- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsgaby
csendes tag
Sziasztok! Acer Aspire E17 laptop, bekapcsoláskor felvillan a bekapcsolást jelző led, fordul egyet a ventilátor, de a gép nem kapcsol be. A led addig világít, míg a bekapcsoló gombot hosszan meg nem nyomom, hogy kikapcsoljon! Kb minden 30-adik próbálkozásra el is indul a gép rendesen. Ha kikapcsolom, vagy ujraindítom a hiba ismét előáll. Mi lehet a hiba?
-
kovacsgaby
csendes tag
válasz
Thunderzolee #13238 üzenetére
A régi oprendszerrel azt csinálta, hogy menet közben kikapcsolt, vagy újraindult bizonyos időközönként. Azért telepítettem újra!
-
kovacsgaby
csendes tag
Sziasztok! Samsung R510es laptopom van, évek óta teljesen jól működött. 4Gb ram van benne! Win 10et tettem fel rá, telepítés után csak folyamatosan újra indult. Kivettem az egyik ramot, láss csodát teljesen jó lett a gép. Visszaraktam a másikat ismét csak folyamatos újraindulás bootolásnál. Van egy plusz ramom, ha azt rakom bele, akkor is csak újra indul! Mindegy melyik slotba teszem, ha 2Gb ram van, akkor gyönyörűen muzsikál, ha 4Gb el sem indul! Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Posta, csomagküldés
- Suzuki topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Witcher topik
- Milyen program, ami...?
- Filmvilág
- Milyen monitort vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bellroy Laptop Caddy 14 Black
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Dell 19.5V 9.23A 7.4x5.0mm 180W gyári adapter (HA180PM180)
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest