Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
hy all!
Ma vettem meg első (használt) notebook-omat (asus m6ne), eddig nagyon tetszik, természetesen lefuttattam rajta egy 3dmark 2001-et aksiról, és hálózatról is, és azt néztem, hogy ez a gép nem veszi le a frekvenciajelet, mint más notik általában, ez beállítás kérdése? meg ezzel lehetne növelni az aksi idejét, nem?
1.6 dothan, radeon 9700vga 64vram-al, 512 ram
392/209 órajelen megy, és 10300 pontot ért el 3dmark 2001-ben.
Ja meg olvastam ebben a topikban, hogy egy progival lehet kicsit húzni a kártyát, ez ugye még biztonságos ilyen órajelnél, meg ugye nem fog túlmelegedni? -
Palika71
őstag
Sziasztok!
Lécci segítsetek mielőbb, mert addig nemtudok notit venni!
Van itt két Toshiba M100 -as.
Az egyik T5600 -as C2D -vel, és alaplapi VGA -val van szerelve: [link]
A másik pedig T7400 -as C2D -vel, és x1400 -as VGA -val szerelve: [link]
Az a problémám, hogy a kisebbnél 4 óra Mobil Mark eredményt írnak, az erősebbnél pedig 2 órát (maximálisan).
Mindkettőben ugyanolyan 4000mAh-s aksi van.
Aztán van itt egy teszt, amiben sima 2GHz-es Core Duo -val szerelt gép van, szintén x1400 -as karival. Ebben 2.5 órát ment wifi-vel, átlagos használattal, de az is lehet, hogy rosszul fordítottam. :[link]
1. Tényleg 2x annyit fogyaszt egy x1400, mint az integrált? (persze nem játék közben, hanem letöltésnél, netezésnél, filmnézésnél)
2. Vagy az izmosabb proci viszi az energiát? (tudtomal kb. ugyanannyit esznek)
3. A Mobil Mark mit csinál a géppel mérés közben?
Nem vagyok nagy játékos, de nem akarom mindenképpen elvenni a lehetőséget magamtól...
Köszönöm a sgítséget!

(a privit előbb meglátom
) -
Wander01
csendes tag
Hali! az elöttem hárommal szólóhoz hasonló kérdésem lenne. Erről a fajta kártyárol van valakinek valami tapasztalata? : nVIDIA QuadroNVS (és különbözö szériáirol)
ez egyáltalán alkalmas játékra? mondjuk egy ilyen nVIDIA QuadroNVS 120M - 512MB Turbocache? Dell Latitude laptopban lenne. csak sajnos lövésem sincs hogy ez micsoda, köze van az asztali pc-s quadro kártyákhoz? (gondolom ja
mert akkor ezek alkalmatlanok játékra... (?) -
karesz501
senior tag
Sziasztok,
Kis segítség kellene S.O.S-ben (mint mindig, pesrze
): mit lehet tudni egy Ati Fire v3200GL 256 MB kártyáról? Én ezeket szinte egyáltalán nem is ismerem... Egy notit vennék amiben ez van (IBM t43), és nagyon érdekelne, hogy mire is képes valójában. Fogyasztás, teljesítmény, a mai kártyákhoz képest pl.
Előre is köszönöm,
karesz -
outsiders
aktív tag
Sziasztok!
Kérném szépen a szakik véleményét arról hogy az ati x1250es teljesítménye a geforce GO6100hoz viszonyítva milyennek mondható?
Egy HP gépben találtam és nem volt róla túl sok infó.
köszi a segítséget előre is

-
KaYaK
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
Valaki ismeri ezeket a vga-kat? Ha igen akkor ki tudná nekem hozni pár pontban hogy melyik jobb a másiknál és miért? Esetleg ha valakinek ilyene van akkor a tapasztalatát is szívesen elolvasnám! Válaszokat előre is köszönöm!
256 MB Ati FGL V5200 vagy Nvidia Quadro FX1500M -
Rent
senior tag
egyik nap eloadason egy srac, egy citromsarga asus lamborghinivel gammolt. kb kapjabe.

-
amol
addikt
válasz
LALA_kiraly
üzenetére
Geforce 4 440go 32MB.
Infók az új dx10-es nVidiákról? Úgy hallottam nem olyan jók. Konkrétan 8400, 8600 különböző változatai (és a már emlegetett nvs140m) érdekelnének.
Dr. Akula: köszönöm. Szerintem a legújabbak úgysem fognak soha tökéletesen menni notin, erre kár pénzt és energiát (szó szerint is) pazarolni. Carbon, GTA4 menjen vele XGA/WXGA felbontáson, az nekem elég.
[Szerkesztve] -
RexpecT
addikt
Ha minden jólmegy a közeljövőben lehet hogy veszek egy laptopot.
Olyan 150e ft-ot szánnék rá(+/- 10%).Netre, filmnézésre, és ''régebbi'' játékok futtatására használnám(warcraft3, wow).
Ehhez kellene nekem egy masina, egy középkategóriás videókártyával.( nem baj ha a notiban csak 512 Ram van majd max veszek hozzá meg egyet aztan meglessz az 1Gb).
Várom az ötleteket.Előre is köszönöm. -
Sam8888
tag
Albacomp Business V3. x1600 van benne, amivel frankón megy a Carbon, meg szinte minden játék. Érdemes egyből 1 giga rammal venni, mert 512-vel meg a lassú vinyóval halál... Esetleg még idővel a vinyóját kicserélni egy 7200RPM-es notivinyóra. Akksiról max. kb 3 órát bír, pedig már november óta nyúzom nap, mint nap. (persze ha játszik rajta az ember és fullon használja a gépet, akkor 1-1,5 óra
) -
fulcrum
tag
Sziasztok!
Olyan notit keresek, aminek van dual dvi kimenete. Tud valaki ilyet? -
amol
addikt
válasz
LALA_kiraly
üzenetére
Erre gondoltam én is csak megvártam a véleményed. Viszont nemsokára jönnek a memória alapú hdd-k. Alig melegszenek és sokkal gyorsabbak, kevesebb fogyasztás, meghibásodás. Én már találkoztam olyan játékokkal, ahol nem a hdd hanem a videokártya volt a szűk keresztmetszet. Carbont pld. nem tudom futtatni mert csak 32 megás a kártyám.
-
klevy
csendes tag
válasz
LALA_kiraly
üzenetére
Bocsi!
Még csak nem is 945, hanem 940GM. ???? -
klevy
csendes tag
válasz
LALA_kiraly
üzenetére
Köszi!
Akkor ez azt jelenti, hogy többre megyek egy 148.000 Ft-os notebookkal (ASUS A6RP AP067), mint egy 200.000essel (ASUS A6F AP141)??? Pedig már a kétmagosra gondoltam, de akkor semmi értelme?? -
LALA_kiraly
őstag
-
LALA_kiraly
őstag
Először is a winyó. Fele olyan lassú, mint egy asztaliban, tehát csak a villogást látod és vársz. Ezt sok-sok rammal kompenzálhatod. Ugye ddr2nél vagyunk, amiből a leggyorsabb 667es, elég halovány időzítéssel. Tehát van egy lassú rendszer, erős prockó és vga. Ezt nem tartom jó dolognak, főleg hogy ha hajtod nagyon melegszik, és katasztrófálisan csökken az akksid ideje és élettartama...
Ebből a lényeg: sztem notiba fölösleges erős vga, aránytalanul drágább, és ki se tudod igazán használni. -
klevy
csendes tag
Sziasztok!
Notebook-vásárlás előtt állok, és mint sok mindenki, én is vacillálok.
Ezt néztem ki: ASUS A6F AP141, Szinte minden tetszik benne:
15,4''/T2350-1,86GHz/512DDRII/120//DVD S-multi (szánok bele még +memóriát), csak a VGA-val vagyok gondban! Intel 945GM van benne, és nem találok semmi leírást róla. Milyen ez a kártya? Elfutnak rajta még a játékok? Felér egy ATI X200-assal?
Előre is köszi! -
amol
addikt
válasz
LALA_kiraly
üzenetére
Ha esetleg kipróbálnád kíváncsi lennék az eredményre, bár lehet hogy a Vista lehúzza. Véleményed szerint mi a szűk keresztmetszet?
Valaki más próbálta már a carbont x1400-on?
[Szerkesztve] -
LALA_kiraly
őstag
Nem próbáltam a carbont. Nem nagyon szoktam játszani, meg kb 2 hete van meg. Egyelőre még a kapott vistával szenvedek, h kompatibilis progikat találjak hozzá.
A játékok közül a Gyűrük ura 2 stratkó játék van fönn, de ez gyönyörűen szaladgál.
Azért a komolyabb játékoknak nem ezek a vga-k jelentik a szűk keresztmetszetet... -
amol
addikt
válasz
LALA_kiraly
üzenetére
Közben láttam hogy neked x1400-ad van, próbáltad a carbont natívban? Illetve. mi a max. ami elmegy rajta?
-
amol
addikt
válasz
LALA_kiraly
üzenetére
Köszi ez megvolt, de nem tudom ez mit jelent az említett játékoknál.
Csúcsgrafikás gépet nem szeretnék, mivel ritkán játszom, a quadro előnyeit (?) sűrűbben használnám ki és fontos a jó akkuidő és a kis hőtermelés (persze amikor nem játszom).
Megbízható gépet szeretnék, ezért nézegettem az üzleti kategóriát. A kérdéses gép a Dell Latitude D830. -
amol
addikt
Bújom a netet, de igazából semmit nem találok arról, hogy a quadro nvs-ek igazából mire jók, ill. hogy az nvs140m teljesítménye milyen játékokra elég. Tudom hogy nem arra való, de a kinézett gép ezzel van szerelve.
Máshogy teszem fel a kérdést. Milyen grafikai teljesítmény szükséges a Carbon, GTA4, stb. futtatásához 1280x800-ban, élvezhető részletesség és fps mellett?
Köszi, minden info jól jöhet. -
Kropacsek
tag
Sajnos az új laptopok 8800-asokkal nem nagyon férnek bele az időmbe...
Vagy megveszek egy DELL-t 7900-assal, vagy egy ACER-t 8600-assal, vagy várok októberig és esetleg 8800-asssal ellátott gépezet jön... -
Kropacsek
tag
Egyáltalán érdemes még DX10-es kártyás laptopot venni?
Inkább kb. 1 év múlva, nem?
Van, ami kihasználná azt a DX10-et igazán 1 éven belül?
Full DX10-es játék alig van valami, a Vista meg még gyerekcipős... -
Kropacsek
tag
Sziasztok!
2 laptopban gondolkodom, nem tudom melyiket vegyem...
Acer Aspire 5920
Intel Centrino 2 Duo T7100 (1,83 GHz), 2048MB DDRII 667MHz, 160GB SATA, Intel Mobile 965, Dual DVD/RW, 15,4'' WXGA CrystalBrite (1280x800), NVidia GeForce 8600M-GT 256MB (DX 10!!!), 3x USB, LAN 10/100/1000, modem, 5 in 1 kártyaolvasó, CrystalEye - 0.3 Orbicam, Windows Vista Home Premium, 8 cellás Li-ion aksi, Garancia: 1 év, Wlan,
Webkamera, Platform: Santa Rosa
ÁR: kb. 345 000 ft
Dell Inspiron 9400-19
Intel Core 2 Duo T7200 (2 GHz), 1024MB DDRII 667MHz, 160GB SATA, Intel 945PM, Dual DVD/RW, 17'' WUXGA - 1920x1200, nVIDIA GeForce 7900GS 256MB, Intel ProWLAN 3945 802.11a/b/g, FireWire, 6x USB, DVI, S-video, 5-1 kártyaolvasó, ExpressCard slot
Bluetooth, Op. rendsz.: DOS, 9 cellás aksi, Garancia: 3 év, Wlan, Bluetooth, Platform: Napa
ÁR: kb. 380 000 ft
MELYIKET?
A DX10 miatt az Acer, a többi miatt a Dell...
Játékra kell főleg, a két vidikari között (7900GS, 3DMark 06: 3800 pont, de BIOS ''tuninggal'' 4400 körüli -- 8600GT, 3DMark 06: 3300 pont) kb. min. 20% különbség van a 7900GS javára, de a 8600-os DX10-es, ezért az lenne tán jobb...
Azért hezitálok, mert kb. 1 év mulva gondolom a VISTA fog leginkább menni mint oprendszer, illetve a játékok ''kinézete'' is szebb DX10-el, mint 9-el, gondolom... -
yolti
csendes tag
sziasztok MSI noti vásárlás előtt állok, és a segítségeteket kérném. ezt a 2 gépet néztem ki magamnak:
M673X-016HU 204252 Ft
M677X-002HU 247836 Ft
ha jól olvasgattam, akkor ez a 2 gép ugyanazokból az alkatrészekből áll, annyi különbséggel, hogy a drágábbikban go7600-os videokártya van. mivel notis vga kártyákban semmi tapasztalatom nincs ezért kérdezem, hogy szerintetek ez a kártya megéri-e a plusz 40k HUF-ot? és a nagyobbik kártyával szerelt notinak mennyivel csökken az üzemideje ? (természetesen ha akksiról használom) -
outsiders
aktív tag
turion x2 TL50, 1,5GB ram Geforce GO6100 80GB S-ATA vinyó a konfig , ezen a Carbon milyen felbontásban és részletességben mehet kb?
elég neki a vidikártya?
Köszi a válaszokat

-
coulthard
tag
Hi!
Fu-Si Amilo pa 1538 - Vista Ultimate
Turion 64 X2 TL-50
2* 512 mb dual ddr2
geforce go 7400 TC
3D Mark 2006: 906 pont -
Gandras88
csendes tag
Sziasztok nekem 5672 wlmi van és nemtudom hogykell biost frissiteni nemtudom hogy mit kezdjek a fileokkal, föltelepitettem a winflasht de mikor rámegyek hogy flehs , akkor hibát ir ki ha a másik exet inditom el (plash16) akkor meg valami memori manageres et nem talál es error tudtok nekem segiteni? , igazábol azt várnám hogy a vgat begyorsitaná x1600 van benne de a memo savszel csak 64 bit
arra gyanakszom hogy mivel nem dual chanel ben futnak a memoriak (tehát igy 64bit) és lefoglal még magának memoriat akkor a sajátját is lebutitja 64 re,(most nemtudok a biosban memoria foglalást állitani) vagy ez hülyeség HELP PLS
A vga a fő gondom ezért mertem ezt ide irni
-
Sam8888
tag
Ideis befirkantom, hátha valaki tudja a megoldást: x1600mobilityn hogy a fenébe kell kikapcsolni a hypermemoryt? Driverben meg a biosban sincsen semmiféle állítási lehetőség...
-
commandejos
csendes tag
Hi
MSI M677
AMD TURION64 X2 TL-56 1.8
2 X 1GB 533MHz
7600GO 256MB
1280X1024 3Dmark06 : 2307 pont -
yoogie
aktív tag
Sajnos nem valami DirectX 10-es csodáról van szó, hanem az ATI régi-új notebookos készletéről, a Mobility Radeon X2300-ról [link].
A termék weboldalán hajszálra ugyanazt a specifikációs listát találtuk, mint az X1350 [link] esetében, így nagy a gyanúnk, hogy csak minimális fejlesztésről van szó. Internetes források szerint egyszerű átcímkézés történt.
[Szerkesztve] -
LALA_kiraly
őstag
Fusi 1536: core duo T2350 + 2x512 533ddr2 + X1400 + Vista home premium =
904 pont 3d06-ban
[Szerkesztve] -
Behindblue
csendes tag
Hát notebook-om van, a vga-val van gondom, és a másik topicban nem tudtak segíteni, és láttam ebben a topicban hasonló kérdést mint az enyém, ezért írtam ide. De ha valakit ezzel megbántottam sajnálom. Köszi a tippet.
-
Atlantis
veterán
válasz
Behindblue
üzenetére
Amikor ő úgy érzi, hogy szüksége van a plussz memóriára, a megkérdezésed nélkül el fogja venni amennyit lehet. Ha jól tudom, nem lehet ezt állítani.
Megjegyzem, ezt a kérdést nem itt kellett volna feltenni, hanem az Azonnal notebook-os kérdések... topicban. Legközelebb figyelj oda. -
Behindblue
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy Gericom Hummer laptopot, amiben egy ilyen VGA kártya van: Intel(R) 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller (64 MB). Na hát az a helyzte, hogy elvileg ez ugye megosztott memóriás, és nekem csak 6 MB-t használ a rendszerből, de át szeretném állítani, hogy 64 MB-t használjon. Ezt, hogy tudom megtenni? A bios-ban már próbáltam, de nekem ott nincs chipset settings, meg semmi ehez hasonló. Előre is Köszi

-
Goatman
aktív tag
Üdv mindenkinek! Hamarosan 1 (nagyon)olcsókategóriás notebookot szeretnék venni, alaposan körülnéztem és ez a 4 noti keltette fel a figyelmemet:
Acer Aspire 3694 nWLMi (Celeron 440, 512 Mb DDR533, 80GB, Intel GMA 950 max. 224Mb)
Acer Travelmate 2494 nWLMi (ugyanez, csak 1GB DDR533-mal)
Asus X51r (Celeron 520, 512 Mb DDR667, 80GB, Radeon Xpress 1100)
Fujitsu-Siemens Amilo Pi1505 (Core Solo T1350, 512 Mb DDR667, 80GB, GMA 950 max. 128Mb)
A kérdésem az volna, hogy összességében és főleg VGA szempontjából meik adná a legtűrhetőbb teljesítményt játékok területén? No persze 1 ien noti tudom nem nagyon alkalmas játékra, nem is az lesz az elsődleges célja, de kompromisszumképes vagyok
A választ előre is köszi
(ui.: még 1 apró kérdés: miért engedélyeznek az Acerek 224Mbot a FuSi meg csak 128Mbot megosztott VGA memóriának holott mind2 gépben GMA 950 van?) -
tyrial
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi ASUS notebook vásárlásán gondolkozom:
http://www.usanotebook.hu/ntb.php?id=1374
Azonban a videokártyája teljesen ismeretlen számomra:
ATI Mobility Radeon X2300 128MB VRAM(384MB Hyper Memory)
Ez milyen kategóriájú kártya? Játékra is szeretném használni a gépet.
Eddig notebook videokártyák közül az X1600-val van közelebb ismeretségem ahhoz képest ez milyen?
Előre is köszi a válaszokat!
Péter -
fulcrum
tag
Van valakinek személyes tapasztalata az eccerű ATI x1100 és x200 vga-s notikkal, mondjuk frycry, call of duty2, colin 5, richard burns rally, FEAR, meg mondjuk stalker játékokkal? Melyikkel lehet elfogadhatóan játszani ezeket, ha nem is ez a vásárlás célja, csak esténként néha vetemednék rá... Jah, és 1280*800 felbontással is tudják futtatni a játékokat? Soha nem használtam még wide-szerű monitort...

-
kecsawi
senior tag
X200M-es integrált videokártyát melyik processzor tudja teljesen kihajtani? Persze a sok közül a legkisebbre lennék kíváncsi.(Érdemes-e 440-es yonah celeronról upgradelni, és mire?)
-
outsiders
aktív tag
geforce go7400 vagy pedig ati x1600?
melyik a jobb? mi fut rajtuk (pl carbon)?
köszike
-
amol
addikt
Nincs infótok a Santa Rosa-s dx10-es GMA X3100-ról?
-
Petiu
csendes tag
srácok egy gma950 mire képes egy core 2 dou 1,6gh és 512 ddr2 ram mellett?
kb milyen asztali vgaval egyezik a teljesítménye? köszi -
Peetee(tm)
aktív tag
Üdv!
Sztem csak lehetséges válasz van erre, méghozzá az hogy ez egy alap(sima) GO7600-os.
Azért gondolom mert az nVIDIA oldalán egy szó sem esik róla. [link]
Másik meg az, hogy mikor én nézegettem a 7600-okkal szerelt notikat, valahol azt írták hogy 256DDR3 valahol meg csak annyit hogy 256VRAM, ami igazából nagyon nem mindegy (lopja, vagy annyi van neki, mert akkor vagy 64bit vagy 128bit)---> lehetnek elírások a termék termékismertetőjében!
Pontos képet csak akkor kap az ember ha megtapizza és meglesi a dobozát könyvesckéjét...de ilyen hely nem sok van
-
arpi6k
addikt
Üdv!
Lécci válaszoljon erre valaki!
[link] -
-
outsiders
aktív tag
Melyiktől várhatom a legjobb eredményt ezek közül?
Ati x1150
intel GMA950
Geforce GO 6100
turionos proci lesz valószínű 1gb rammal és max San Andreast esetleg NFSU2-t játszanék rajta szal nem a legujabbakat.
Vélemény?
kösz előre is -
kapcs-ford
őstag
LG S1 P151B
Intel Centrino Core Duo T7200 2,0Ghz
FSB : 667 MHz
Liquid cooling system
INTEL® 945PM Chipset
Ati Radeon X1600
1GB ram; XP,
3DMARK06 1.0.2
2122
SM2.0: 753
HDR/sm3.0: 804
cpu: 1743
Superpimod 1.5xs
2M: 01m 02.453s -
Sontir Fel
őstag
Küzdött már valaki Vistaval? Tesóm új notijához egy Basicet adtak. Rohadjak meg, ha a következő 1 évben újra megpróbálom telepíteni és megfelelően működtetni

-
tojsz™
aktív tag
valaki help pls

állítólag csak CCC-ből lehet állítani a videomemet
de nekem egyik se megy fel

rc410-es mag
ati x200 alaplapi chip
asus noti
[Szerkesztve] -
tojsz™
aktív tag
hi!
az asus a6-os notimba van egy ati x200m
a kérdésem az lenne hogy a video memot hol tudom beállítani hogy ne vegyen egy 128-at a rendszermemből csak 16-ot
vagy magától állítja
biosban nem találtam

-
yoogie
aktív tag
válasz
Sontir Fel
üzenetére
Egy páran be linkelték már...
[link] -
kavboy
tag
sziasztok!
a kérdésem a következő lenne: játék szempontjából melyik videokártya a jobb: Ati X1400 vagy FireGL V5250 ?????
sürgősen döntenem kellene egy új laptop mellett és nem tudom, melyik a jobb...
előre is köszi! -
Sontir Fel
őstag
Srácok, Intel 900 GMA-n esetleg elindulhat a Sims 2?

-
amol
addikt
Nem tudjátok, a Quadro FX540 erősebb valamivel a Quadro NVS120M-nél?
-
Scoobyka
addikt
MSI 677x-002:
Turion 64 X2 TL52 1.66 Ghz
1G 667mhz DDR2
100G 5400 RPM
Go 7600 256 MB
Driver 86.02-es...
Defaulton a kártya (450/500)
3dmark 2005 3910 pöty..
Tuningolva (480/580)
3dmark 2005 4415 pöty...
Sztem még lehet feljebb tornázni van benne lehetőség....egyszer feldobtam (515/635)-re is akkor is még lefutott a teszt,de elérte a 92 fokot a kártya és gondoltam,hogy inkább visszaveszem...ja és (515/635)ős sebességen elértem a bűvős 5134 pötyöt(3d mark 2005)...
-
yoogie
aktív tag
Hali!
ACER TravelMate 4283 WLMI
nVIDIA GeForce 7600 -256MB (413/483)
Core2-Duo T5500 (1.67GHz/2MB/667)
1024MB DDR-2
120GB HDD
3dMark 01 Se: 15306 pötty
Aquamark 3: 49239
GFX score: 6747
CPU score: 9106
[link]
Mod: szinte az összes mostanában kiadott játékkal kipróbáltam (NFS Carbon, Fear, Alpha Prime, Battlefield 2142), mindent eléggé tűrhetően vitte, sőt nagyon meg vagyok elégedve vele.
Külsőleg is eléggé jól látszik rajta, hogy jól össze van rakva, eddig csak jót tudom mondani róla.
[Szerkesztve] -
?ű
-
qviktor
csendes tag
Hello!
MSI 735X:
- Turion 64 X2 TL52
- 1G 667 DDR2
- 120G 5400 RPM
- Go 7600 256 MB (500/600)
3DMark 2003: 10670
3DMark 2005: 4865
Csákó!
Viktor -
törölt tag
válasz
Sontir Fel
üzenetére
olvass bele sztem az MSI topicba, pont most boncolgatják a többiek, hogy kinek milyen erős a gépe

én mondjuk játékra nem nagyon használom. de driverből lehet például húzni a vga-t. -
törölt tag
válasz
Sontir Fel
üzenetére
mire gondolsz pontosan jól muzsikálás alatt?
én elégedett vagyok vele eddig, nagyon szépen megy. de mondjuk még csak egy hónapja van meg, szóval hosszútávú tapasztalat nincs róla. -
Sontir Fel
őstag
válasz
Peetee(tm)
üzenetére
Jól muzsikálnak ezek az msi notik?

-
törölt tag
válasz
Peetee(tm)
üzenetére
semmi gond
klassziust idézni nem szégyen 
-
Peetee(tm)
aktív tag
-
Scoobyka
addikt
válasz
Peetee(tm)
üzenetére
ezeket már néztem...csunyább szineket eredményeznek és 3d alkamazásokban is gyengébb sokkal...az eredeti drivernél..
-
törölt tag
válasz
Peetee(tm)
üzenetére
te direkt írtad szinte szóról szóra ugyanazt, mint én az MSI-s topicban?

-
Peetee(tm)
aktív tag
válasz
Scoobyka
üzenetére
Azt nem tudom hoghy melyiket érdemes felrakni, de nekem is ilyen notim volt és ezel a driver-el futott minden amit elindítottam rajta. Nekem az volt a fontos hogy menjen, nem az hogy a 3D Mark-ok ban mennyivel több pontot csinál az új driver, mert egyrészt ezeket a progiat megírták egy adott motorral és azt leprogramozni nem nehéz az uj driverekben hogy többet kapjon az ember, míg az új játékok más és más motorral érkeznek és azok szaggatásmentes futtatásan a lényeg sztem. Másik, nem a 3d Mark-aljátszom
tehát nekem a pontok ott nem mérvadóak.
Ha mégis valami új Progi kellen akkor itt nézz szét: [link]
kellemes böngészést
-
Scoobyka
addikt
7600gohoz melyik drivert érdemes felrakni?...melyik a leggyorsabb...most 86.02-es van fent és 3d mark 2006-ban 2300pontot kapok kereken...MSI 677-002-es notival..
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,FullHD IPS i7 8665u(8x4,8Ghz)IntelUHD,16-32GB RAM,512SSD,Új akku
- Hófehér,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,4Ghz)akár 1TB SSD,jó akku, nagyon szép
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 1TB SSD,nagyon jó akku
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)
mert akkor ezek alkalmatlanok játékra... (?)
): mit lehet tudni egy Ati Fire v3200GL 256 MB kártyáról? Én ezeket szinte egyáltalán nem is ismerem... Egy notit vennék amiben ez van (IBM t43), és nagyon érdekelne, hogy mire is képes valójában. Fogyasztás, teljesítmény, a mai kártyákhoz képest pl.

arra gyanakszom hogy mivel nem dual chanel ben futnak a memoriak (tehát igy 64bit) és lefoglal még magának memoriat akkor a sajátját is lebutitja 64 re,(most nemtudok a biosban memoria foglalást állitani) vagy ez hülyeség HELP PLS

klassziust idézni nem szégyen 

Nagyon jó kis moddolt NVidia drivereik vannak