Olvastam egy régebi topicpa, hogy voltak problémáid egy ati x1950pro karival biosfrissités után. Sikerült megoldanod a problémád? Nekem is hasonló problémáim vannak, Vettem egy Sapphire 1950gt karit amelyik a nálad emlitett problémát okozta, komolyab játéknál szétesett a kép. Mindjárt visszavittem a kiskerbe ahol vettem. Majd ők elvitték a nagykerbe és ki is cserélék.Érdekesége, hogy kiprobálták egy Athlon64-es gépbe és ott jó volt. Sajnos amit most kaptam az is ezeket a hibákat csinálja csak pár per után és nem egyből. Egyszerübb játékokkal semmi gond, de egy komolyabnál szétesik a kép és kifagy, utána meg jön a VPU ablak. Probáltam egy biost frissitést de nem segitett. A Sapphire oldaláról szedtem le. Mivel ez már a 2. kari ami szarakodik nálam gondolom nem teljesen hardware hiba lehet. Ha lenne valami öledet légyszi segist.
várom válaszod
előre is köszi: Simi
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Milyen monitort vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest