- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zezoka
őstag
Csak hogy röviden válaszoljak, így jóformán minden benne van: Nekem 3D projektorra van kötve, így tapasztalatom csak azzal van. Monitorom, tvm nem tud 3D-t.
Szerintem kombinálni nem tudod a különböző eszközöket, nálam is pl csak úgy megy a proji 120Hz-en, ha a monitorról átteszem elsődlegesre a projit, sőt, még a monitort le is tiltom.
És ebből már ki is derült, h én 120Hz-en használom, azt az nVidia adó+szemüveg tudja. Hogy tud-e nagyobbat, fogalmam sincs.
Játékot is csak így próbáltam: projektoron 120Hz-en nvidia szemüveggel.
-
zezoka
őstag
1. Ha a tv generálja a 3D-t, akkor a tv-hez való szemüveg kell (több fajta is van aktív, passzív a gyártóknál). Ha a szg generálja a 3D-t, és a minimum 120Hz képes megjelenítő csak megjelenít, akkor viszont kell egy 3D Vision kit, ami áll ugye a szemüvegből, és a kis lecsapott fejű piramis alakú infra jeladóból.
2. Kábelest nem nagyon találni sehol, tesóm nemtom honnan szerezte, talán ebayről. Megjegyzem a kábelesnek nekem ronda volt a képe. Először nem, de aztán észrevettem, hogy a finom átmenetes színek durván leromlanak, pixeles átmenet lesz (mint mikor a színmélységet visszaveszik a win-ben). Sokszor élvezhetetlen. Az aksisban is megfigyelhető ez, de jóval kevésbé.
3. Nemtom, de nekem mióta megvan (tél vége, tavasz eleje), eddig kétszer volt töltve az első feltöltésen kívül. 3-4-5 filmet végig lehet nézni vele, aztán csak azért dugtam fel, hogy nehogy film közben merüljön le. Szerintem ezzel ne foglalkozz.
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest