Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt már megkérdeztem pár helyen, de érdemi választ nem adtak rá, csak beszélgettek egymással tovább az adott topicokban..
Intel 915-ös chipset.
Sata csatlakozós merevlemez helyek.Beleraksz egy HDD-t, indítod a telepítést, ott a meghajtó.
Beleraksz egy SSD-t, indítod a telepítést, a telepítő nem talál meghajtót.
Se az XP, se a Win7.
Most már nem emlékszem rá, egyáltalán a BIOS látta-e, vagy a Post képernyőn még ott volt-e az SSD.Két HDD hely van, egyik se látja az SSD-t. Egyébként ez a gép az. (Pentium M770, 2GB DDR2 533, 8600M GT, eleinte 2×120GB HDD volt benne RAID0-ban, de már csak egy 120-as van benne.)
BIOS-ban csak SATA, vagy RAID módok vannak (IDE nincs), ezt csak úgy tájékoztatásul írtam, de lényegtelen, nem találtam rá eddig még magyarázatot.
Pedig szerettem volna "felturbózni" a régi SSD-im egyikével. (Igen, többet is belepróbáltam, de egyiket se látta).A rejtély megoldója kap egy nagy tábla Milkát.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Suzuki topik
- Gumi és felni topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- DELL WD19S 130W új, bontatlan dokkolók eladók
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Zalman laptophűtő
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest