- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
Thunderzolee #6324 üzenetére
Hát, amit lebeszéltünk azzal, aki innen rendel másoknak ebayen keresztül, az m770-es lett végül, és 10ezerből jön ki elvileg. Ha minden jól megy, hétfőn utalom a pénzt, onnantól idő kérdése. Olcsóbbat, akik szállítanak ide is, nem nagyon találtam. 780-ast is láttam, de nincs kedvem ennyivel többet rákölteni arra a minimális különbségre, amit jelentene. Meg azért annyi keretem sincs hirtelen
VGA-t szerintem nem háborgatom...amennyit a processzor bír, arra elégséges lesz a 128 as kártya is, úgy gondolom.
De azért remélem, hogy működik majd a cucc, és észrevehető lesz némi teljesítmény változás, ha minimálisabb is. Szervizes ismerőssel is beszéltem, egy ezresért elvileg belerakja rendesen, nem kell azon aggódnom, hogy elszúrok valamit
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest