Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- potyautas: Idővándor
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Palika71
őstag
-
Sam8888
tag
Albacomp Business V3. x1600 van benne, amivel frankón megy a Carbon, meg szinte minden játék. Érdemes egyből 1 giga rammal venni, mert 512-vel meg a lassú vinyóval halál... Esetleg még idővel a vinyóját kicserélni egy 7200RPM-es notivinyóra. Akksiról max. kb 3 órát bír, pedig már november óta nyúzom nap, mint nap. (persze ha játszik rajta az ember és fullon használja a gépet, akkor 1-1,5 óra
)
-
LALA_kiraly
őstag
Először is a winyó. Fele olyan lassú, mint egy asztaliban, tehát csak a villogást látod és vársz. Ezt sok-sok rammal kompenzálhatod. Ugye ddr2nél vagyunk, amiből a leggyorsabb 667es, elég halovány időzítéssel. Tehát van egy lassú rendszer, erős prockó és vga. Ezt nem tartom jó dolognak, főleg hogy ha hajtod nagyon melegszik, és katasztrófálisan csökken az akksid ideje és élettartama...
Ebből a lényeg: sztem notiba fölösleges erős vga, aránytalanul drágább, és ki se tudod igazán használni. -
LALA_kiraly
őstag
Nem próbáltam a carbont. Nem nagyon szoktam játszani, meg kb 2 hete van meg. Egyelőre még a kapott vistával szenvedek, h kompatibilis progikat találjak hozzá.
A játékok közül a Gyűrük ura 2 stratkó játék van fönn, de ez gyönyörűen szaladgál.
Azért a komolyabb játékoknak nem ezek a vga-k jelentik a szűk keresztmetszetet... -
karesz501
senior tag
Akkor is tudsz C&C 3-t nyomatni, ha az asszony tévézik a nappaliban a plazmán
Ha újra megrögzött agglegény lennék, egyértelműen az XBOX+noti lenne a nyerő, de akkor nyilván futná csúcs notira is
Amióta nős vagyok és apuka, eladtam minden kütyüt és gépet (PC, PS2 +tartozék hegyek) és egyedül az 'Insipron 9400' -am van meg. És ez így bőven elég. Nekem.
[Szerkesztve] -
Rossi
addikt
-
Rossi
addikt
Te akksiról akarsz játszani??? Az nem nagyon fog menni, mert akkor automatikusan leveszi a teljesítményt. Ha meg egy nem integrált VGA-val akarsz hosszú akkuidőt, akkor olyankor vedd le te magad a kártya órajeleit. Erre a legjobb progi a Notebook Hardware Controll 2.0, aminél beállíthatsz egy fix órajelet, és csak arra kell klikkelned amikor nem hálózatról használod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Óra topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- World of Warships
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14" M2 Pro (16/512GB) megvigyázott állapotban, MDM
- MSI Thin A15 gamer laptop, Ryzen 7 7735HS, RTX 4060, makulátlan állapotban, 2028-ig garanciával
- ASUS ROG Flow X13 2-in-1 gamer laptop, Ryzen 7 5800HS, GTX 1650 minden gyári tartozékával
- gyakorlatilag ÚJ Apple Macbook Pro M4 Pro Chip 512/24 Space Black 1OO% ! még 18 Hó Jótállás
- Dell precision 7530 laptop
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő