Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Kerítésléc fail.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burki
aktív tag
válasz
Balázs1986
üzenetére
Hiába keresgélek, nem találok róla ilyen jellegű specifikációt. AIDA-val pedig csak a jelenlegi processzorra vonatkozó infókat találok, egyéb támogatott foglalatról sehol nem ír a program.
Azt hiszem az lesz a legegyszerűbb, ha írok a Lenovo Supportnak és megkérdezem tőlük, bízva abban, hogy rendesek lesznek ,és segítenek.
A próba nem járható út, bontatlan, új processzorról lenne szó, kicsit macerás lenne, ráadásul én egyedül meg sem tudom csinálni, mert túl laikus vagyok hozzá, keresnem kell egy segítőkész informatikus ismerőst aki meg tudná nekem csinálni a cserét. -
Burki
aktív tag
válasz
Balázs1986
üzenetére
Köszönöm a választ, ezek szerint elkerülte a figyelmem,hogy ez Ivy.
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy érdemben mennyivel tud többet az i3 2330M processzornál az i5 2510E processzor? Szeretném az Ideapad Y570 laptopomban nagyobbra cserélni a processzort, szóval lényegében a kérdés az lenne, hogy érdemes-e az említett cserét megejteni, jelent-e annyival több teljesítményt az i5 2510E, hogy érdemes rá áldozni?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx