- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsikiRoli
tag
Ja igen elég sokat megy. Úgyhigy valószínűleg ez a porosodás lesz a baj.
-
CsikiRoli
tag
válasz
Thunderzolee #6934 üzenetére
3 éve de folyamatos és erős használat mellett. napi 5-6 órát biztosan megy ha nem többet. Én is gondolkodtam kifúlyáson meg ujra pasztázáson, de előbb legyen meg a processzor csere.
-
CsikiRoli
tag
válasz
Thunderzolee #6934 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm gyors válssazodat.
-
CsikiRoli
tag
Sziasztok.
Egy MSI CR610 ről lenne szó és processzor bővítésrőől.
Elvileg egy AMD Sempron M100 as csücsül benne emi pedíg S1g3 as foglalatú. TDP je hivatalosan 25W. találtam a foglalatba illő kicsit jobbakat maik már 2 magosask. Elméletileg jónak kell lenniük. De a TDP jük 35W. Valaki utánna nézne nekem hogy melyik processzor lehet jó foglallat fsb szám emg ilyenek alapján?
Csináltam cpu-z képet meg egy core temp képet az azonosítás kedvéért. Akárhogy nyúzom az ilyen időben nem megy 62 fok fölé. Nyáron sajnos így is eléri a 70 et kb 10 óra használat után. De láttam ugyanezt a laptopok a Cr610 et másik processzoral is. Egy athlon x2-essel ami viszon 35 W TDP vel rendelkezik. Segítséget kérnék, hogy akkor a váltás az lehetséges?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest