Új hozzászólás Aktív témák

• tiv61us

őstag

válasz Yaye #45 üzenetére

De már csak ésszerűségi szempontból is: ha én valójában Európában élő fehér emberként csalni akarnék, valószínűleg Nigéria (sőt úgy általában Afrika) volna az utolsó amit eszembe jutna egyáltalán kiejteni a számon, hacsak nem vagyok saját magam ellensége.

ez jol hangzik, de kozel sem biztos hogy igaz
    a kutya nem tudja ki mozgatja a szalakat, de nagy valoszinuseggel nem a nigeriai maffia dolgozik, mert akkor a te logikad alapjan europainak adnak ki magukat
    sokkal inkabb arrol lehet szo, hogy a jogbitonsag kicsit nagyobb europaban mint afrikaban, tehat kovethetobb az atvevo, feljelentheto, nyomozhato stb.
    azert Nigeriaban ez nem minden esetben van igy es mint latod, igy is kuldenek ki cuccokat
    en mondjuk sose kuldenek sehova semmit, mig nem latom a penzt, a boltbol sem ugy szoktam eljonni, hogy OK elviszem, majd honap utalom....
    en is sajnalom foccert, ugy nez ki rabaszott, de itt nem arrol van szo, hogy ki fekete, ki feher, remek feher csalok is vannak, talan eppen nigeriai cimekkel
    / most eszembe jutott a magyar trukk amikor hajlektalanoknak nyitnak vallalkozast majdAFA-t igenyelnek vissza/

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés