- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoosku
tag
válasz
Beowulf #1179 üzenetére
Szia,
Én hasonló problémával küzdök, de a Tiednél kicsit kivitelezhetőbb
Nekem egy 5720g van és olyat szerettem volna, mint a Tied, de sajna lecsúsztam róla.
Én mindennel meg vagyok elégedve, de a benne levő Ati HD 2300 128MB-os kártyát szívesen kicserélném egy olyan 8600GT-re, ami neked van! Úgyhogy, ha kivennéd Én vevő lennék rá, bár nyilván nem fogod mert nem lenne túl nagy értelme számodraDe nekem tudna valaki megoldást adni arra, hogy milyen lehetőségem van egy ilyen cserére, honnan tudom beszerezni, mi az ára, és egyáltalán bele tudom e tenni??
Köszi
Yoosku -
xedos
addikt
válasz
Beowulf #1173 üzenetére
videó kártyára szinte 0 mxm-es nem igazán lehet kapni...
Ha mégis az 100.000Ft-os kategória! Még utána sem biztos, hogy megy a gépedben.
Nem elég az áram vagy a hely vagy a hűtés neki stb...
Amúgy nem sok erősebb kártya van a 8600-asnál -sőt Direct X 10- talán semmi...
[link]
A procit kicsit könyebb megszerezni, de az is 50-100.000Ft. -
xedos
addikt
válasz
Beowulf #1160 üzenetére
Ember!
Ha a létező legdurvább teljesítmény igényű játékkal akarsz játszani, akkor miért notit vettél?
Olcsóbb venni mellé egy erős asztalit, mint a notit bővítnei... (főleg VGA -bár a proci csere sem olcsó)Anthony001: a felhasználót!
Sok hozzá nem értő ember... és még barbárkodni is akar...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest