- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soybex
őstag
Tn paneles Asus laptopba lehet Ips-t rakni illetve találni vajon?
-
Soybex
őstag
válasz
polgi803 #9744 üzenetére
Szia.
Hülyén hangzik de a ram bővítés is megoldás lehet. Nekem is 4gb-om volt , de most 8gb van , és ezálltal fps + tapasztalható olyan játékoknál is , amelyikek nem is igénylik a 4gb ot se. Mivel a ram a procira hat (ha dedikált vga-d van. Az SSD is sokat segíthet ,de a procit próbáld húzni hátha.
-
Soybex
őstag
Na megvolt a ram update 8gb-ra és nagyon megvagyok elégedve
Konkrétan 15fps-em volt 4gb-rammal Far cry 3-ban most meg 54 szóval megérte -
Soybex
őstag
Oké , hétfőn szerintem veszek ramot akkor , bár sok helyen olvastam hogy mivel dedikált a vga ezért a ramból vesz el, szóval lehet hogy jobb lesz. Pasztázás kicsit necces nekem , lehet hogy egy szerviz lesz belőle ha továbbra is rosszalkodik
-
Soybex
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy van egy ASUS K55N-SX009H-n laptopom. Nos , jelenleg 4gb rammal rendelkezik , és gondolkozok +4gb ramon még . Mennyivel lenne élvezhetőbb a játékra?
Ez az egyik kérdésem
Másik : Mostanában elkezdett rosszalkodni a laptop, lehet azért mert megjött a jó idő... szóval naponta 1x kikapcsol valamiért. Előtte sosem csinálta, viszont eléggé melegnek érzem. Ergo mivel lehet lehetne ki fújni? ( porszívó nem volt hatásos)
Köszi a válaszokat előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest