- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyber86
őstag
Találtam biost hozzá, csak valaki el tudná magyarázni, hogy hogyan kell és mivel? :S
-
cyber86
őstag
Üdv. Valaki tudna nekem segíteni abba, hogy az XFX Geforce GTX 260 Black Edition-ra van valami új bios frissítés, esetleg, hogy ezt is lehessen használni 2d-be vagy azt csak az új karik tudják? Aki tudja a választ írhat privit is.
-
igor556
csendes tag
Üdv!Segitséget szeretnék kérni egy ref.evga gtx580-at flesheltem asus biosal.
A következö parancssoral ˝nvflash -4 -5 -6 new_bios.rom˝,de csak az orajeleket másolta át
a feszültségeket nem.Valaki elmagyarázná szájbarágosan hogy mit csináljak,jöhet privátban is. -
Zsozsooooo
tag
Hali !
Segítséget szeretnék kérni, van egy ASUS 5970 kártyám. Voltak vele bios problémák ezért javasolták tapasztalatból, hogy cseréljem le a biosát innen valamelyikre én ezt választottam: Here's another Pre OC vbios 800/1100 1.15v VDDC 1.15v VDDCI minden okés is nagyon jól működik, viszont sappirenek látja a gpu-z de ez mostanáig nem igazán zavart. Viszont most el szeretném adni a kártyát, még 2 év garancia van rá és ugye ez shapphire bios és nem szeretném ha a leendő gazdája neagyisten gariztatni akarná és belekötnek a biosba ezért visza szeretnék rakni rá egy ASUS biost találtam is itt viszont nem sikerül felraknom.
ezeket felraktam a pendrivera:
flash.bat, atiflash.chg, atiflash.exe, Asus.HD5970.1024.091118.rom, Asus.HD5970.1024.091118_1.romBootolok a pendriveról beírom ezt:
master
atiflash -p 0 Asus.HD5970.1024.091118.rom -f
slave
atiflash -p 1 Asus.HD5970.1024.091118_1.rom -f.bin-el is próbáltam de nem sikerül, mit rontok el ?
-
mex2020
csendes tag
Sziasztok. Talán valaki tud segíteni a problémámon.
Az nvidia vga bios chip melyik lábát kell földelni elrontott flash-eléskor ?
SST25VF512 chip. -
Loresz
tag
Szevasztok! Van egy olyan problémám, hogy egy 7300 Gtről leesett a hűtést tartó pöcök amit nem vettem észre! Használat közben meg megolvadt a hűtőt tartó ragasztó! a gép egyszer csak kikapcsolt és akkor vettem észre hogy a hűtő leficcent! Visszaraktam és azóta csikozós gépet nyújt! Szntetek bios újratevésével megoldhatom a problémát? Előre is köszi!
-
Sziasztok!
32bites win7 alatt hogyan mivel tudok bios cserélni egy 8800GTS 512 vga ?
a techpower-en találtam biosokat,de azok bin kiterjesztésüek.
nibitor rom fájlként mentett le a gyári biost.
akkor most hogy is van ez ? -
laci921225
csendes tag
Gépem: ASUS P5PKL/EPU,4GB GEIL Black Dragon 800 MHz RAM,Intel Core 2 Quad Q8300,PowerColor HD4870 512MB de próbáltam egy MSI 8800 GTS OC-val is de ugyan ez a hiba lépett fel.
Hiba: Lassan tölti be teljes feldolgozásba a fákat és egyéb tárgyakat pl a füvet messziről nem lehet látni hanem fokozatosan tölti ha minél közelebb megyek, ez a hiba szinte minden játékba jelentkezik.
Ha valaki tudja hogy mi lehet a megoldás a problémámra legyen szíves segíteni. Előre is köszönömBocs hogy ide írtam,de már tanácstalan voltam hol kérdezősködjek.
-
Skyline18
tag
sziasztok
Két vga kártyának kéne a bios-át újra rakni vagy frissíteni. Köszi előre is annak aki tud segíteni.
Ati kártyáról lenne szó.
Privátban írjon az aki ebben otthon van. -
regvoltrossz
aktív tag
válasz
DIESELPOWER #681 üzenetére
Kipróbáltam, de semmi hatás..
-
DIESELPOWER
aktív tag
válasz
regvoltrossz #680 üzenetére
Rendben, csak vigyázz melyik 2 lábat kötöd össze.
A fehér pont a kiinduló, a képen látható 2 lábat kell összekötni, utána bekapcsolod a gépet és bennt van a rossz kártya és egy pci kártyával bootolsz, amikor a dos parancssorban vagy, akkor a biosról vedd le a kötést, ezután már engedi írni és látni fogod a kártyát -
regvoltrossz
aktív tag
válasz
DIESELPOWER #679 üzenetére
Köszi! Ezt azt hiszem ki is próbálom hamarosan.
-
DIESELPOWER
aktív tag
válasz
regvoltrossz #675 üzenetére
üdv! a megoldást megtaláltam
-
DIESELPOWER
aktív tag
válasz
DIESELPOWER #677 üzenetére
Üdv! én ráflasheltem egy vadi új 5830-ra egy 5870 biost, egész éjjel kerestem, hogy mit tudnék tenni de semmi. Az atiflash nem látta sem dosból, sem windowsból(adapter 0 not found,no ati card detected), reggel már 7 óra volt mire meglett a megoldás, ekkorra már romlott a látásom. A bios chipnek 8 lába van,ennek a karinak a hátoldalán van a chip, az első két lábát 1,8láb kell összekötni egy darab vékony dróttal amig bebootol a masina, persze pci-os s3trio64v+ 1mb videokártyával szóval összekötni a két bios lábat, nem jár garanciavesztéssel, nem is látszik, ekkor újra tudod flashelni és látod már a kártyát, leveszed boot után a drótot, mert csak akkor engedi írni az epromot. és levettem de véletlenül hozzáért valamihez és kis szikra után kikapcsolt a gép mondom ááá ilyen nincs, de láss csodát .... működik hála a táp védőáramkörének.
ha kell segítség szólj nyugodtan
-
DIESELPOWER
aktív tag
válasz
regvoltrossz #675 üzenetére
Üdvözlet! Atiflash nekem is Adapter not found -ot ír, pedig a kártya a gépben van. Valaki tud segíteni ?
-
honyike
aktív tag
Sziasztok!
Hozzám került egy Verto 9600GT videokártya. 2D-ben tökéletes, nem melegszik (bár a ventillátor olyan hangos, hogy megőrülök tőle) most is azt használom. Viszont amint elindítok egy játékot, először elkezd szaggatni egy kicsit, tehát 5-10 másodpercenkét fekete, vagy hibás kép egy pillanatig, aztán megy rendesen, de pár perc múlva megadja magát. Szerencsés esetben csak kilép a játékból, de van, hogy újra kell indítani a gépet. Mitől lehet ez?
Köszi: Gábor
-
regvoltrossz
aktív tag
2600xt jutott hozzám, amin elcseszték a biost. Atiflash nem látja a kártyát -i vagy -ai -ra "Adapter not found" a válasz. amúgy pörög meg minden, égésnyom, rossznak tűnő kondi látszólag nincs rajta. Van erre megoldás?
-
h.adam.92
őstag
üdv
a karim 8x üzemmódban megy és az egyetlen dolog, amivel még nem próbálkoztam az a VBIOS frissítés...
leszedtem ezt a winflash programot, megnyitottam az új BIOS elvileg be is töltettem vele (rányomtam a "Program" gombra) és leokéztam. viszont a GPU-Z még mindig a régi BIOS verziószámot mutatja...
-
Joker94
aktív tag
GTX460 Biost szeretnék módolni,hogy több feszt lehesenn neki adni.
Soha nem csináltam még ilyet,milyen program kell hozzá,és valaki letudná írni hogy mit hogyan csináljak? -
mokamik1
csendes tag
na ez hogylehet?
levettem az asus 4830 hütőbordáját és maga a lapra rávan irva,hogy Rev 1.01.
a z everest pedig azt irja a bioszáról,hogy REV 0.0-ás. erre lenne jó választ kapnom mert ha tényleg REV 1.01-es akkor az jelent valamit tuti. -
RMZ250
senior tag
Sikerült a bios flashNagyon örülök neki és köszönöm:
Cadal, mokamik1 fórumtársaknakAzért még kérdezősködnék.
Ugye a 649-es hozzászólásban látható kép szerint moddolt értékkel 815 Mhz lesz a coreclock. Amiben biztos vagyok az az,hogy a 2000 a memória. Viszont ahhoz, hogy 850 Mhz legyen a Gpu ahhoz melyiket kellene átírni és mennyire?De hülye vagyok
közben rájöttem: a 3 ablak fele az 815. akkor oda kellene beírni 850x2-t
Most már csak a 4-11 ablak értékeit kéne kinyomozni. -
papptibor76
csendes tag
válasz
mokamik1 #612 üzenetére
Üdv!
Köszi, de időközben ajánlottak hozzá programokat, (TRIXX, MSI AFTERBURNER) így sokkal kényelmesebben megoldottam. Még nem döntöttem el melyik lesz a végleges, az MSI okosabb (monitorozási lehetőség), de ütközik az x-fire-rel. A másik kicsit egyszerűbb, de működik.
Most sem fogom megtanulni a VGA bios frissítést
-
Peterson_
addikt
Az igen!
A plusz feszt is lehet úgy állítani nibitorban, hogy csak a 3d-re kapcsoláskor adja le?
Amúgy most tesztelgettem, dirt2-őn, semmi baja nem volt, viszont GTAIV-ben mintha valami nem lenne oké.
Annyi az egész, hogy amikor a menüben, a térképet mutatja, apró piros négyzetek villognak.
Ha ráközelítek, akkor nem.
ahogy mondtam, accelero l2 van szerelve, viszont két ram, ami a fő hűtő test alatt van, nem kapott ramsünit,mivel nem fér alá rendesen.
A GPU csak nem hibázik, az így sem megy fel 42 fok fölé, tartósan terhelve.
Lehet, hogy az a baja, hogy nem adtam neki feszültséget? -
Peterson_
addikt
válasz
mokamik1 #659 üzenetére
Közben találtam egy oldalt, ahol egy srác kitesztelte, mekkora túlhajtást bír egy
Gigabyte 9600GT.
Azt sajnos nem tudtam kivenni, hogy fesz emeléssel, vagy anélkül, de azért itt a link, hátha valakinek hasznos lesz:
9600GTÉn lecseréltem a gyári zalman hűtést accelero L2 pro-ra,de inkább kicsit a tesztben szereplő értékek alá lőttem be az órajeleket:
így jelenleg 2d ben maradtak a gyári értékek, 3d kapcsolásban viszont
A GPU 755, a memória 1050, a shader 1880MHz.
Szerintem ez is szép eredmény, bár kicsit látványosabb különbséget vártam, így is hozott 5-10 +fps-t a játékokban.
De ha nem mértem volna, észre sem veszem a különbségetSzóval mindenki döntse el,hogy megéri-e pusztán ezért bíbelődni.
Bár tényleg nem egy nehéz művelet, ha sikerül ugye
Szerintem mindenképp jobb, mint az oc progikkal folyton állogatni.
Mindenkinek köszönöm a segítséget -
-
Peterson_
addikt
köszönöm a tippet!
na most megmahináltam nagynehezen, és egy olyan biossal próbálkozom, amit úgy szedtem le, elvileg semmi másban nem különbözik, mint a magasabb órajelekben.
lehet, hogy láma vagyok, de nem nagyon merek y-t püfölni.
Valami ötlet valakinek??
annyi,hogy előtte nem mentettem ki külön nvflash-el az alap biost,mert már ki van mentve. -
Cadal
őstag
Ha nvflash-el mented le a biost (.rom) kiterjesztéssel, akkor szépen meg tudja nyitni a nibitor is.
Ezt pedig a legegyszerűbben egy total comannderrel tudod megtenni. Itt leírtam hogyan kell. Ezután már tudod mahinálni nibitorral.
-
mokamik1
csendes tag
enél a lépésnél énis elakadtam,de én azért mert Atis vok. de itt a saját vga-ad biosát olvasná be ami benne van a gépedbe jelenleg. aztmeghogy miért nem olvassa be azt nemtom csak sejtem.(szerintem levan zárva az a bios vagy iesmi lehet az oka. abból gondolom hogy mondtad legelöször hogy piros a pötty a nibitorban a gyári biossal+ mostmeg nem akarja beolvasni a nibitor.
-
RMZ250
senior tag
-
Cadal
őstag
-
mokamik1
csendes tag
szia. nekem nem úgy tünik,hogy vga hibára utalna a lap sipolásai.
de azért probáld ki úgy is hogy teszel bele egy teljesen másik vga-at is hogy csinálja-e még.meg keress rá a lap topikjába vagy valahol itt a forumon hogy mi az a sok sipolgatás mert láttam ilyen topikot is. de minden esetre tedd fel a legujabb bios-okat a deszkára.
utalhat memó gondra is, táp gond ra is, bár mire. nem feltétlen a vga hibára.
meg ha van tulhajtásod akkor azt vedd le alapra.
üdv. -
mokamik1
csendes tag
igen nekem is a letöltött biost veszi be zölden a nibitor. amit küldtél az hibás, de nem kell vele foglalkozni mert a letöltött az is ugyan az. egyébként a legujjabb nibitort kell leszedni mert abban már benne vannak az ujabb vga-k is.én azt csinálnám a hejedbe, megnézném a techpoweruppon a legkedvezöbb biost és azt raknám fel rá szerkesztések nélkül,mert ugy olvasgattam hogy nem nagyon lehet belebabrálni a venti szabájzásokba. egyenlöre ennyi üdv.
-
hatter
tag
Sziasztok!
Van egy msi 8600gts kártyám és a p5b valamint p5b-e lapokban(minden eddig másban meg jóvolt az indítás) úgy indul el hogy egy hosszút és 3 rövidet sípol majd újraindul a gép és utána egyet sípol ahogy kell és indul. Chipset probléma lehet vagy a VGA-val volna valami baj? Én arra gondoltam hogy a bios-uk nem vág egybe és a VGA-án biost kéne cserélnem?! A p5b-e 1807.-es beta bios van a p5b-én meg legújabb alpha volt.
Egyébként csináltam egy CLR resetet (bios resetet a jumperral a p5b-e-n) és akkor pedig egyfolytában egyhosszút és 3 rövidet sípolt és nem indult újra magától és el sem indult a gép csak úgy hogy egy VGA-át ami működő volt az alaplappal betettünk elindítottuk a biost majd visszatettük a 8600gts-t és akkor már ugyanúgy indult mint régen hogy 1 hosszú és 3 rövid.Köszi mindenkitől a hsz-eket!
-
edemteennine
csendes tag
-
RMZ250
senior tag
válasz
edemteennine #639 üzenetére
Egyik 460-ál se lehet 40% alá menni. Aki csendes gépet akar az úgy is passzív karit vesz, én legalábbis így tennék
-
RMZ250
senior tag
válasz
edemteennine #637 üzenetére
Szerintem most is támogatja csak valamit nem jól csinálunk. Vannak már módosított Nv bioszok, valahogy megcsinálták
-
RMZ250
senior tag
válasz
edemteennine #635 üzenetére
Egy módosított bios kéne nekünk
-
edemteennine
csendes tag
-
mokamik1
csendes tag
végülis akkor csak a 2d-t kell beállitanod a bioson meg a venti szabájzást.
elküldhetnéd a biosát vagy mutasd meg meik az hátha tudom énis szerkeszteni. -
RMZ250
senior tag
válasz
mokamik1 #630 üzenetére
Gainward GTX460 768-as karim van tettem rá egy AC S1 Rev2 hűtőt. Olyan fasza lett, hogy alapon 24 fokos játék közben néha eléri a 40-et. Pár napja nyüstölöm a következő beállításokkal: 1 V; 850 Mhz; memó 2100-on. Szeretnék rátenni egy biost ilyen beállításokkal valamint a venti minimum 30% menjen(Afterburner 40% alá nem engedi). Tudom, hogy az afterrel meg lehet csinálni de nem akarok minden játék előtt szarakodni. Ha be van kapcsolva a gép 90% játék ha meg böngészek úgy is visszaveszi magát. Hát nagyjából ennyi.
-
mokamik1
csendes tag
[link]
itt keress hozzá biost ezek között biztos van, csak pontosan válaszd ki hogy meik vga-ról van szó mert nem mindeggy. -
mokamik1
csendes tag
válasz
maxika15 #626 üzenetére
na ifgymár értem mi történt. az van valoszinüleg hogy mikor felnyomtad a gyári drivert akkor ki kelett volna venned a lemezt mert arról bootolt a géped, utána temeg szépen valahogy a lemezzel felülirtad a biosát vagy ilyesmi.
a kártyát helyre lehet hozni de csak dos-os boot lemezzel és egy régi fajta pci-s vga-val(fehér foglalatos) meg persze a hozzávalo bios rommal és nvflash dos-os progival.
csináltál már ijet? -
maxika15
tag
válasz
mokamik1 #625 üzenetére
a vga egy 7600gs pci 256mb GDDR3-as. hát azt a drivert amiet adtak hozzá. nem tudom :S
drivert feltelepitettem és ujrainult oké.
Aztán lemezről bootolt.
És ott 2 lehetőség közül lehetett választani
1. Start with cd vagy valami ilyesmi
2. Start without cd
rányomtam az 1.-re aztán irt ilyeneket h bios update
bios flash
bios 1
bios 2ilyeneket csinált és aztán irta h Press any key to continue.
aztán kiirta h bios recovery vagy vmi ilyesmi ezt se tudom pontosan. ezt megcsinálta és utána már nem adott képet.
Bent van a vga és csak az integrált ad képet ha a biosba átállítom hogy ne az integráltról menjen hanem pci-ról akk nem ad képet a vga-ba se az integráltba ja és amikor pci-ra van állítva akkor kikapcs gombra egyből leáll a gép és felse bootol -
maxika15
tag
Sziasztok.
Vga driver-t telepitettem.
Ujraindulásnál a driver cd vmi bios frissitést vagy flashalést csinált pontosan nem tudom mit persze én nemtudtam h mit csinálok és csak nyomkodtam tovább... :SÉs most nem ad képet...
Szerintem bios frissités vagy flashalés kellne neki de nem tudom hogy hogy csináljam és mien szoftverrel kérlek segítsetek! -
mokamik1
csendes tag
most csináltam egy asus 4830-all rátettem egy saphire 4830 biosát és az órajeleket 2d-ben visszaveszi 160mhz/500 ra.
az asus-é pedig 2d alatt is 575/1004 volt. a feszültségeket is vissza vette igy sokkal jobb a höfok is. eredetileg 50 fok volt, mostmeg 38f 30f
mellesleg teljesen stabil és visszateszi 3d alatt az orajeleket eredetire. -
R̲e̲m̲
senior tag
Hali mindenki!
a következő a problémám:
radeon 4890 oc-ról van szó, és ahogy néztem, üresjáratban csak a gpu-t veszi le 240-re, a memória 1ghz-en marad.
megpróbáltam mókerolni a bioson, de ha lejjebbveszem, villódzik a kép... -.-
valakinek valami ötlet?előre is köszi
-
kriszbon
őstag
válasz
kriszbon #616 üzenetére
Probléma megoldódott.
Már a második estém ment el erre a nyamvadt biosz keresésére(ennyire tré bioszt készíteni/feltenni ami nem is jó), mert mindenhol csak a *.f30 volt található.
Most meg belefutottam (eme) gyöngyszembe, ahol még a ram típus/időzítés is ki volt írva(pedig most csak úgy minden x600 bioszt kerestem).
Már fut is a trémárk hogy teszteljem. -
kriszbon
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Szükségem lenne egy Gigabyte GV-RX60p128DE DDR 128MB-os PCI-e kártya eredeti bioszára.
Ha valaki rendelkezik ilyen kártyával és lementené a bioszt majd elküldené nekem, azt nagyon megköszönném.
Sajnos elcseszték a bioszát és a Giga oldalán ami fent van az nem jó verzió (*.f30).
Enyhén szólva is nem értem hogy miért ez van fent mikor vagy 3x akkora mint a többi x600-é és a flash progi nem tudja felírni (DOS és -p -f 0) kiírja hogy nagyobb.
Ráerőltettem egy Sapphire bioszt hogy legalább be tudjam indítani, de azt hiszem a memóriák időzítése nem jó. A típus az igen mert Hynix csak 3.3-as és nem 4ns-os, de ettől még hibázhat a Gpu is.
Újraindul vele a win betöltés közben, csak csökkentett módban tölt be ott is ramhibásnak néz ki.
De biosz és post alatt nem hibás a kép, csak ha grafikus képet kell megjeleníteni.
Előre is köszönöm a segítséget!
Mod. Addíg azt sem tudom kideríteni hogy nincs-e vele más gond is amig nem raktam fel eredeti bioszt(lehet amúgy is kuka). -
mokamik1
csendes tag
sikersen feltettem a sapphire biost az asus kártyára és sokkal jobbak a höfokjai sőt a fogyasztása is.
-
mokamik1
csendes tag
-
mokamik1
csendes tag
válasz
papptibor76 #609 üzenetére
nemtom mért csinálja mert elméletileg gyárilag úgyvan a biosa belőve hogy emeli az rpm-et bizonyos höfok-ok felett majd le.ha nem csináltál még soha bios flesh-t akkor nem is ajánlanám, föleg ha mé garis a kártya. bizd ojanra aki ért hozzá.
üdv. -
mokamik1
csendes tag
egy jolsikerült Asus 4830 bios modding.
-
RMZ250
senior tag
Kérdezném tőletek, hogy a Gainward biosát megmutatom a Nibitornak miért nem jó. Piros a pötty holott zöldnek kéne lennie. Mivel nem tudok angolul a fordító progi azt írja nemjó a fájl mérete, lehet sérült meg ilyesmi
Gpu-z-vel mentettem ki a biost.
-
papptibor76
csendes tag
Üdvözletem!
Az alábbi kérdésem lenne hozzátok:
A VGA-m egy ATI HD5870, és baromira nem tetszik hogy a hűtése állandó fordulaton pörög.
Hogyan lehetne beleírni a BIOS-ba hogy az automatikus frekvencia emelésnél vonszolja már egy kicsit jobban a seggét a ventilátor is?
Soha nem csináltam még hasonlót (még BIOS-t sem frissítettem)Segítségeteket előre is köszi.
-
Cadal
őstag
válasz
BloodyEddie #606 üzenetére
No igen, ezeken kívül én sem találtam semmit.
-
Kabor
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy érdekes problémám.
Haver adott egy nvidia kártyát és javítani kéne ha lehet minél olcsóbban.
Amit produkál látszólag beindul ventik forognak etc.De a mellétett pci vgaról sem bootol másik karival igen ergo a vganál leáll.Kérdés lehet-e valahogy üzemre bírni ill mivel nem garos ha a biost leforrasztom és egy üreset forrasztok a helyére lehet-e azt írni az nvflash el vagy csak biosíróval? -
Cadal
őstag
válasz
BloodyEddie #604 üzenetére
Nvflash-nél az "nvflash -b fájlnév.rom" parancsal tudod lehívni a gyári biost (a szükséges kapcsolók leírása egyébként egy .txt fájlban ott vannak az Nvfalsh könytárában). Ezután már a nibitor is meg tudja nyitni a bios fájlt, és ott tudod állítani a dolgokat. Szerintem Nvflash használatának legegyszerűbb módja, ha total-commanderben irod be a sorokat (Pl így:[link]). De mint a te hozzászólásod előtti hsz-benis írtam elég sok video van youtube-on, amik segítenek Pl.: [link] Itt egy MSI GTX 460-at gyúrnak, de a használt parancsok, jól láthatóak.
-
BloodyEddie
őstag
Sziasztok!
GTX 460 768Mb karimon módosítanám a gyári BIOS-t, de már a kiolvasásnál elakadtam. Az NVFlash parancssorában fogalmam sincs mit kéne csinálnom, Nibitor pedig nem látja a VGA-t, ezért nem tudja kiolvasni.
-
-
Peterson_
addikt
Helló!
Közben megpróbálkoztam parancssorból futtatni az nvfalsht, de valami hibát dob.
Itt már valószínűbb, hogy én csinálok valamit rosszul, mivel nem nagyon értek sem a programhoz, sem a doshoz
64 bites win7-em van.
Dobnátok egy tuti jó Nvflash verzió linket?
leírást találtam, itt: [link]csak kimentem az eredeti biost, meg kell egy módosított(ami szintén van)
A progit gondolom letöltöm,csomagolom...
viszont hogyan futtatom parancs sorból?
A többi gondolom csak a linknél leírtak alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest