- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shifty01
aktív tag
válasz
Dell XPS #9397 üzenetére
Megnéztem és tényleg sata1-es sajnos.
[link]
Fel lehet valahogy ezt oldani házilag, vagy erről mondjak le és rakjak inkább 1 hdd-t és annyi? Mert ebben értelem szerűen nem érdemes SSD-tA képen ami kivan jelölve az külső HDD usbről csatlakoztatva. Nem tudom miért SATA-nak veszi. Viszont szokott vele problémám lenni és nem tudom mi lehet a baja. Néha teljesen jól működik néha pedig alig akar róla vagy rá másolni dolgokat. A gép mozdulatlan mivel külső monitorrol jatszom igy a gép az nem mozdul igy a kábel sem.
Ez a program megmutatta, hogy valami baj van vele. SSD-re zöld Pipa erre pedig sárga kérdőjel. Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest