Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: A sor végén
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
en nem reg adtam el a 3103 as acerem ami ugyanez volt csak 1.8 ghz es procival.
amugy szerintem sebessegben gyorsabb a celeronm de a sempron energiatakarekosabb. a vga viszont biztos jobb mint egy x3100. de ettol sem kell csodat varni. en is azert adtam el mert elvezhetoen nem tudtam jaccani rajta. szal vegulis nem hazudott szerintem a hapsi.csak mivel nincs nagysagrendi kulombseg ezert nem leszel elegedett vele 3dben. -
Skyer
senior tag
Hát..határeset. Mondjuk a Vistának nem árt a duplmag. A sempron picivel jobb mint a celeron,de mind2 az a beharangozo.igazábol az egyik AMD másik Intel. VGA ba egetverő különbség sztem köztük nemigen van, viszont valo igaz amit írsz, 64 mb shared memory, tehát ennyit levesz a gép RAMjaibol.Tehát ha mondjuk 1024 van benne akkor 1024-60 at fog a gép látni.Szerintem erre a gépre még nem szabad vistát rakni!
-
cucka
addikt
Nem kevés a 128?
még sok is, alapesetben nem is foglal le annyit magának, csak játék alatt. az intel gma 950 alapesetben 8 mega memóriát vesz le magának, gondolom az x3100-nál is hasonló a helyzet.
egyébként annyira nem erős az az x3100, hogy a memória legyen a szűk keresztmetszet játékokban. például egy asztali geforce 7600-nál már javulást hoz a 256 mega memória a 128-hoz viszonyítva, de az intel integrált kártyája elég távol áll ettől teljesítményben. -
Sontir Fel
őstag
Igen. Szerintem ez a sorrend, de kérdezd meg a többi kollégát is. Volt szerencsém látni az inteles kártyákat, ha szeretnél valamit játszani, akkor felejtős. x200asom volt, elégedett voltam vele. San Andreas és régebbi játékok mentek
Amit olvastam az x1100ről meg 6100ról... elhanyagolható a kül. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Amit olvastam az x1100ről meg 6100ról... elhanyagolható a kül.