Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
''Felhivnam a figyelmet, hogy ezeknek az uzleteloknek a 95%-a feher ember, es az 50% szerintem meg Nigeriaban sem jart.''
Egy időben tonnaszám jöttek a ''nigériai levelek'' (néha még manapság is beesik egy-egy), és akkor picit olvasgattam a témában. Nem kétlem hogy akad fehér is köztük, de ha végigfutsz a 419 Eater képgalériáin -ami a klasszikus ''nigériai csalók'' saját magukról küldött képeit tartalmazza: [link] ill. [link] - gyakorlatilag nincs köztük fehér arc, nem hogy 95%.
De már csak ésszerűségi szempontból is: ha én valójában Európában élő fehér emberként csalni akarnék, valószínűleg Nigéria (sőt úgy általában Afrika) volna az utolsó amit eszembe jutna egyáltalán kiejteni a számon, hacsak nem vagyok saját magam ellensége.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest