Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
zezoka
őstag
Csak hogy röviden válaszoljak, így jóformán minden benne van: Nekem 3D projektorra van kötve, így tapasztalatom csak azzal van. Monitorom, tvm nem tud 3D-t.
Szerintem kombinálni nem tudod a különböző eszközöket, nálam is pl csak úgy megy a proji 120Hz-en, ha a monitorról átteszem elsődlegesre a projit, sőt, még a monitort le is tiltom.
És ebből már ki is derült, h én 120Hz-en használom, azt az nVidia adó+szemüveg tudja. Hogy tud-e nagyobbat, fogalmam sincs.
Játékot is csak így próbáltam: projektoron 120Hz-en nvidia szemüveggel.
-
zezoka
őstag
1. Ha a tv generálja a 3D-t, akkor a tv-hez való szemüveg kell (több fajta is van aktív, passzív a gyártóknál). Ha a szg generálja a 3D-t, és a minimum 120Hz képes megjelenítő csak megjelenít, akkor viszont kell egy 3D Vision kit, ami áll ugye a szemüvegből, és a kis lecsapott fejű piramis alakú infra jeladóból.
2. Kábelest nem nagyon találni sehol, tesóm nemtom honnan szerezte, talán ebayről. Megjegyzem a kábelesnek nekem ronda volt a képe. Először nem, de aztán észrevettem, hogy a finom átmenetes színek durván leromlanak, pixeles átmenet lesz (mint mikor a színmélységet visszaveszik a win-ben). Sokszor élvezhetetlen. Az aksisban is megfigyelhető ez, de jóval kevésbé.
3. Nemtom, de nekem mióta megvan (tél vége, tavasz eleje), eddig kétszer volt töltve az első feltöltésen kívül. 3-4-5 filmet végig lehet nézni vele, aztán csak azért dugtam fel, hogy nehogy film közben merüljön le. Szerintem ezzel ne foglalkozz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gaming notebook topik
- Samsung kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Revolut
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest