Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Szia!
Voltak olyan laptopok, és monitorok, amiben volt beépített 3D IR Emitter, akkor nem kellett neki az USB-s. Ha neked nincs ilyen, akkor viszont kelleni fog, mert anélkül csak lesz két szemüveged. Szerezned kéne egy "kis piramist". Én már nem követem nyomon, de szerintem jelenleg is van megoldás bizonyos meghajtókkal, és mókolásokkal dx11-12 játékokat játszani 3D-ben. Kár ezért a technikáért, mert fantasztikus volt, én imádtam, de az ára miatt nem terjedt el, és ez lett a veszte.linNVDIA 3D Vision™ User Guide
Esetleg próbálkozhatsz még különböző USB-s IR vezérlőkkel, elég sok van a 10K alatti árkategóriában is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- Anime filmek és sorozatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Arc Raiders
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest