Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

CsCsigusz
tag
válasz

outsiders

üzenetére
						Még 1 dolgot nemtudok.
 Nekem azt ajánlották, hogy mivel inkább a neonos megvilágítású helyeken használnám a notit, jobban tenném ha matt képernyővel venném meg. Most, ha nincs oda írva hogy matt, vagy fényes honnan fogom én megállapítani hogy az utóbb említett Dell-ben milyen van? (Anélkül, hogy a gépet megnézném teljes valójában 
 )
Köszi a segítséget
 !
(nagyon sokat tudtál amúgy
 ) - 

CsCsigusz
tag
válasz

outsiders

üzenetére
						Ja, hát nekemis a Dell fele húzott a szívem, azok miatt amiket említettél.
Csak az kéne hogy egy Test Drive - Unlimited vagy egy ilyen Source-os játék elmenyjen rajta (CS:Source, DoD:Source ilyesmi) mert nekem a Radeonokkal még semmi tapasztalatom nincs (asztali gépembe se volt még soha
 ).
3-1 Dellnek
Köszi az infókat is
 azért még ennek a karinak utánanézek 
 - 

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - BestBuy ruhás topik
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Mobil flották
 - E-book olvasók
 - Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Kuponkunyeráló
 - További aktív témák...

- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
 - Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar

- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
 - Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
 - Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nekem azt ajánlották, hogy mivel inkább a neonos megvilágítású helyeken használnám a notit, jobban tenném ha matt képernyővel venném meg. Most, ha nincs oda írva hogy matt, vagy fényes honnan fogom én megállapítani hogy az utóbb említett Dell-ben milyen van? (Anélkül, hogy a gépet megnézném teljes valójában 
 )
 !
 )
 ).