- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
na tegnap csak belevágtam és elkezdtem kiszedni az RV510 billentyűzetét. alul két csavart kellett kiszedni, aztán a billentyűzet felső részén 3 pöcköt hátrébb tolni és úgy feszegetni....na hát majdnem végig is csináltam, de egyszerűen nincs kedvem kárt tenni hőn szeretett laposomban!
a problémám azzal van, hogy amikor feszegettem kifele, végig olyan hangot adott, mintha cellukszot tépnék! gondolom ez a lapka oda van ragasztva...tehát igazából én itt békén is hagytam inkább.alaptalan a félelmem? egyáltalán ki kell nekem kapni az egész lapot ahhoz, hogy értelmesen ki tudjam takarítani a billentyűzetet? mert hogy mindösszesen ennyit szeretnék...
bocsi, ha bénázásnak tűnik...régebbi DELL laposban már takarítottam/cseréltem billentyűzetet, de ott csak ki kellett pattintani a keretből, ~30 mp volt az egész művelet. na meg az céges lapos volt, nem saját
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- HP Elitebook 840 G5 / 840 G6 magyar billentyűzet.
- Új Lenovo USB-C LAN RJ45 adapter
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest