Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv61us
őstag
De már csak ésszerűségi szempontból is: ha én valójában Európában élő fehér emberként csalni akarnék, valószínűleg Nigéria (sőt úgy általában Afrika) volna az utolsó amit eszembe jutna egyáltalán kiejteni a számon, hacsak nem vagyok saját magam ellensége.
ez jol hangzik, de kozel sem biztos hogy igaz
a kutya nem tudja ki mozgatja a szalakat, de nagy valoszinuseggel nem a nigeriai maffia dolgozik, mert akkor a te logikad alapjan europainak adnak ki magukat
sokkal inkabb arrol lehet szo, hogy a jogbitonsag kicsit nagyobb europaban mint afrikaban, tehat kovethetobb az atvevo, feljelentheto, nyomozhato stb.
azert Nigeriaban ez nem minden esetben van igy es mint latod, igy is kuldenek ki cuccokat
en mondjuk sose kuldenek sehova semmit, mig nem latom a penzt, a boltbol sem ugy szoktam eljonni, hogy OK elviszem, majd honap utalom....
en is sajnalom foccert, ugy nez ki rabaszott, de itt nem arrol van szo, hogy ki fekete, ki feher, remek feher csalok is vannak, talan eppen nigeriai cimekkel
/ most eszembe jutott a magyar trukk amikor hajlektalanoknak nyitnak vallalkozast majdAFA-t igenyelnek vissza/
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Intel Core i7 10700/RTX3060/16Gb ram/256Gb SSD
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest