- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.janko
tag
Sziasztok.
Egy technikai kérdésem lenne, mivel a fórumban nem találtam meg a választ...
Laptopomat szétszedtem, most össze kéne rakni. Ugyebár a hűtésnél, a legkényesebb részénél elakadtam.
Ugyebár nincs kupak se a procin, se a chipseten. És az a kérdésem mit rakjak rá összerakás előtt?
A poci hűtőn úgy néz ki a maradékanyag sima paszta, mellette viszont van valami spéci anyag, ami ellenállásokat hűt.
Úgy néz ki mintha valami szövete felvitt paszta/zsír lenne, a képen is látható, le lett ideiglenesen celluxozva, hogy ne koszosodjon még jobban. (amúgy nem igazán ért hozzá az alatta lévő fettekhez, és ellenállásokhoz szétszedés előtt...
Procihűtő (KÉP)Szintén ilyen, vagy ehhez erősen hasonló anyag van a chipset hűtőn is. Ide mit rakja helyére?
Chipsethűtő (KÉP)Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest