Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Blackmate
őstag
válasz
csodáskarnis #85 üzenetére
Csak hogy valami rossz is elhangozzon
En jelenleg is kint vagyok, es nyaron egy - szerintem - eleg nagy cegtol rendeltem on-line notit. Röviden annyi volt a problema, hogy a megrendelhetö aruk nem tükröztek hüen a raktarkeszletet. Elfogyott a noti ... Leveleztem a ceggel par napig, es meg valaszra sem meltattak. (Bezzeg amikor erdeklödtem csak 1 nap kellett, es ott figyelt a reply). A lenyeg, hogy a 900 euromat visszakaptam - 2 het elteltevel ugy, hogy egy nemet haver felhivta a ceget.
Szoval aranyszabaly: nem art az elövigyazatossag. -
Ludovicus
aktív tag
válasz
csodáskarnis #85 üzenetére
Nos én is a németeknél vettem a noteszt, rendeléstől számítva kb. 1,5 hét múlva érkezett meg. A rendelés minden fázisáról (pénz beérkezése, csomag kiküldése stb.) levelet kaptam és miután feladták, a csomagküldő honlapján a ''nyomkövető'' funkcióval lehetett ellenőrizni, h éppen merre bóklászik a pakk.
Asus-t rendeltem és itthon is érvényes a 2 év világgari.
Szállítás közbeni sérülésre - elvileg - egy 5 ajrós plusz biztosítás hivatott némi (nem túl sok) vigaszt nyújtani, de szerencsére élesben nem kellett kipróbálnom.
Így utólag nyugodt szívvel ajánlom a dolgot, bár hozzáteszem én nem az általad jelzett helyen rendeltem. Ja és némi nyelvtudás sosem árthat...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix SCAR II RGB i7-8750H NVIDIA RTX2060 6GB GDDR6 16GB DDR4 512GB + 1000GB gamer laptop
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus TUF F17 // Rtx 4060 8gb // 2k QHD 240hz // 32gb ram // 13th gen i9 13900H 2.60Ghz // SSD 1 TB /
- Bravo 15 C7UDX 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 3580 15.6" FHD IPS i7-1370P RTX A500 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest