- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lauterbrunnen
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
válasz
Thunderzolee #5229 üzenetére
Köszönöm, hogy utánanéztél.
Most már csak az a nagy kérdés, hogy van-e egyáltalán értelme újítani, illetve, hogy honnan szerzek be ilyen procit? -
Dolphine
addikt
válasz
Thunderzolee #5197 üzenetére
Szia!
A pontos leírás:
[link]
A proci 1 MB cache-vel van ellátva. Én sem hardveres videólejátszásra gondoltam, hanem ami a CPU-ból kijön
Kell még tudni ezen kívül valamit? -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A hozzáértőkhöz lenne egy kérdésem. Adott egy LG Notebook Celeron M 1,3 GHz 400 FSB processzorral. A kérdésem az, hogy tudok-e benne processzort cserélni? Ha jól tudom, akkor a Dothan magos Pentium M processzorokat viszi. A legfőbb kérdés, hogy 720p videó nézésére újítanék, mert a régivel csak kis képernyőn megy akadás mentesen, teljes képernyőn már nem. Azt tudom, hogy az 1080p esélytelen. A videó kártya integrált Intel 82855GME. Vagy emiatt is esélytelen a jobb videó minőség lejátszás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kompakt vízhűtés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ford topik
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest