Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Nem tudom, alapból én is otthonra vettem notit, hogy majd csak az asztalon használom. Ehhez képest azért ciplelgetem, és nagyon nem cak az asztalon használom, és ez mással is megtörténhet. És ha mégis szüksége lenne mobilitásra, vagy arra, hogy az ölében használja, jó lehet a pm. Sőt, ha esetleg 1x eladja, akkor is jobban hangzik a pentium m, mint a celeron m.
(#2159) birkuci
Az inspironban jó az a 3 év gari szemben a hp 1 évével egy kb hasonlóan jó gépben....
[Szerkesztve] -
Csak röviden (ha az nx6310-es Celeronos változata volt az áldozat) :
- alappból Freedos OS jár hozzá (160 K-ért kétlem, hogy XP-s verzió lett volna),
- a drivereket neked kell telepíteni, amik leszedhetők a HP oldaláról (a HP topicban részletezve),
- WLAN tökéletesen működik,
- a beépített hangszórók szintén,
- Intel 940 GML lapkakészlet,
- szövegszerkesztésre tökéletes,
- a kábelek és csatlakozók elhelyezése még nem zavart, de ez hozzáállás kérdése,
- induláskor valóban pörög a venti, utána viszont halkan muxik,
- tény, hogy ''szereld magad'' változat, de ennyiért így is nagyon OK. -
matuu
tag
Na a notiról annyit tudok mondani, hogy nagyon egyben van. A design nem egy olyan dolog amit úgy emlegetnék, hogy egy nagy erőssége....
Az aksi rendes használat mellett kb. 3 órát bír.
Billentyűzet rendben van, csak meg kell szokni, mert már nagyon régen haszáltam notebook-ot.
Nagyon jól használható, nincsen vele semmi gáz sem. Rendesen lehet vele játszani is, már úgy értem, hogy pl. Warcraft 3-at. mert ugye a VGA mem-je dinamikus, de nálam pl,. 128Mbyte. ( Lehet, hogy azért, mert 512 Ram van. )
Aktív témák
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Latitude 5410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- LENOVO IDEAPAD 1 15 - Ryzen 5 5500U, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, LENOVO Premium Care garis
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- JBL Charge 5
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest