- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Hello,
szétszedtem barátnőm netbookját, hogy kiporoljam, de túl sok dolgot nem találtam benne 1 év használat után, egy msi wind u123-ról van szó. De barátnőm szerint és szerintem is hangosabb, mint 1 évvel ezelőtt. Többet jár a venti vagy csak hangosabb. Ha megterhelem IntelBurnTest-tel, akkor ugyanúgy 54°C-ig megy fel az Atom hőmérséklete, mint 1 éve. Feltételezem, hogy a venti kopott. Zsírozás segít rajta? Sosem zsíroztam még ventit!
A másik dolog, hogy csak egy vékony fémlapka tölti be a hűtő szerepét a netbookban ( meg a venti ugye ), ez a fém lapka az Atom procira és a graf chipre illeszkedik. Nem találtam viszont hővezető pasztát a chipek és a lapka között. Illetve, az egyiknél van valamilyen szilárd anyag, amit videokártyák hűtőjénél láttam már. Mellékeltem a képeket, pirossal jelöltem az Atomot meg a másik chipet, és a lapka alján, hogy hol illeszkedik. Valami folyadék lehetett ott, mert ott van a nyoma megszáradva. Szerintetek rakhatok oda simán hővezető pasztát a jobb hőátadás reményében? MX-2 lenne. Előtte alkoholos cuccal leszedném a megszáradt folyadékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Viccrovat
- BMW topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lenovo Thinkpad W520 - W530 laptop töltő 170W 20V
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest