- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyorsfröccs2 #8404 üzenetére
Ejha.
Hát én nem kerestem egyáltalán rá erre, csak a chipsetből indultam ki.
Pedig valóban egy Dothan magos processzor a 725-ös Pentium M.
Gyanítom, h csak az 5-re végződőeket kezeli, ezeknek 400-as az FSB-jük, a 0-ra végződőeknek 533.Szerintem csak a 400-asokat fogja vinni (5-re végződnek):
intel.com/products/Pentium M Processor 700 SeriesIgen, ebayen ezek olcsón beszerezhetők, de itt az aprón is biztosan van hozzá CPU.
Merevlemez nem nagy dolog, IDE felületűt kell keresni hozzá, nem satát.
Még SSD is van IDE, persze nem biztos, h megéri. -
válasz
gyorsfröccs2 #8402 üzenetére
4200RPM-es merevlemez?
Hát.. az is eléggé visszahúzza. :/Feladatkezelőben meg tudod nézni, mennyi ramot eszik használat közben. Gondolom XP van rajt, és egy böngészővel már be is telik az 512MB. Hát sajnos az nem túl sok, igen, ajánlatos lenne bővíteni.
Processzor viszont jó kérdés.
Adatlap alapján ez eléggé régi chipset (852GM), Banias magos processzorokat kezel, de valószínűleg csak a Celeron M jelzésűeket, a normál Pentium M-eket nem. Bele kellene próbálni, aztán ha viszi, akkor oké, ha nem, akkor csak Celeron M-et visz. Celeron M-ből is vannak az 512L2 táras modellek, meg az 1MB L2 táras, (a gépben most egy 512-es van, ezek közül ez a legnagyobb).Itt meg tudod nézni melyikek a Banias magos processzorok:
http://www.cpufoto.eu/cpufoto.php
Ki kell választani a legutolsó oszlopnál a "CORE NAME" legördülő listából a "Banias"-t.Esetleg egy TinyXP-t tegyél fel rá, az kevesebb erőforrást igényel, mint a normál XP, régi, lassú gépekhez jobban passzol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged