Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
chege
aktív tag
lehet rosszul fogalmaztam, vagy nem értjük egymást.
az eddig tiszta nekem, hogy az lcd valamely irányban polarizált fény-t ad. Ezért tudom leszűrni a lineáris szűvővel, vagyis hogyha merőlegesen teszem az lcd fényére a szűrőt, ahogy te is mondtad leszűri.
De azt nem értem, hogy ha egyik majd másik oldalról nézek keresztül rajta, vagyis nem forgatom el a merőlegestől a szűrőt akkor pedig átengedi a fényt.
Remélem érted mire gondolok. Elv. a polárszűrő "csíkozásának" ugyan úgy merőlegesnek kell lenni, de mégis átengedi a fényt. -
chege
aktív tag
Sziasztok!
Bocsi hogy ebbe a topikba írok, de talán itt van a legnagyobb 3D élet
Annak tudja-e valamelyikőtök az okát, hogy ha egy lineáris polárszűrőn keresztül nézek az egyik irányból, majd a másikból akkor miért van különbség a 2 kép között?
Vagyis, ha mondjuk leszűröm a monitor fénylét 100%ban, majd a szűrőt elforgatom a függőleges tengelye körül 180 fokban akkor ujra látom a képet?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux kezdőknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi