- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slaci
csendes tag
válasz
Extremdigita #1040 üzenetére
privi ment
-
slaci
csendes tag
válasz
Extremdigita #1038 üzenetére
Hi!
ugyanez a konfigom volt, ma estem át a proci bővítésen.
jelenleg egy Turion x2 tl-56-os ketyeg a sempron 3500+ helyett. A két proci teljesítményét össze sem lehet hasonlítani. A hűtéstől én is féltem, de a hozzá értőktől azt a választ kaptam, hogy no para, a HP ugyanazt a hűtőt használja a típuson belül. Meg állítólag a Turion hőtermelése nem lényegesen nagyobb a Sempronénál...
-
slaci
csendes tag
Sziasztok!
van egy HP NX6325-ös 3500+-os Sempronnal szerelt notim és elgondolkodtam a proci cserén. A speckó szerint szerelték ezt a típust tl-60-as procival is. Kérdésem lenne, hogy hol lehet procit vásárolni? eddig nem dobott ki egy oldalt sem a google ahol foglakoznának ezzel. Másik kérdésem, hogy ilyenkor a hűtőbordát is kell cserélni? mert elvileg a nagyobb proci több hőt is termel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest