Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zezoka
őstag
1. Ha a tv generálja a 3D-t, akkor a tv-hez való szemüveg kell (több fajta is van aktív, passzív a gyártóknál). Ha a szg generálja a 3D-t, és a minimum 120Hz képes megjelenítő csak megjelenít, akkor viszont kell egy 3D Vision kit, ami áll ugye a szemüvegből, és a kis lecsapott fejű piramis alakú infra jeladóból.
2. Kábelest nem nagyon találni sehol, tesóm nemtom honnan szerezte, talán ebayről. Megjegyzem a kábelesnek nekem ronda volt a képe. Először nem, de aztán észrevettem, hogy a finom átmenetes színek durván leromlanak, pixeles átmenet lesz (mint mikor a színmélységet visszaveszik a win-ben). Sokszor élvezhetetlen. Az aksisban is megfigyelhető ez, de jóval kevésbé.
3. Nemtom, de nekem mióta megvan (tél vége, tavasz eleje), eddig kétszer volt töltve az első feltöltésen kívül. 3-4-5 filmet végig lehet nézni vele, aztán csak azért dugtam fel, hogy nehogy film közben merüljön le. Szerintem ezzel ne foglalkozz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- LEGO klub
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Windows 11
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest