Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
exception
aktív tag
Sziasztok! Remélem tudtok nekem segíteni. Vettem egy Nitro+ RX 570-et. A srác későn közölte, hogy nem gyári bios van rajta. A kártya csak úgy hajlandó működni, ha drivertelepítés után rögtön kap egy atikmdag patchert, enélkül azt sem érzékeli, hogy milyen vga van benne. Ami Techpowerup szerveren van fent Sapphire nitro 8gb kártyához BIOS, ugyanaz a verzió van a kártyán. Jah, és a problémát kihagytam, fagynak a játékok random, mindig azzal, hogy a global wattman visszaállította az alapértelmezett értéket. Valakinek van ötlete, hogy varázsoljam vissza gyári állapotra? Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó ASRock AMD RX 6400
- INNO3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X iCHILL X3 - Gari 2027.09.27. -ig - Eladó!
- ZOTAC RTX 4080 16GB GDDR6X AMP EXTREME AIRO Eladó!
- Hibátlan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti 12GB GAMING OC Eladó - Garancia 2027/01/29-ig! Alza vásárlás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 14 Pro Max 128GB AKCIÓ!!!// Akku 100% // Számla + Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest