Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Hát, amit lebeszéltünk azzal, aki innen rendel másoknak ebayen keresztül, az m770-es lett végül, és 10ezerből jön ki elvileg. Ha minden jól megy, hétfőn utalom a pénzt, onnantól idő kérdése. Olcsóbbat, akik szállítanak ide is, nem nagyon találtam. 780-ast is láttam, de nincs kedvem ennyivel többet rákölteni arra a minimális különbségre, amit jelentene. Meg azért annyi keretem sincs hirtelen

VGA-t szerintem nem háborgatom...amennyit a processzor bír, arra elégséges lesz a 128 as kártya is, úgy gondolom.
De azért remélem, hogy működik majd a cucc, és észrevehető lesz némi teljesítmény változás, ha minimálisabb is. Szervizes ismerőssel is beszéltem, egy ezresért elvileg belerakja rendesen, nem kell azon aggódnom, hogy elszúrok valamit 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx