Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsikiRoli
tag
Ja igen elég sokat megy. Úgyhigy valószínűleg ez a porosodás lesz a baj.
-
CsikiRoli
tag
válasz
Thunderzolee #6934 üzenetére
3 éve de folyamatos és erős használat mellett. napi 5-6 órát biztosan megy ha nem többet. Én is gondolkodtam kifúlyáson meg ujra pasztázáson, de előbb legyen meg a processzor csere.
-
CsikiRoli
tag
válasz
Thunderzolee #6934 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm gyors válssazodat.
-
CsikiRoli
tag
Sziasztok.
Egy MSI CR610 ről lenne szó és processzor bővítésrőől.
Elvileg egy AMD Sempron M100 as csücsül benne emi pedíg S1g3 as foglalatú. TDP je hivatalosan 25W. találtam a foglalatba illő kicsit jobbakat maik már 2 magosask. Elméletileg jónak kell lenniük. De a TDP jük 35W. Valaki utánna nézne nekem hogy melyik processzor lehet jó foglallat fsb szám emg ilyenek alapján?
Csináltam cpu-z képet meg egy core temp képet az azonosítás kedvéért. Akárhogy nyúzom az ilyen időben nem megy 62 fok fölé. Nyáron sajnos így is eléri a 70 et kb 10 óra használat után. De láttam ugyanezt a laptopok a Cr610 et másik processzoral is. Egy athlon x2-essel ami viszon 35 W TDP vel rendelkezik. Segítséget kérnék, hogy akkor a váltás az lehetséges?
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop hűtő bazár! - AKCIÓ!! MINDEN 1000FT
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Dell WD15 type-c dokkoló 180W-os töltővel
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest