Hirdetés
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A nagy BOR topic
- Meggyi001: Kuponok....
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
''Felhivnam a figyelmet, hogy ezeknek az uzleteloknek a 95%-a feher ember, es az 50% szerintem meg Nigeriaban sem jart.''
Egy időben tonnaszám jöttek a ''nigériai levelek'' (néha még manapság is beesik egy-egy), és akkor picit olvasgattam a témában. Nem kétlem hogy akad fehér is köztük, de ha végigfutsz a 419 Eater képgalériáin -ami a klasszikus ''nigériai csalók'' saját magukról küldött képeit tartalmazza: [link] ill. [link] - gyakorlatilag nincs köztük fehér arc, nem hogy 95%.
De már csak ésszerűségi szempontból is: ha én valójában Európában élő fehér emberként csalni akarnék, valószínűleg Nigéria (sőt úgy általában Afrika) volna az utolsó amit eszembe jutna egyáltalán kiejteni a számon, hacsak nem vagyok saját magam ellensége.
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
Jah-jah. Most már Én is tudom. Sajnos egy picit drága tanuló pénz lett nekem. Eléggé mélyen érint, mert éppen lakásra gyűjtök, és negyed milliós kiesés az eléggé érvágás------
Na mindegy. Még ellevelezgetek a gyerekkel, hátha <remény hal meg utoljára>.
ON:
kinek milyen nevet adtak meg, illetve kinek kellett volna postástni <ups-sel> A csomagot?
Ha találunk esetleges párhuzamokat, akkor talán lehet tenni valamit <mit> az ügyben.
-
föccer
nagyúr
Másik tiv-nek írtam már privien ugyanezzel kapcsolatban. Most beszúrom ide is, hogy mindenki lássa.
''
sorry érte, de sajna lassan 1 hónapja húzódik vele a ügylet, aminek keretén belül 1150Euró-t kellene eljuttatnnia hozzám <ez nagyon sok pénz nekem>.
És nagyon úgy veszem ki a leveleiből, hogy nem nagyon akarózik kifizetni
Innen jött az idegesség és a sértő hangvételű hozzászólás.
Igyekszem magamat tűrtőztetni.
Üdv.: föccer
''
Ami pedig mentségemre mondható, azóta teljesen visszafogtam magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest