Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Carmageddon 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Szia!
Voltak olyan laptopok, és monitorok, amiben volt beépített 3D IR Emitter, akkor nem kellett neki az USB-s. Ha neked nincs ilyen, akkor viszont kelleni fog, mert anélkül csak lesz két szemüveged. Szerezned kéne egy "kis piramist". Én már nem követem nyomon, de szerintem jelenleg is van megoldás bizonyos meghajtókkal, és mókolásokkal dx11-12 játékokat játszani 3D-ben. Kár ezért a technikáért, mert fantasztikus volt, én imádtam, de az ára miatt nem terjedt el, és ez lett a veszte.linNVDIA 3D Vision™ User Guide
Esetleg próbálkozhatsz még különböző USB-s IR vezérlőkkel, elég sok van a 10K alatti árkategóriában is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest