Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VHS digitalizálás
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
Aktív témák
-
Blackmate
őstag
válasz
csodáskarnis
üzenetére
Csak hogy valami rossz is elhangozzon

En jelenleg is kint vagyok, es nyaron egy - szerintem - eleg nagy cegtol rendeltem on-line notit. Röviden annyi volt a problema, hogy a megrendelhetö aruk nem tükröztek hüen a raktarkeszletet. Elfogyott a noti ... Leveleztem a ceggel par napig, es meg valaszra sem meltattak. (Bezzeg amikor erdeklödtem csak 1 nap kellett, es ott figyelt a reply). A lenyeg, hogy a 900 euromat visszakaptam - 2 het elteltevel ugy, hogy egy nemet haver felhivta a ceget.
Szoval aranyszabaly: nem art az elövigyazatossag. -
Ludovicus
aktív tag
válasz
csodáskarnis
üzenetére
Nos én is a németeknél vettem a noteszt, rendeléstől számítva kb. 1,5 hét múlva érkezett meg. A rendelés minden fázisáról (pénz beérkezése, csomag kiküldése stb.) levelet kaptam és miután feladták, a csomagküldő honlapján a ''nyomkövető'' funkcióval lehetett ellenőrizni, h éppen merre bóklászik a pakk.
Asus-t rendeltem és itthon is érvényes a 2 év világgari.
Szállítás közbeni sérülésre - elvileg - egy 5 ajrós plusz biztosítás hivatott némi (nem túl sok) vigaszt nyújtani, de szerencsére élesben nem kellett kipróbálnom.
Így utólag nyugodt szívvel ajánlom a dolgot, bár hozzáteszem én nem az általad jelzett helyen rendeltem. Ja és némi nyelvtudás sosem árthat...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX G17 (2022) gamer laptop
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Égkék - Magyar - 2 Ciklus - 3 év garancia
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest