Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burki
aktív tag
válasz
Balázs1986
üzenetére
Hiába keresgélek, nem találok róla ilyen jellegű specifikációt. AIDA-val pedig csak a jelenlegi processzorra vonatkozó infókat találok, egyéb támogatott foglalatról sehol nem ír a program.
Azt hiszem az lesz a legegyszerűbb, ha írok a Lenovo Supportnak és megkérdezem tőlük, bízva abban, hogy rendesek lesznek ,és segítenek.
A próba nem járható út, bontatlan, új processzorról lenne szó, kicsit macerás lenne, ráadásul én egyedül meg sem tudom csinálni, mert túl laikus vagyok hozzá, keresnem kell egy segítőkész informatikus ismerőst aki meg tudná nekem csinálni a cserét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gaming notebook topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- OTP Bank topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Még mindig várunk az új Mass Effectre – az N7 nap sem hozott áttörést
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx