- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv61us
őstag
De már csak ésszerűségi szempontból is: ha én valójában Európában élő fehér emberként csalni akarnék, valószínűleg Nigéria (sőt úgy általában Afrika) volna az utolsó amit eszembe jutna egyáltalán kiejteni a számon, hacsak nem vagyok saját magam ellensége.
ez jol hangzik, de kozel sem biztos hogy igaz
a kutya nem tudja ki mozgatja a szalakat, de nagy valoszinuseggel nem a nigeriai maffia dolgozik, mert akkor a te logikad alapjan europainak adnak ki magukat
sokkal inkabb arrol lehet szo, hogy a jogbitonsag kicsit nagyobb europaban mint afrikaban, tehat kovethetobb az atvevo, feljelentheto, nyomozhato stb.
azert Nigeriaban ez nem minden esetben van igy es mint latod, igy is kuldenek ki cuccokat
en mondjuk sose kuldenek sehova semmit, mig nem latom a penzt, a boltbol sem ugy szoktam eljonni, hogy OK elviszem, majd honap utalom....
en is sajnalom foccert, ugy nez ki rabaszott, de itt nem arrol van szo, hogy ki fekete, ki feher, remek feher csalok is vannak, talan eppen nigeriai cimekkel
/ most eszembe jutott a magyar trukk amikor hajlektalanoknak nyitnak vallalkozast majdAFA-t igenyelnek vissza/
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robogó, kismotor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Villanyszerelés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Samsung Galaxy Watch 6 44mm GPS Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest