- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gesta28
tag
Sziasztok!
Van egy HP Pavilion DV6000-es laptopom AMD-s alaplappal, amit szeretnék Intel-esre cserélni. az AMD-sel eddig csak a probléma volt, mivel az AMD-NVIDIA kombináció ebben a termékben az egyik leggyakoribb hibaforrás, amiről szerintem már mindenki tud.
Szóval a kérdésem, hogy melyik Intel-es alaplapot ajánljátok.
434722-001 - System board (motherboard) without memory - Full-featured (FF), nVIDIA G72M chipset
434723-001 - System board (motherboard) without memory - Full-featured (FF), Intel 945GM chipset
434724-001 - System board (motherboard) without memory - De-featured (FF), featuring the Intel 945GML chipsetEzek közül gondoltam választani egyet, de nem tudom, melyik lenne a legjobb megoldás.
Proci, és memória, már a legkevesebb, amivel bajlódni kelljen.Eddig ez van most benne:
443775-001 - System board (motherboard) - Supports AMD Turion 64-bit dual-core mobile processor, full-featured (X2-es 1.8Ghz-es proci dolgozik benne)
Várom az ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest